icon

Dvakrát do tej istej rieky

granatove_jablko
3. apr 2015

nezabudla som a stale milujem svojho byvalevo...rozisli sme sa takto pred rokom, nevedeli sme spolu spravne komunikovat, ziarlili sme navzajom, dochadzalo k nedorozumeniam a v obdobi hadok si nasiel inu...vtedy som si uvedomila co som stratila, ze som mala riesit veci inak, nejedla som, nespala, schudla asi 7 kil ale nejak som sa z toho dostala...lenze teraz mi znovu napisal, zevraj s nou nie je stastny, ze to bola chyba a ci by sme sa mohli po roku stretnut a porozpravat a zasa sa mi to cele vratilo...na jednej strane ho tuzim znovu vidiet, pocut a na druhej sa bojim ze zostanem znovu sklamana...tak sa chcem spytat ci ma niektora z vas skusenost s obnovenim vztahu a ci by to vobec mohlo este fungovat...

Strana
z2
sunshineka
5. apr 2015

@granatove_jablko stalo sa mi to iste.po 3 rokoch sa mi ozval a ja som ho odmietla.aj ked ho mam stale rada a vzdy budem,milovala som ho najviac na svete,bol pre mna vsetko.ale v najtazsich chvilach si nasiel inu a odkopol ma,co mu nikdy neodpustim a nikdy mu nedam druhu sancu.a som na seba hrda,ze som nepodlahla.nech si nemysli,ze on si piskne a ja skocim.a presne sa mi ozval stylom,ze so sucasnou nie je stastny a bla bla bla.haaa takze sa vobec nezmenil.namiesto toho,aby si doriesil nefungujuci vztah,ozve sa byvalej.proste hajzel a taky si nezasluzi zenu ako som ja

granatove_jablko
autor
6. apr 2015

@sunshineka ano urobila si dobre a mozes byt na seba hrda, chcela by som ho ignorovat a aby mi bol lahostajny, no neviem ci to zvladnem aj ja 🙂

sunshineka
6. apr 2015

@granatove_jablko ak si mu odpustila,ze ta vtedy podviedol a mali ste na tom vinu obaja a si schopna zacat odznova,mozno by si mohla skusit.nic tym nestratis.je mnoho parov,ktore dozreli a vratili sa k sebe.ja uz mam novy vztah a nechcem si komplikovat zivot.on ma priatelku,keby sme sa aj rozisli s nasimi polovickami,tak by sme predpokladam,ze dalsi rok trpeli vycitkami,z toho by boli nezhody medzi nami a aj tak by sme mali nanic vztah.keby sme boli single obaja,bolo by to ine.nemala by som co stratit.clovek,aby mohol zacat novy vztah musi mat byvaly vztah vysporiadany vnutorne a mal by byt aspon pol roka sam.ist zo vztahu do vztahu nie je dobre.nam aj preto stroskotal vztah.isla som z jedneho vztahu do druheho a nemala som cas byt sama so sebou a utriedit si myslienky

Strana
z2