Duševne ma zabíja to, že som doma
Ahijte. Budem mat tohto roku 30 a robota sa necrta ziadna... uz mi sibe byt ken doma ,doma.moji rovesnici uz maju rodiny, alebo dobru oracu akebo su v podnajme a ja na hanbu s rodicmi. Uz ni bohuzial idu tiez na nervy a aj ja sama sebe ze endokazem si najst ompracu, osamostatnit sa a mat konecne svoje sukromie a pohodlie.som preto uz neskutocne podrazdena, unavena a uz nevkadzem.... momentalne si robim vodicak talze nemosem mat racu na plnu uvazok iba nejaky skrateny..ale uz neznasam uz nic okolo mna nemam zmysel takto uz byt...chcem vyoadnutm toho dost.zbaznim sa doma.... uplne
@veronikaszabova podľa mňa je opita
Obdivujem vas zeny, ze ste tejto slecne venovali 10 stran komentarov. Ciste dotahovacky, strata casu.
@dominikatomas podla tvojej predchadzajucej diskusie, ktoru sem niekto pridal, si predtym byvala u priatela, teraz u rodicov. S nim si sa rozisla? Ked nemas pracu, z coho zijes? Odkial mas peniaze? Preco neuvazujes o prestahovani sa za pracou?
Ako si kto zariadi, tak ma.. my sme strojcom života 🤷🏻♀️
@dominikatomas mne teda odcudzovanie vôbec nejde.. To by som nikdy neurobila... 😂. Z čoho ma tu obviňuješ?
@dominikatomas Ahoj, ak chces, mozem Ti pomoct so zivotopisom/motivacnym listom. Pises, ze zijes na vychodnom Slovensku, kde asi vela pracovnych ponuk nebude. Odporucam Ti hladat viac na zapade, idealne v BA, kde je pracovnych ponuk neurekom a urcite sa nejaka praca naskytne. Tym rovno zabjes dve muchy jednou ranou. Najdes si pracu a budes mat aj podnajom. Aj ked Ti mozno hned od zaciatku nevystaci na samostatne byvanie, urcite je tu vela ponuk na prenajom izby v 2-3iz. bytoch. Co by bolo mozno este aj vyhodnejsie, lebo rovno spoznas novych ludi, najdes si kamosky.
Pracu odporucam hladat len cez oficialne portaly na to urcene (aj ked ani tie nemusia byt vynimkou), isto nie cez nejaku Fb skupinu.
Baby neunuvajte sa. Pozrite si ďalšie témy, ktoré založila, prípadne v ktorých figuruje a hneď budete v obraze.
Po prečítaní jej úvodného príspevku som ju ľutovala že to nemá ľahké. No pri jej ďalších reakciách mi zablikala kontrolka. Nedalo mi pozrela som jej ďalšie témy a viac mi netreba.
Nebudem jej radiť nech ide bývať k niekomu,to by som tým spolubývajúcim nemohla urobiť.🥺 Tá baba musí zmeniť celkovo svoje nastavenie, zmýšľanie proste všetko,inak sa nič nezmení.
@dominikatomas omg vodičak si robia decka na strednej, popri skole a mozno aj ešte popri brigáde, ja som si ho spravila počas vš, nieje problem robiť kurz aj počas full time práce, nechápem aký je to problém..
ja byt tebou, idem do zahranicia. Nielen sezonne ako si spominala do IT, ale radikalne niekam prec. Nikto sa tam nebude pozastavovat nad tym, ze mas VS a dokopy si nikde poriadne doma nerobila, budes makat a mozes sa naucit jazyk, spoznat ludi, nadobudnut uplne iny pohlad na zivot. V tvojej situacii nemas fakt co stratit.
@hariet ale kto v zahraničí čaká na útočnú a lenivú osobu? Tu dostala ponuku bývania aj možnosť využiť auto a nič. Dostala na úvod aj niekoľko príspevkov, kde sme jej chceli viaceré pomôcť. Na všetko buď nereagovala alebo len urážala. A potom už len urážala a urážala. V iných diskusiách mimo tejto tiež. Myslíš, že na takého človeka v zahraničí čakajú? Možnosti môže mať aj tu. Len sa musí začať inak správať.
