icon

Drzá známa

10. máj 2023

To len ja mám také hlúpe do seba zahľadené známe alebo to je aj inde tak? "Kamarátka" sa mi ozvala s tým či jej neposuniem nejaké veci po dcére , že v decembri chcú začať pracovať na druhom bábätku a po tom prvom už nič nemá .. vravím ok môžem ti potom posunúť kresielko, vajíčko a takéto väčšie veci, ale oblečenie si chce zobrať sestra pre dcérku, ktorú už aktuálne čaká. Každý deň mi odvtedy vypisuje a vyvoláva či jej to už môžem dať . X krát som ju zrušila, že nie lebo to využívam ( moja dcéra má 3 mesiace, takže to ešte aj využívať budem), to mi macherka povedala, že načo keď v kresielku mi byť nechce a autosedačku máme už novú, že ju máme voziť tam ( kúpili sme pokračujúcu sedačku, mali sme na ňu platný zľavový poukaz, tak sme využili). Akože ešte to dieťa ani nečaká a už to potrebuje 🤦 Už po týchto jej kecoch ma prešla chuť jej vôbec niečo posunúť , ale tak nemám s tým čo robiť , nebudem to držať pre vnúčatá,tak som bola stále ochotná dať jej to, ale včera ma už totálne dorazila. Bola na návšteve aj s mužom a dcérou, môj starší syn vyberal nejaké veci z komody v obývačke a ona tam uvidela v boxe detské oblečenie. Pýtala sa ma čo je to zač ,či si to nemala brať sestra, tak jej hovorím , že to mám oblečenie čo bolo nachystané pre nášho druhého syna , to si sestra neberie. Samozrejme to pýtala, tak jej vravím, že to si chcem nechať ( je tam pár svetrikov a deka) a ona , že " načo veď to už aj tak nosiť nebude" a spustila rehot. Syna sme nepriniesli ani z pôrodnice,zomrel krátko po pôrode, prirodzene má táto jej yebnuta poznámka vytočila. Tak som ich vyšmarila z bytu s komentárom,že by sa mala odtiaľto pratať lebo si musí ísť veci pre decko čo ešte ani nečaká nakúpiť. Myslím, že som dala dôjsť najavo , že sok s ňou skončila a ona frajerka mi dnes ráno ešte napíše,či jej tie ostatné veci teda dám 🤦. Dnes si ani lieky na tlak dávať nemusím

Strana
z3
unicornlady
10. máj 2023

Nechce ona tie veci pre niekoho iného alebo možno predávať niekde na bazáre? Však je to zvláštne takto to pýtať, keď nie je ešte ani tehotná.

alex49
10. máj 2023

Trúba. Zablokuj ju a viac sa s ňou nekontaktuj. Ani tehotná nie je a už pýta a ešte tak drzo. Dobre si spravila, že si ju vysmarila.

kvetinka75
10. máj 2023

tak po tomto by som s ňou skončila definitívne. Ani sa mi veriť nechce, že môže byť niekto až takto jeb....ý. Ospravedlňujem sa za výraz ale nič lepšie pre ňu nie je.

janka2927
10. máj 2023

Takáto necitliva chrapina by u mňa už bola zablokovaná

surama
10. máj 2023

Uff tak to aj mne dvihlo tlak. No skoncila by u mna a na veci by mohla zabudnut drzana jedna nevystata. A tiez mi to pride tak, ze tie veci chce popredavat. Ved to je chore, aby niekto takto silou mocou chce veci pre dieta, ktore ani necaka.

0silvia0
10. máj 2023

Napis jej ze uz stacilo. Ked sa tych veci budes chciet zbavit, tak ju oslovis vtedy, ked ty uznas za vhodne. Nemusi ti stale vypisovat.

mala_zabka
10. máj 2023

Nič by som jej nedala a už by mi nesmela prekročiť prah domu. To by som radšej predala na bazáre alebo dala niekomu v núdzi, kto tie veci naozaj potrebuje. Skončila by, ale úplne.

beata_k
10. máj 2023

Coze? Ved ona je uplne padnuta na hlavu. Inak, je ok? Nehrabe jej z toho snazenia?

eva112014
10. máj 2023

Presne tak ako píšu ženy vyššie. Takéto známe ty nepotrebuješ! Je drzá, panovačná a arogantná ženská.

solange7
10. máj 2023

Jejda tak to je dobre natvrdla socka. Uz by som s nou nikdy nekomunikovala.

pribinak
10. máj 2023

Zablokovať !

h2
10. máj 2023

Napíš jej, že jej nedáš NIČ a že s ňou končíš komunikáciu! Ak sa bude aj potom ozývať a otravovať, zablokuj ju.

domak2
10. máj 2023

Mňa by len zaujímalo ako ste sa vôbec skamaratili lebo neverím ze bola niekedy normálna 😳

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
jaskolka
10. máj 2023

Ty kokos, ja by som ju veru tiež vyrazila z dverí, ani by okom nemihla. A ozvať sa už by ani nemohla, lebo by bola bloknuta úplne že všade
Na veci by samozrejme už mohla zabudnúť, aj keby som ich mala nechať navždy v pivnici dakde.
To co je za osobu, toto? Otras...

