icon

Dve ženy a jeden muž

2. jún 2021

Chápem,že sú tu prevažne ženy v manželstve,ale napadla na taká téma na debatu,že ak ste niekedy boli v situácii s mužom,či už je to bývalý,alebo chlap ktorý sa nevedel rozhodnúť medzi dvoma ženami, ako sa vám podarilo prikloniť si ho na svoju stranu? Často sa píše,ako by ste o takého chlapa neopreli ani bicykel,kopli ho niekam a podobne, ale teraz nemám na mysli,že vás dlhodobo podvádzal alebo vám ubližoval,len situáciu slobodných ľudí (bez detí,bez manželstva),kde viete,že nie ste jediná,ale zaroven viete,že ho to ťahá ku vám,aj keď je na obzore iná žena. Ako sa podarí vyhrať v takomto "boji"? Tému ponimam v uprimnom duch,nie zlomyselnom,aby sme sa pochopili

viestta
Odpoveď bola odstránená
ella_price
2. jún 2021

@eva112014 Jaaaj vidíš, to mi skoro uniklo. Tak teda nech viac rozťahuje nohy, dobre varí a občas opere. ❤

jana_eyre_2
2. jún 2021

Keď som stretla svoju prvú vaznu lásku, po dvoch rande sa mi priznal, že má priateľku.. pre mňa to tým haslo, som silné monogamny clovek, prišlo mi to úplne hrozne voči jeho priateľke.. on sa s ňou potom rýchlo rozišiel keď videl moju rýchlu reakciu.. vtedy som sa k nemu vrátila, avšak mala som 17 teraz by som to už neurobila 😉 boli sme spolu potom skoro dva roky, ale celé to bolo také talianske a jeho klamstvo zo zaciatku má matalo až do konca vzťahu, neverila som mu jednoducho už, aj keď boli aj pekné chvíle.. takže za mňa ak sa nevie rozhodnúť, uľahčila by som mu to, nikdy by som nechcela byť tá druhá..

dadis
2. jún 2021

@autorka Chapes, ze nevyhrala? 😀😀 Po prve, prehrali vo vztahu nase deti, ktore prisli o rodinu. Ex je jeden nestastny chlap, ktory stale nie je s rozvodom zmiereny a ona mu akurat tak robi matrac a vari mu vecere

elizabet173
2. jún 2021

Vies, kazda zena ma urcite hranice a urcite naroky na partnera a to je u kazdej ine. Jedna ich ma tak vysoko, ze si nikdy ani partnera nenajde, alebo s nim vydrzi len chvilu. Ine budu muzom tolerovat alkohol, casovo aj financne narocne konicky, pre ktore zanedbavaju rodinu, dokonca aj neveru, ci uz z toho dovodu, ze sa nedokazu same uzivit, alebo nechcu stratit zivotny standard. Zena, ktora nie je financne zavisla od muza, je si vedoma svojej hodnoty a neskryva sa za slova "ja ho milujem" a "zostavam s nim len kvoli detom", nestraca drahocenny cas v nefunkcnom vztahu.

viestta
Odpoveď bola odstránená
tanalyn
2. jún 2021

@24beruska24 heh presne tak

kassandra25
2. jún 2021

Vobec nic nerob. On ma oci, vidi, ktora z vas dvoch ho viac pritahuje, v dnesnej dobe su muzi aj kalkulanti, prepocitaju si, ktora co ma, kolko zaraba, a dobre vie, co ho pritahuje na tebe a co na nej. Odporucila by som prave tebe: vyberat si z dvoch , troch, nie cakat, ze ty budes z dvoch vybrata.

autor
2. jún 2021

@viestta nie zameranie,ale zametanie to malo byť. Že som nepochopila, kto s kým a ako zametá v mojich príspevkoch nič také nie je.

eva112014
2. jún 2021

@ella_price
@viestta
😂😂😂 👍👍👍

dskjhfdlkdjhl
2. jún 2021

Zameranie, zametanie, niekto tu ma uplne vymetene🙊

eeffka
2. jún 2021

moja zlata, moj postoj je taky ze "este by nebolo take, zeby som na kk...t v rade stala" a myslim ze tym je povedane vsetko 😎

elizabet173
2. jún 2021

@eeffka to si zaklincovala !!!!

autor
Autor odpoveď zmazal
dskjhfdlkdjhl
2. jún 2021

No, mne to pripada tak, ze zakladatelke pri sexe dotycny musel hlavu obuchat o stenu a potom sa jej zdalo, ze ho ma zo zlata🙊

eva112014
2. jún 2021

Autorka, nie všetko, čo sa blyští je zlato!

ella_price
2. jún 2021

@eva112014 Tá by skočila asi aj po zlatom baklažáne 😂

dskjhfdlkdjhl
2. jún 2021

@ella_price taka straka to je😝

makova333
2. jún 2021

Autorka: Na toto ti odpoviem ked uz teda rozoberame ciudzie vztahy: "Čiže tvoj názor je aký na tu pani,čo si s ním užívala sex? Či tiež bola ovca a handra? Nemala hrdosť?" Ta pani riesila sex a pravdepodobne mala aj hrdost, lebo ona od neho nechcela nic len sex, nechcela vztah, neriesila jeho partnerku, ich vztah, preco ju podvadza s nou...atd. Je to obchod. Ona isla do vydajneho okienka, vypytala si sex, dostala sex. Nerozmyslala nad tym kto jej tu dobrotu piekol, kde studoval a ci ma doma vsetko v poriadku. Pani neplanovala, ze si vydajne okienko zoberie domov a bude sa on s laskou starat.

viestta
Odpoveď bola odstránená
dskjhfdlkdjhl
2. jún 2021
dskjhfdlkdjhl
2. jún 2021

@viestta pocuvaj, prave som sa skoro zadrhla kavou😝

viestta
Odpoveď bola odstránená
ella_price
2. jún 2021

@viestta 😂😂😂 Táto mrška sa len tak svojho červíčka nezbaví teda, čo? 🤔🤔

panelacikova
2. jún 2021

@viestta ježííííííííííííííš, ja z teba odpadnem 😀 😀

autor
2. jún 2021

@makova333 konečne dobrá odpoveď, ďakujem.

dskjhfdlkdjhl
2. jún 2021

@viestta jeden maly cervicek a tolko povyku okolo neho😝

viestta
Odpoveď bola odstránená
ella_price
2. jún 2021

Že konečne normálna odpoveď a sama ani nevieš, čo si tu čakala 😂😂😂
Vieš ako sa hovorí - takéto hlupane s blbými otázkami sú dočasné, Karel Gott je věčný ❤️

makova333
2. jún 2021

@eeffka ked som bola pubiska (a to uz bolo velice davno 😀 ) hovorilo sa, ze za chlapom a autobusom nikdy neutekaj. Pride dalsi. A veru tak aj bolo 🙂