@melanta nikto 🙂 🙂 dalsich xy ludi bude stat v rade na jej prac.miesto. v taliansku zberala jablka, lebo nejaka agentura vsetko vybavila za nu, ubytko, strava, praca..ona nasadla do busu a isla na miesto. tam jej povedali, toto treba pozbierat tak zbierala. bodka. konec. ende. fajka zhasla. a tym aj jej dalsie zivotne pracovne pozicie.
@melanta pri zbeznom prebehnuti jej minulych tem som nasla aj jednu, kde riesila, ze nejde do prace v potravinach, lebo su tam ludia bez rusok a ona sa strasne boji, ze sa nakazi. takze dostala vypoved v skusobnej dobe. paradoxne, v dalsej praci dostala vypoved, lebo sa odmietla ockovat proti covidu 🙂
cize mi to skutocne pripada, ze si len hlada vyhovorky a pracovat sa jej proste nechce.
@soldi Ale to bezne vacsina antivaxerov ma take zmyslanie - smrt v ociach pri slove COVID ale ockovat nie, lebo mi to povedal nejaky iny dezolat, čo ledva skoncil strednu skolu 😉
@hariet
Pochybujem o tej pokore. Včera som si prečítala tú temu s exfrajerom a jeho dcérou - reagovala v roku 2021 uplne rovnako - agresivne, utočne, chaoticky... Nech pôjde hocikde pracovat a toboz do zahranicia, tam sa vyzaduje podstatne vyssia miera slusnosti, spolupatricnosti a ak bude vyskakovat takto, proste cim skor sa jej zbavia a ona pojde domov fnukat k rodicom.
To ze ju v jej regione nikde nechcu vobec nemusi byt problemom skoly, ci praxe, ale kludne to moze byt to, ze je "znama firma" a nechcu si firmy "zamorovat prostredie" takymito ludmi, ktori su konfliktni a v podstate "travici studne".
@zmrzlinka2021 presne. Ja tu zijem tiez a kto chce,tak pracuje. Vsetko ostatne su vyhovorky
@zmrzlinka2021 dezolát je každý, kto iného človeka nazýva dezolátom pre iný názor. Pred primitívnym Matovičom to slovo u nás ani neexistovalo, len v českej verzii ako bezdomovec, spustošený človek. Že sa niekto uchýli k týmto pejoratívam značí o jeho netolerancii a väčšina, čo to verejne používa, sú naozaj sprostí a primitívni ľudia, ale že si sa opäť uchýlila k poukázaniu na úplne nepodstatnú záležitosť v celej tejto diskusii, to je sila 🤦 Smekám 🤠
@dominikatomas no to mi nevrav ze si nevies najst pracu. Akukolvek. Prace je dost len treba chciet a niekde zacat.
@dominikatomas Pokiaľ máš životopis a motivačný list napísaný takto ako píšeš tu, tak sa ani nečudujem. Prečítaj si po sebe čo si tu popísala. Aby si napríklad slovo "prácu" niekoľkokrát napísala ako "oracu", tak fuuu.... Inak ja si myslím, že si tu z nás robíš srandu, pretože toľko preklepov v každom druhom v KAŽDOM príspevku? Tp smád ami nemi nožmé 😂
@ysseba ona to tak ma vsade 😬
@dominikatomas výhovorky výhovorky výhovorky.... Robila som si vodičák popri práci na plný úväzok, robila som aj víkendy, sviatky, nočné a pohotovosti a v pohode som to zvládla. Stačí len chcieť. Ty chceš len evidentne sedieť doma na prdeli a najlepšie by bolo keby ťa rovno živí štát.

@lenkasarka toto je moja hlaska, tu pouzivam stale, ked je rec o takychto skolach. :D tak super, ze je nas viac. :D aj moja byvala p. profka to raz pouzila (ze aj jej pes moze dostat titul len za odsedenie si prednasok) 😂😂😂 ale veru je na tom mega kus pravdy 😏