icon

Ex k nám poslala dieťa s teplotou. Ako to mám brať?

18. dec 2022

Ženy už som tu raz písala. Máme "spojenú" rodinu máme sa radi všetci. A ANO jediná naša slabina je mužova ex. Posiela k nám chlapca chorého. Beriem je také obdobie deti su choré. Nech sa lieči aj u nás. Lenze...už dvakrát k nám prišiel s teplotou a nehovorím o nízkej teplote, ale nad 38 stupňov tak sme jej písali, že keď ma teplotu nech ho neposiela. Aby sa mu nepohorsilo. Dnes ho muž doniesol s teplotou a v taške nabalene antibiotika bez nejakej informácie čo mu je. Muž zobral teplomer, ale ta digitálna potvora nefunguje, keď je zima. Takže na teplotu sme prišli až teraz. Vy poslali dieťa s antibiotikami a teplotou?

lianka123
19. dec 2022

Ahojky. Podla mna je na nervy starat sa o vlastne chore deti, nieto o cudzie. Chapem, ze ta to vytaca.
Luto mi je toho chlapca, lebo ho nelubi ani mama ani tato ani Ty. A laska sa neda vynutit... je skoda, ze stat dovoluje taketo polepene rodiny a striedava starostlivost je podla mna v takychto pripadoch trestny cin.

mondolina
19. dec 2022

ja si myslím, že je jedno kto koho kedy kopol do riti
tiež máš asi info len od manžela.
treba sa zamerať na chlapca, ktorý chudák nikam nepatrí, a neriešiť, že k vám príde chorý.
nebude to trvať večne, tak mu to uľahčite, on za nič nemôže.

kamatopo
19. dec 2022

Zato ty pri štyroch deťoch a ešte pri HO a audite frcis riadne na internete🤣🤣🤣🤣

malasandrika
19. dec 2022

Pozri, neodpovedáš na základné otázky. Prirodzene, že ten chlapec nikdy nebude Tvoja krv, ale musíš si to priznať a pracovať a s tým a netváriť sa ako Matka Tereza. Tvoj manžel má záväzky, a musí ich plniť. On len strká hlavu do piesku a čaká, že sa vyriešia samé. Ty len rýpeš a čakáš čo bude, miesto toho, aby si ako normálna matka a žena prevzala starostlivosť o to dieťa. Už toho mám dosť - ktorá žena má čas vypisovať na modrý koník, keď má choré decko?! Žiadna! Pre Teba to nikdy nebude Tvoje dieťa a vždy len budeš čakať, kedy pôjde na týždenný pobyt k matke. Je mi ho neskutočne ľuto

autor
19. dec 2022

@malasandrika predstav si teraz sa stará otec a zajtra ja...odpoj sa a choď robiť niečo prospešné

autor
19. dec 2022

@kamatopo závidíš, že som šikovnejšia ako ty??? 😂😂😂

autor
19. dec 2022

@mondolina To nie len muž vravel. Chlapec mi povedal tiež par "milých" vecí ale nechajme už tak ďakujem za každý názor

mondolina
19. dec 2022

treba to len prežiť, aj keď sa ti to nezdá fér.

malasandrika
19. dec 2022

Srdiečko mne nemusíš radiť, čo mám robiť, Ty si očividne “na nervy” tak tichučko šúchaj nohami a čítaj diskusiu, ktorú si začala 😘

kamatopo
19. dec 2022

@malasandrika ja už normálne čakám čo toto čo si vraví matka ešte zo seba dostane. Evidentne nezvláda situáciu a veľa žien jej tu nastavilo zrkadlo tak sa opúšťa. Žiadny hon na ex sa nekoná🤣tak sa nemá už čoho chytiť.

kamatopo
19. dec 2022

To teda si šikovná, len v tom v čom máš byť naj šikovná tak tam sa strácas. Držím ti palce nech ti tvoj týždeň rýchlo ujde a zas budeš mať svoj kľud.

malasandrika
19. dec 2022

@kamatopo kde došli argumenty, prišlo útočenie, vôbec ma to neprekvapuje. Pani si môže zvyšovať ego na iných ako sme my, čo vieme, čo je to postarať sa o choré dieťa, chodiť do práce a vyžiť z výplaty. Úprimne jej prajem, nech nájde svoje sebavedomie, pomôže to nie iba jej.

autor
19. dec 2022

@malasandrika @kamatopovy ste sa teda našli dve zakomplexovane fúrie 😂😂😂😂

malasandrika
19. dec 2022

Jediný kto má v tento diskusií komplexy si Ty. Si absolútne neobjektívna, čo sa týka toho chlapca a aj čo sa týka jeho ex. Vidíš len svoje deti a svoje nároky. Takže prvý a posledný x - jediná zakomplexovaná fúria v tejto diskusií si Ty autorka.

