icon

Duševne ma zabíja to, že som doma

dominikatomas
14. feb 2023

Ahijte. Budem mat tohto roku 30 a robota sa necrta ziadna... uz mi sibe byt ken doma ,doma.moji rovesnici uz maju rodiny, alebo dobru oracu akebo su v podnajme a ja na hanbu s rodicmi. Uz ni bohuzial idu tiez na nervy a aj ja sama sebe ze endokazem si najst ompracu, osamostatnit sa a mat konecne svoje sukromie a pohodlie.som preto uz neskutocne podrazdena, unavena a uz nevkadzem.... momentalne si robim vodicak talze nemosem mat racu na plnu uvazok iba nejaky skrateny..ale uz neznasam uz nic okolo mna nemam zmysel takto uz byt...chcem vyoadnutm toho dost.zbaznim sa doma.... uplne

mk22
14. feb 2023

@dominikatomas skáču ti písmenká, miesto ani napíšeš nai..precitaj si to po sebe.. Ako ti ženy majú poradiť, keď tvoje odpovede sú chaotické

dominikatomas
autor
14. feb 2023

@veronikaszabova 😁 to je fakt gol to moze napisat iba osoba ako ty. Gramatiku ovladam,urcite tam problem nie je a tu ze mam preklepy pre klavesnicu na mobile, ktora ,mi tu obcas zamrza nie je dovod na to aby si ty znevazovala taketo veci dakujen

veronikaszabova
14. feb 2023

@dominikatomas ja nieco znevazujem? Normalne som ti napisala, ze pises strasne, ze ci nemas tak napisany aj zivotopis a ML.

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
veronikaszabova
14. feb 2023

@mk22 skoda jej nieco radit

yanni
14. feb 2023

@kittykat22 skoda, ze si diskusiu necitala. Precitaj si. Slečna ma len vyhovorky ako sa neda.

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
lenkakravcova
14. feb 2023

@dominikatomas Neviem no, my sme hľadali pani na upratovanie vchodov bytovky a nenašli sme. Nakoniec sme to dali robiť firme, ktorá má viac zamestnancov ale hovoria ze stále im ďalší chýbajú.
Čiže ak by si hľadala skutočne, tak tieto pozície sú voľné. Môžem sa opýtať na názov firmy a hodiť kontakt ak by si mala záujem.

yanni
14. feb 2023

@kittykat22 Tak ale ked len doma sedi, hlada len v blizkom okoli a vidi, ze nic nie je, tak ma rozhodit siete aj dalej mimo domu. Slovensko je elke, Cechy este väcsie, tam ani kudzu jazyk netreba. A svet este väcsi. Pisala, ze bola 2 roky v Taliansku: Co nerozhodi aj tam siete?

melanta
14. feb 2023

@kittykat22 ľuďom, ktorí majú na všetko výhovorky a na rady reagujú útokom sa väčšinou nedarí. To je priama úmera. To je presne o tom, čo napísala @simca06022011 autorka skončila VŠ a namiesto toho, aby hľadala uplatnenie a budovala si prax, odišla do Talianska na manuálne práce. Potom sa ľudia čudujú. A teraz namiesto toho, aby sa pozrela, aké sú možnosti v iných mestách či krajoch, hoci aj v BA, tak narieka, že v Michalovciach nič nie je. Tu je depresia len následkom zlých a nepraktických rozhodnutí.

nikolka1986
14. feb 2023

Nájsť si prácu a robiť inú VŠ popri nej, ja som na invalidnom vozíku a od rodičov som sa odsťahovala, keď som mala 23.

drakaria
14. feb 2023

@dominikatomas sú ženy ktoré ..majú deti , vysokú školu a dve práce nehovor mi že kvôli vodičáku nemôžeš pracovať ...to je strašné zle nastavenie ...ale dobre keď už teraz tak máš ..dokonči si ten vodičák sústreď sa na to , prijmi to že to tak teraz je a po dokončení makaj akože čo to je za život byt s rodičmi bez peňazí ..drblo by ma ...nie preto že kamaráti toto tamto ale kvôli sebe žena vzchop sa a neľutuj sa hlavne to ti nepomôže

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
lujza123
14. feb 2023

@dominikatomas niekde robíš chyby a odmietas ich vidieť. Ako s tvojim písaním, predikcia na telefóne je sviňa, ale toto je zvláštne. Buďto máš dislexiu ze to nevieš prečítať po sebe alebo máš úplne v pitchy aký je tvoj prejav.... Obidvoje môže byť prekážkou pri hľadaní prace
A o tomto to je, človek musí v živote skúšať, snažiť sa robiť veci lepšie. Prepísať CV, odsťahovať sa z hladovej doliny, vynájsť sa

micusa2222
14. feb 2023

@dominikatomas chyba je v tebe, mladá baba, neschopná nájsť si čo len brigádu, nehovoriac o tom, že píšeš, že "vodičák" ti bráni chodiť na plný úväzok do práce...des...zozbieraj sa o rob niečo, lebo ti fakt preskakuje z ničnerobenia...