7miriam77
10. máj 2023

Tak toto je nejaka drzá pizda normalne len z toho citania mi zdvihlo tlak😂. Neznasam takychto ludi bez chrbtovej kosti. Ja by som jej napísala posledny raz a to len...ze som sa rozhodla dat vecicky na charitu a nech ma uz neotravuje. Blokla a hotovo.

muchotrafka298
10. máj 2023

Vobec sa z takouto osobou nebav. Proste ju zablokuj a hotovo. Toto je nonsens, co si niektori ludia uz dovoluju. Ja nerozumiem tomu, na co su jej veci pre dieta, ked ziadne necaka.

anjelicek26
10. máj 2023

Mala si ju zablokovat uz davno.

kristinapetronela
10. máj 2023

Vyhodiť zo života .navždy

nika3136
10. máj 2023

😂😂😂
Prepac, musim sa zasmiat. Ja taketo zenske nastastie nepoznam, ale vyhodila si ju skvelo a v zivote by som jej neodpisala uz ani jedno slovo. Skoncili sme 🖕

alexka89
10. máj 2023

A to ani prosím si ďakujem ti? Kokos aby drankala veci čo ešte používaš by som už nervy chytila a bavila sa s ňou na jej úrovni -cize úroveň debila.

svetlonos
10. máj 2023

@autorka,
pri tebe mala stastie. Jacby som jej taku vrazila, ze by jej stena druhu dala! A doslova by som ju zdraplila na bluzu a vyhodila pred dvere. Aj celou familiou. Neprehanam.
Nedala by som jej uz nic, radsej to hodim do kosa alebo darujem. Ale taketo bezcharakterne hovädo v mojom zivote nema co robiť. Na rannu sms by som jej odpovedala: " nic ti nedam, radsej to darujem a ty si pre mna od vcera mrtva. Nase kamaratstvo je ukoncene, hladaj ai rovnako bezcharakterne zrudy ako si ty".
Ju by som zablokovala aj jej muza. Ale ja by som uz po prvej otazke povedala, ze veci posuvam sestre. Nechapem kde si na taku rarohu prisla. A ze kamaratka 🙈

olimuc
10. máj 2023

Po takej poznamke by asi zbierala zuby s koberca a letela by cez zavrete okno. Definitivne zablokovat a vyhodit zo zivota, je to bezcharakterna debilka.

xena0
10. máj 2023

Žasnem 🤯🤯🤯🫣žiaľ aj na také indivíduá slnko svieti, nedala by som jej nič

vava_1994
10. máj 2023

Fuj normálne si mi pripomenula jednu známu z detstva ktorá bola presne takáto a ja ako taká s prepáčením j….á. Zablokovať a nikdy jej nič nedať už ani omrvinku!..a keby sa stretnete tak ignorovať a keď nedá pokoj normálne jej na plnú hubu povedať čo je zač. Jebnutý manžel, že má takého idiota doma..nech sa to radšej ani nerozmnožuje

som_realistka
10. máj 2023

Bože, je mi ľúto co Váš postihlo, a zachovala si sa správne. Zablokuj ju a nepustí si ju viac do života. Zbytočne ta trápi.

maribell
10. máj 2023

Normálne som si musela okuliare pretrieť, či dobre vidím. 🧐 Dobre si spravila, len škoda, že si jej aj jednu nepleskla 🙏

lia2022
10. máj 2023

Trošku mi to pripomenulo švagrininú sesternicu. Stále od nej drangala vecičky pre bábätko a ani nebola tehotná len chcela byť. Keď jej švagriná povedala že vecičky posúva mne , tak jej na to napísala že tak nech jej dá aspoň tie veci ktoré jej ona darovala keď prišla pozrieť bábätko🙄.
Otras, deti by chceli ale vecičky už kupovať nie. Všetko len zadarmo. Nervy mám aj ja na takýchto ľudí nenormálne 🥵.

jana_eyre_2
10. máj 2023

Fúha, tak to je riadna krava.. okolo mňa sú všelijaké zaujímavé osoby, ale našťastie takéto prízemné tupelo medzi nimi nie je.. ja by som jej pre istotu aj jasne napísala že u mna teda nezíska ani ponožku a zablokovala..

annm81
10. máj 2023

Za takéto väčšie veci ako autosedačka, kresielko, jedálenská stolička, ale tiež hračky sa môže nazbierať celkom pekný groš, ak ich predáš cez bazoš. Načo ich dávať takejto osobe zadarmo? Ak kresielko už nepotrebuješ, napíš jej, že je teraz k dispozícii za takú a takú sumu. Ak nepredáš jej, predáš inému a peniaze môžeš investovať do ďalších potrieb pre svoje dieťa.

Strana
z3