Ex priateľka nedá pokoj. Čo robiť?

zaneta222
6. jan 2013

:Ahojte mamičky nemamičky, mám takýt problém a ak mate s tým skusenosť poradte, som vydatá 4 roky pred tým sme splu s manželom chodili 3 roky spolu sme teda 7 rokov máme 2 ročného synčeka, S maželom som sa dala dokopy tak že mal priatelku chodili spolu 8 rokov ale nefungovalo to tak sme sa dali dokopy ale jeho ex nam nedá stale pokoj stale vypisuje otravuje ho. prosila som ho nech jej napíše nech da pokoj ale on povedal že ju nerieši a ja nemám byť v strese a namýšlať si. čo si mám o tom myslieť stále ona navštevuje jeho rodinu chodí tam a dokonca chodí do tej istej dediny stále. dakujem za radu

pingu1
6. jan 2013

najlepsia je ignoracia a vzajomna dovera

trish31
6. jan 2013

Ked mas byt kludna tak nech s nou tvoj manzel urobi poriadky to co je aby navstevovala jeho rodinu v ich dome,ja toto neuznavam.Niektore zeny nemaju kozu na papuli a sa cudujem Tvojmu manzelovi ze s nou nevie urobit poriadky.Ziadaj to.

katka1981
6. jan 2013

Toto nie je dobra otazka, podla mna treba diskusiu.

jaruska8
6. jan 2013

A jeho rodičia čo??? Oni ako reagujú na jej návštevy?? Ja by som na ňu kašlala, aj keď verím, že je to ťažké. Čo sa už nevydala tiež, bol by pokoj. 😝

sissy27
6. jan 2013

no asi nenarobíš nič... nemôžeš jej ty prikázať / zakázať, kade sa môže alebo nemôže pohybovať, alebo s kým sa bude / nebude stretávať, koho ona bude / nebude kontaktovať... maximálne môžeš svojmu mužovi povedať, že sa ti nepáči, ak jej on odpovedá, ale tiež mu nemôžeš zakázať, aby to spravil - je dospelý, svojprávny, poslúchnuť ťa nemusí, akurát tak môže niečo pred tebou tajiť... najlepšie sa nad všetko povzniesť a veriť si, ak ťa bude muž chcieť podviesť, tak to spraví aj keď budeš vo vedľajšej izbe a ak nebude chcieť, tak dotyčná môže aj tancovať pred ním holá 😎

princeznicka3
6. jan 2013

boze,ak som to spravne pochopila tak uz vas otravuje niekolko rokov?to ze navstevuje jeho rodicov je dost trapne vzhladom na to ze uz de facto spolu nic nemaju.a to dlhu dobu...ja som mala podobny problem v zmysle,ze manzelova expriatelka kavickovala s jeho kamosmi vo velkom,cosi s jednym riesila,chodila s nimi von a pod.mne to vadilo...dnes na nu kaslem...to iste radim tebe.je to zavist a z jej strany nespokojnost ze nie je s nou ale s inou

tatiana7777
6. jan 2013

Aj mňa by to hnevalo, trvala by som na tom aby to ukončil aj navštevy u rodičov aj kontakt s Tv.mužom. Nerozumiem prečo keď niečo skonči sa ona nevie od neho odputať? ty si sa s ňou nekontaktovala?

1katkas
6. jan 2013

povedz rodine, nech povie tej dotycnej aby ich nenavstevovala a aby dala raz a navzdy im aj tvojmu manzelovi pokoj... ziadne prikazy zakazy, ale slusne treba povedat... a ked ju tvoj manzel neriesi, bud kludna 🙂 ved TY si jeho manzelka a mate spolu aj synceka... a este nech si manzel zmeni telefonne cislo

fidka79
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
digysa
7. jan 2013

Na zaciatku naseho vztahu sme mali podobny problem. Manzelova byvala nam v pohode zavolala o 3 rano, ze ci nejde s nou na drink do baru, lebo je v meste 😅 😕 ( Ona bola totiz letuska a mala zastavky aj v nasom meste).

Najskor jej 2 krat povedal, aby prestala a potom mi kazal, aby som nam znemila cisla. Tak isto zakazal celej rodine, aby nedali jeho cislo jej. Ona sa poznala s celou rodinou a dokonca s jeho sestrou chodila isty cas do skoly. Samozrejme rodina to respektovala a cislo sa nedozvedela.

Toto moze vyriesit iba tvoj manzel. Myslim, ze aj "najvacsia a nasprostejsia koza bez chrbtovej kosti" pochopi, ked jej chlap do oci povie: NECHAJ MA NA POKOJI, CO NEVIDIS, ZE SOM ZENATY?

Co sa tyka rodiny, tak s tym nic nenarobis...ak si s rodinou rozumie, tak by som to neriesila...ale urcite by mali byt natolko diplomaticki, ze ju nebudu nikdy pozivat domov na ziadne oslavy, akcie, sviatky a pod. vo vasej pritomnosti (spolu s manzelom).