lady_hurts
19. dec 2022

@autorka ja rozumiem, že nie si nadšená, keď k vám príde chorý, ale on za to nemôže a treba ho vyliečiť z choroby. Aktualne je to veľmi rozšírené a nič s tým nespravis. Nejak to v sebe spracuj, toto sa nedá nijako ovplyvniť. Nerieš ex-ku, ak je pravda, že je taká, tak buďte vy tí rozumnejsi, ktorí sa na chlapca nevybodnú, keď ochorie. Zbytocne si robíš nervy, veď predsa ani ona nemôže byť doma stále s chlapcom, skús sa na to pozrieť aj z tejto stránky. Keby išlo o tvoje dieťa a stále by si čerpala ocr, zamestnávateľ by z toho tiež nebol extra nadšený. Keby ste sa aspoň dohodli na striedaní počas choroby, raz s ním bude ona, potom vy. Škoda, že sa neviete dohodnúť, bolo by to pre všetkých jednoduchšie.

mira0611
19. dec 2022

Ahoj, fuha bojim sa o autorku. Ja som tiez rozvedena, a dieta s horuckou by som urcite neposlala k otcovi, aj keby som bola nutena (kvoli praci) a keby som ho nenavidela z celeho srdca, aj tak by som minimalne poslala listocek s informaciami, co mu ma kedy podat , co da stalo, co ak v noci treba ist na pohotovost...vsak predsa svoje dieta lubim.
Je to urcite ine, na striedacke a moj ex nie je velmi starostlivy, velakrat sa aj onho ja staram, beriem ohlad, ze je to synov otec a nechcem, aby si syn robil starosti...
Ex tvojho manzela, asi tiez nie je velmi materinsky typ, zda sa mi sebecka. Neviem, ci by moje dieta s 38 stupnovou teplotou vobec, dokazalo vstat z postele, obliect sa ... a to si uz vobec neviem predstavit, ze by som mala srdce ho niekam posielat.
Inac, ak je striedacka tak je matka povinna informovat otca o zdravotnom stave, prospechu v skole...
Ostatne baby mate pravdu, ze aj otec sa ma starat a nie len zdrave dieta si uzivat, ale tu sa bavime o dietati s vysokou teplotou a nie o soplikoch, vsak pockam kym mu aspon teploty ustupia a potom ho poslem k otcovi nech ho dolieci, ale aj vtedy napisem aspon nejaky listocek. Nie ako krava, len bezoslova, vsak z malicka si to nevie vycucat.

mira0611
19. dec 2022

@malasandrika a ty mas aku superschopnost, ze po pol hodine pozerania vies, ze co tomu dietatu je? 🤔🤔Ty si nejake diagnosticke centrum?
Dieta moze mat kopu chorob: zapal hrdla, zapal nosovej sliznice, zapal prinosovych dutin, zapal stredneho ucha, zapal priedusiek,...pluc....prepac ale castokrat aj pediater posle dieta dalej k ORL alebo na rtg, aby presne vedelo co mu je. Odoberu dietatu krv...hlavne oni uz maju roky praxe a predsa nevedia po pol hodine co mu je, castokrat ani potom, co maju vysledky...😮‍💨😮‍💨
Pocuj, otvor si ordinaciu urcite budes popularna 😁

autor
19. dec 2022

@mira0611 Ďakujem za objektívny názor cením si to

kristinapetronela
19. dec 2022

Ak to tak je tak prosím ťa riešte to niekde a nie že vám matka chlapca nedá informácie ... Nie je to normálne. Ale mám pocit že je to jedno a otec sa asi moc nezaujima keď tu píšeš ty .bohvie kde je pravda

luccija
19. dec 2022

Jedna normálna matka sa teší na dieťa, ktoré bolo týždeň u exa a nie, že ho pošle so soplom naspäť Tam začnite..toto vybavovanie si účtov cez deti je nechutne.Keby si ho nechal o pár hodín, dní dlhšie hneď by na exa poslala policajtov, že kde má dieta

dianka555
19. dec 2022

Najviac trpí len ten chlapec. Ty píšeš, my sa máme radi, moj syn je dobre vychovaný samostatný, my sa lúbime , my máme hypotéku, my máme dalšie tri deti. Staráme sa o deti rovnako, s láskou k detom je to ako u vás? Či len my (ja, manžel, moj syn z predošlého manželstva, naše dve deti) lebo si písala že s chlapcom dobre vychádzaš. Otec dietata sa ako stará o chlapca? Problémov je u vás ovela viac, nehnevaj sa ale príde mi to že tebe to je jasné chlapec zavadzia, otec si ho berie len z povinosti. Aj nevlastnému synovi sa dá ukazat správny smer a viest ho k hodnotám. Poznáme ten tvoj pohlad na celkovú situáciu. Ako je to doma u chlapca nevieme, od jeho rodiny vieš aká je jeho matka a od tvojho dobrého manžela. A rodina tvojho manžela sa ako stará o chlapca (starká, starký, teta, strýko ak ich má) ty mu ako prejavuju lásku a starostlivost, či aj to je len my a chlapec nikde? Mne je ho lúto, chlapec ma pravdepodobne málo lásky a starostlivosti. Tvoj bývalý bol zlý manžel, ale je skvelý otec ako si napísala. Matka chlapca je tu vykreslená v tom najhoršom svetle. Čo má ten chlapec? Nič.