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
melanta
14. feb 2023

@kittykat22 to je v poriadku, že nevie, ako na to. Ale dostala tu niekoľko otázok k tomu, aby sme jej poradili a na tie neodpovedá. Niekoľko otázok čo ovláda, zručnosti a na žiadnu z týchto otázok opakovane neodpovedala. Včera tu písala tiež žena 30 ročná, ako si nevie nájsť prácu, z Hlohovca. Napísala som jej, nech mi napíše správu (písala ako anonym), že jej pomôžem. Nenapísala. Niektoré nenapíšu, pretože sa potrebujú len sťažovať a utvrdiť v tom, že svet je zlý.

veronikaszabova
14. feb 2023

@kittykat22 vies co, pozrela som si niektore jej starsie diskusie a pochopila som, ze je to velmi nestastny clovek. Neznasa frajerovu sestru, neznasa svoju sestru s jej muzom, boji sa rodicov... Mozno sa to v nej len nabaluje a nevie, ako sa z toho vsetkeho vyhrabat.
Asi by mala zmenit psychologa, ktory ju navedie na spravnu cestu - a to nemyslim v zlom.

dominikatomas
autor
14. feb 2023

@kittykat22 dakujem...

dominikatomas
autor
14. feb 2023

@melanta aku mozem matbprax ked ma nikde nevezmu? Mala som a solventsku orax a prax pocas skoky.potom som robila na hygiene... vyrazili ma lebo s anedala zaockovat. A jazyky biem torchu anglickyz rusky

jana_eyre_2
14. feb 2023

No ja si myslím že nájsť si prácu naozaj nemôže trvať tri roky, prepáč.. ja som bola 10r doma s deťmi, bála som sa či vôbec budem zamestnatelna a po jednom pohovore som si prácu našla a normálne pracujem.. na úrade práce som bola ani nie mesiac.. pre mňa bola priorita pracovný čas, nebojím sa akejkoľvek roboty, takže nebol problém.. takže bez toho aby si sa urazila - nie je náhodou problém v tom aky typ práce chces?

dominikatomas
autor
14. feb 2023

@veronikaszabova aj ty si najdi psychologa ,ktory ta nauci aj chapat nie len ktiritizovat si velmi neemapticky clovek. Radsej ries svoj zivot ,lebo urcite ho tiez nemas super. A ak nemas co ine rozumne nepis. Verim,ze vela ludi tiez nie je zvedavych na tvoje nazor. Dovidrnia

veronikaszabova
14. feb 2023

@dominikatomas kde ta kritizujem?

A ja som so svojim zivotom spokojna.

dominikatomas
autor
14. feb 2023

@jana_eyre_2 nemyslim si, ked ziafost do prkatne ktory je aky je nie je iba ranna smena

floki1994
14. feb 2023

@dominikatomas autorka kazdy ma tazky zivot..nie si jedina..ja som zo 7 surodencov, vysku som si platila sama len vdaka robote popro VS, bola som aj v zahranici si prilepsit ako ty...tiez som z konca sveta 🤣 ale prave preto som sa z domu musela odstahovat do vacsieho mesta..tam som najskor opatrovala deti a nasledne si nasla pracu vo svojom obore..a ano velakrat som mala depky z toho ale problem treba riesit a vziat do vlastnych ruk..ked tri roky sa nedari najst pracu tam kde si tak jedine odtial odist inam .. vsak mas 30 rokov a nic ti neodchadza na nejaky lepsi dochodok a podobne. Co ak sa rozhodnes mat deti? Ziadne tehotenske, materska atd... je treba odist z rodnej dediny a ist inde.

modrykolibrik
14. feb 2023

@dominikatomas prosim ta uz nepis nic, lebo citat po tebe je fakt utrpenie

jana_eyre_2
14. feb 2023

@dominikatomas prepáč asi neviem preložiť preklepy.. že iba ranné zmeny? Ak to myslíš tak, tak keď ťa ubíja byť doma, aj ranné zmeny by stačili aby ti bolo lepšie nie?

dominikatomas
autor
14. feb 2023

@jana_eyre_2 nie ,ze aj ine smeny mi nevadia. Nie ze hladam iba ranne

dominikatomas
autor
14. feb 2023

@modrykolibrik ty to necitaj

dominikatomas
autor
14. feb 2023

@floki1994 nikdr som netvrdila ,ze nikto nema tazsi zivot pisala som o mojej situacii nie o sitiacii vsetkych trosku citaj lepsie.