icon

Dve ženy a jeden muž

2. jún 2021

Chápem,že sú tu prevažne ženy v manželstve,ale napadla na taká téma na debatu,že ak ste niekedy boli v situácii s mužom,či už je to bývalý,alebo chlap ktorý sa nevedel rozhodnúť medzi dvoma ženami, ako sa vám podarilo prikloniť si ho na svoju stranu? Často sa píše,ako by ste o takého chlapa neopreli ani bicykel,kopli ho niekam a podobne, ale teraz nemám na mysli,že vás dlhodobo podvádzal alebo vám ubližoval,len situáciu slobodných ľudí (bez detí,bez manželstva),kde viete,že nie ste jediná,ale zaroven viete,že ho to ťahá ku vám,aj keď je na obzore iná žena. Ako sa podarí vyhrať v takomto "boji"? Tému ponimam v uprimnom duch,nie zlomyselnom,aby sme sa pochopili

Strana
z4
makova333
2. jún 2021

Autorka: no vies, ze ani neviem ci sa tesit? 😀

dskjhfdlkdjhl
2. jún 2021

@makova333 vyhrala si, tak sa tes😝

viestta
Odpoveď bola odstránená
mufka1
2. jún 2021

Ja by som nebojovala nijak .Som rozvadena a bývali si našiel partnerku ked sme boli spolu a vôbec som sa o neho netrhala,nebola .V zivote by som sa tak nepodcenila (áno a mali sme dieťa spolu).Este dokonca to bola moja kolegyňa s jednej firmy .Ovchádzala ma a ex mi povedal ,ze sa boji somnou stretnúť ,ze aby som nerobila cirkus 😂😂😂.Tak ja som ho poprosila aby mi ju vytočil na MT a dal mi ju k MT .Tak som jej pekne povedala ,ze nemusí sa ma bat ,ze kľudne si ho môže nechať.🙂a tak po našom rozvode boli spolu 3r a skončilo to .Osobne nie som typ zeny ze by som za chlapa skočila pod vlak alebo sa mu podlizala .Keď chce nech ide, nieje sam na svete sam 😉🙂

makova333
2. jún 2021

@dskjhfdlkdjhl
@viestta baby pozyvam na drink, nech toto vitazstvo mozem riadne oslavit 😀

dskjhfdlkdjhl
2. jún 2021

@makova333 s Tebou by som isla hned😉

makova333
2. jún 2021

@dskjhfdlkdjhl napodobne 🙂

viestta
Odpoveď bola odstránená
konikkon
2. jún 2021

Pre každého muža v mojom živote som vždy bola jediná. Neviem, asi boli do mna 🤦‍♀️ každopádne, ak by som nebola jediná, ani by som v takom vzťahu nebola. Nikdy by som o lásku nebojovala, bud ma chlap chce, alebo nie. Ak musíš bojovať, nemá ťa rád. Si s tým ok, že ideš bojovat o niekoho, kto ta nemá rád?

makova333
2. jún 2021

@viestta veru to by bola ina svalovica 😀

leskovael
2. jún 2021

O čom točiš? Ked to tebe nevadí že chlap ti chodí prášiť aj inu, tak si tak ži. Mimochodom tomu že ti to nevadí, neverím... Každej by to vadilo, jedna to prekusne lebo nechce byť sama, druhá to prekusne lebo má chlap prachy a živí ju, ďalšia to prekusne lebo je tam rodina...každá ale väčšinou 1len dočasne... No každej jednej to vadí, pokiaľ by nešlo o milenku - profesionálnu milenku, a tou vie byť máloktorá, lebo nakoniec aj tej milenke začne vadiť, že chlap je aj doma so ženou 😉 no a potom sú tu tie normálne ženy, ktoré nebudú tolerovať že niekto s kym zdieľajú domácnosť, si ho chodi strkať kade tade do diery, ktorá je dostupná. Nieje to len o hrdosti. Mne osobne by taký chlap nestal zato, aby som vôbec tolerovala jeho prítomnosť, už vôbec by som mu nerobila servis doma a vonkoncom by som nestrácala s takým svoj čas. Ale áno, je v tom aj hrdosť, mám ju a preto by som nedovolila nejakému trolovi, aby ma týmto ponižoval.

elizabet173
2. jún 2021

@viestta
@ella_price
@makova333 baby vy ste expertky, ja sa tu rehocem ako cely kolektiv a rozmyslam, kam az su niektore zeny schopne zajst

negymama
2. jún 2021

mila autorka, uplne ti staci, ak sa stanes tiez hladnou pani pri vydajnom okienku. vtedy uz nebudes riesit, kolkym vydajne okienko vydalo, dolezita je velkost porcie!

flavica
2. jún 2021

neviem ci by som chcela bojovat, ked sa nevie rozhodnut, asi by som to nechala plynut, sam musi vediet, co chce co caka 🙂

monka105
3. jún 2021

Vôbec nijako. Čo mám čo bojovať o klamára, ktorý ma podvádza a nevie čo chce? Predsa mám svoju hrdosť. Chlapov je na každom rohu desať, nebudem strácať čas s debilom.

Strana
z4