veronika33
19. dec 2022

asi by tomu chlapcovi bolo najlepšie, ak by bol stále u vás a nie v striedavke, keď jeho matka naňho takto kašle a v chorobe sa o neho nezaujíma, ja si to ani neviem predstaviť, vykašlať sa na dieťa, keď je choré

scorpionflower1
19. dec 2022

ked ma predpisane atb asi nie je chory prvy den, tatko sa o jeho zdravotnom stave neinformuje ked je maly u byvalej? ci jeho syn existuje len ked je unho? Je tela, ked nevie zdvihnut telefon a spytat sa? Ked si ho odovzdavali s byvalou, tak sa neopytal ako sa ma? Rychlo obvinujes jeho byvalu. Najprv sa nansvojho chlapa pozri.

veronika33
19. dec 2022

@scorpionflower1 ale však to opakovane napísala, že matka dieťaťa nekomunikuje, nedvíha otcovi telefón, nepodáva mu o dieťati žiadne informácie ...

scorpionflower1
19. dec 2022

@veronika33 no, ok, ja by som to zas ako svata pismo nebrala, co tu pise o byvalej svojho muza. To je zbytocne tu rozoberat. Uz to je divne, ze tu na koni vypisuje ponosy na ex svojho muza.

veronika33
19. dec 2022

@scorpionflower1 nie je prvá ani posledná, je tu nespočetne tém práve s týmto problémom, kde sa sťažujú na bývalú alebo bývalého

kamatopo
20. dec 2022

Moja pekná ty asi nevieš čo je komplex lebo inak by si prestala vypisovať a riešila ten svoj. Ty sa tu len ohanas trápnymi slovickami a utocis. Máš evidentne problém s ex tvojho muža. Ten ju nedokáže vygudovať zo života skrz malého tak hľadáš chyby kde sa dá. Podľa toho ako píšeš mužovi nemôžeš nič povedať lebo máš strach že o neho prídeš tak utocis tu na modrom koňovi. Byť matkou znamená byť aj tomu z tej druhej strany. No ty ako samica vidíš len svoje mláďatá. A aj keď sa vystatujes ako sa pekne staráš u teba je to len nutné zlo. Mne osobne je ľúto len toho malého cez ktorého si vraciate údery ako dve samice od jedného leva😉.

autor
20. dec 2022

@scorpionflower1 Ona nedvíha telefóny, nereaguje na sms. Nulová komunikácia z jej strany ten týždeň, keď je chlapec u nej. Teda s výnimkou keď Chce peniaze. To aj napíše. Tu sms, že je chorý napísala nieco po 18-tej v nedeľu (muž ho od ex berie o 18-tej v nedeľu) je to podľa mňa nekorektné. Ja mám tiež ex manžela, ale my si stále povieme čo a ako, lebo ide o dieťa nie o kus nábytku u nich nefunguje. A pre tie "múdre" ktoré útočia na môjho terajšieho manžela raz si "dovolil" vojsť do vchodu bytového domu az k dverám a ta bláznivá na ňho zavolala políciu, že ju prenasleduje a to bol chlapec v byte. Muž sa s ňou chcel len porozprávať. Takže aj kvôli takýmto situáciám sa muž vyhýba kontaktu s ex

kristinapetronela
20. dec 2022

A vieš isto pravdu o terajšom mužovi ? Čo keď sa on nevie správať .riešiť niečo cez deti je blbosť ale veď lieky dala a tak sa teda postarajte .zistiť sa dá všetko .možno už niekedy take mal .to je veľa možností .ty len na ňu kydas a nečudujem sa potom že sa tak otrasné správa ak je z vás zdeptana

kristinapetronela
20. dec 2022

@dianka555 áno len my a na chlapca len aký je nevychovany .ja by som toto o žiadnom dieťati nepovedala .deti treba lubit a pekne o nich rozprávať a nie len všetko ako je zle a aká je ex .veď ju psychicky ničiteľ týmito rečami
Čo ty vieš či nešla na nočnú v tu nedeľu a naozaj nemohla byť s chlapcom .nemal možno celý víkend teplotu teraz pri tej chrípke teplota odíde a príde znova za dva dni .ona to ako mala vedieť .moje dieťa keby je moc choré ani nevstane z postele a proste teda nepôjdem do práce ale on asi vládal a chcel ísť k otcovi .veď to je toľko možností a len utocis na ex .ten papierik tiež možno dala alebo sms-ku poslala s neprišla .čo ja viem čo všetko sa mohlo stať .komunikujte alebo si sa mala obliecť a ísť za ňou sa popýtať na zdravotný stav. Alebo na pohotovosť tvoja chyba že ohovaras ja modrom konikovi .