Duševne ma zabíja to, že som doma
Ahijte. Budem mat tohto roku 30 a robota sa necrta ziadna... uz mi sibe byt ken doma ,doma.moji rovesnici uz maju rodiny, alebo dobru oracu akebo su v podnajme a ja na hanbu s rodicmi. Uz ni bohuzial idu tiez na nervy a aj ja sama sebe ze endokazem si najst ompracu, osamostatnit sa a mat konecne svoje sukromie a pohodlie.som preto uz neskutocne podrazdena, unavena a uz nevkadzem.... momentalne si robim vodicak talze nemosem mat racu na plnu uvazok iba nejaky skrateny..ale uz neznasam uz nic okolo mna nemam zmysel takto uz byt...chcem vyoadnutm toho dost.zbaznim sa doma.... uplne
Si zaregistrovaná na úrade práce? Poziadaj o nejakú aktivačný činnosť, nadobudnes pracovné návyky. Sú rôzne projekty pre dlhodobo nezamestnaných. Nájdi si v ponuke nejaký kurz (účtovníctvo, administratívu, tvorbu webových stránok, programovanie, atď., je na výber dosť, preplatenie bude úradom práce, dáš si do životopisu, nájdi si nejakú dobrovoľnú činnosť (aj keď nezaplatenú), nadobudnes skúsenosti a nebudeš doma. Je ťažké začať, keď nevieš ako, ale skúšajú, nevzdávaj sa a rozbehne sa to. Na rôznych portáloch zareaguj na rôzne ponuky, zo 100 sa ti ozvu aspoň z jednej práce, keď pohovor nevyjde, nevadí, ber to ako skúsenosť. Robíš si vodičák, to je plus, viaceré zamestnania to vyzaduju

@mladena nahlasena