veron_dorusincova
7. jan 2013

Toto som mala aj ja..s byvalkou chodil 10 rokov a ešte štyri roky po rozchode, ked sa dal so mnou dokopy si na neho robila nárok..najskôr bol problém, ze si mna našiel a potom, ze jej neoznamil, ze sa zení..tak som jej potom napísala ja a dala pokoj..ale slušne..a samozrejme doteraz ticho, ale vtedy mi popisala hnusne veci a to sme uz boli tiez zobratí..ja sa tiez priklanam k názoru, ze zasiahnuť by mal chlap..ja som sa do toho vložila len skrz toho, ze ten moj jej mohol hoci co napísať a aj tak furt mlela svoje.. 😠 držím ti palce, nech to dobre dopadne 😵

wifina
7. jan 2013

Na dobrých vzťahoch s ex, aj kamártsve s ex nie je nič zlé práve naopak, ak to však hraničí s obťažovaním a pod., treba zmeniť čísla alebo niečo drastickejšie, napr. predstierať brutálny sex keď volá (akože omylom zdvihnúť 😀 ), ja by som na to nemala gu.e, ale mohlo by to byť vtipné.... 😀

kobrtko
7. jan 2013

žeby psychopatka ako z amerického filmu? Tak to máš ťažké, ale jediný, kto s tým môže niečo urobiť, je
tvoj mužíček...ak teda chce 😖

chavierka
7. jan 2013

my sme mali na vlas rovnaký problém, akurát, že "ona" nenavštevovala jeho rodinu, ale im vytelefonovávala,....ale časom sa skludnila a prestala všetkých vrátane manžela otravovať.ale býva od nás cca 500m, zadovážila s psa a chodí ho práve pri naše bydlisko venčiť....máme ju na háku

zmrzlinkams
7. jan 2013

diskusia by bola lepšie ale toto by mal vyriešiť hlavne tvoj manžel 🙂

balli
7. jan 2013

ahoj, ja sice podobnu skusenost nemam, ale ma ju dokonca niekolko blizkych kamaratiek a ak to zoberiem statisticky (samozrejme sa neda vsetko hadzat do jedneho vreca), tak to vychadza tak, ze ak s tym nespravi poriadky partner, tak to bude pokracovat. Iba v jednom z tych pripadov sa dokazalo, ze chlap tvrdil ze to neriesi lebo bol salamista a fakt to neriesil. V ostatnych pripadoch ako sa neskor ukazalo tak to pokracovalo z nejakeho dovodu...nevravim ze partneri rovno podvadzali, ale proste davali dovody na to aby v takom spravani ex pokracovala...odpisovali za chrbtom partnerky, alebo s nou jednali v rukavickach a tak ona nemala dovod nemysliet si ze uz nema sancu... Ja by som vysvetlila partnerovi ze nerobis stres ani poplach ani nie si hystericka, ale ze toto spravanie nie je unosne, ze ak by bola normalna tak to tak neberies (poznam dost prikladov kedy su ex kamarati a funguje to), ale kedze normalna nie je, treba jej urcit hranice, ale to moze iba tvoj priatel. Tak dufam ze to pochopi a ze to urobi pre vase stastie 🙂

moonlight1210
14. jan 2013

najprv ti dam jednu otazku, dost podstatnu pre vas vztah: ty svojmu chlapovi neveris? povedal jasne, ze ju ma na haku, tak co ju ty stale riesis?
a ak mu neveris, tak naco si si ho vobec brala a robila si s nim dieta? ved si o nej a jej akciach vedela od zaciatku. cely cas. aj to, ze tvoj muz nic neriesi. vtedy ti to bolo jedno? alebo sa medzi vami dvoma nieco odvtedy zmenilo?

pozri, ak si ziarliva a ona to vie, mozno ta tym chce jedovat - potom jej ides dokonale na ruku. a to je tvoj problem. s tym si urob poriadky sama v sebe. naco jej hras do karat? iba skaces ako ona piska. trochu hrdosti, nie?

ak pise tvojmu muzovi, tak mu na rovinu povedz, ze toto ta stve, nepaci sa ti to a skus mu poukazat na to, akoby sa asi citil on, keby ti tvoj byvaly vypisoval a volal stale. a ty by si mu nedala najavo, ze s tym ma prestat. je vsak mozne, ze ti natolko veri, ze by mu to bolo sumafuk, kto ti pise a co.
ibaze uz ste o tom hovorili, on ti povedal, ze ju kasle a ty stale riesis.
ak je salamista ako povedali vyssie, musis jedine urobit zase poriadky ty v sebe, lebo rypanim do tejto temy si chlapa natolko znechutis, ze zatuzi po pokojnej naruci niekde inde.
ale mozes argumetovat tym, ze ak vas (teba a syna) ma rad, tak to pre vas urobi, aj ked mu to nebude po chuti.
pozor zase, aby si jedneho dna sama neskoncila v situacii, kde on bude ziadat nieco, co tebe bude proti srsti, ale bude treba dorovnat skore, takze ti ine neostane, ako to urobit.

no a ak jeho rodina nema s jej navstevami problem, tak nechapem, co sa im staries do zivota. co chces jeho rodicom diktovat, s kym sa budu stykat? a preco? lebo ty ziarlis?

dobre si zvaz, preco konkretne robis v rodine nepokoje a co ta k tomu skutocne zenie. fakt sa bojis, ze ti manzel bude s nou tajne zakasat, alebo len ziarlis a chces dostat sokynu definitivne z teritoria (lebo, co ak motyka vystreli...)?
lebo robit v rodine nepokoje len kvoli tomu, ze ty citis z byvalky akusi neistotu, to je sakra malo. co budes robit, az bude skutocny problem?

bibianka
15. mar 2013

Manžel aj jeho rodina by jej mali dať jasne najavo, že si želajú, aby rešpektovala, že VY ste rodina a prestala vás vyrušovať. Že je to nevhodné.

hoblinka13
11. jan 2014

zaujimalo by ma ako pokracujete.je absolutne nepripustne,aby ste vy boli spolu 7 rokov a jeho exka za cely ten cas navstevovala jeho rodicov a vypisovala muzovi.prepac,ale co je tvoj chlap zac,ze sa nevie postavit za svoju zenu?alebo sa nebodaj zlomili v nom city?vsak to ani nema moznost zabudnut na nu,ked ho stale otravuje.neviem si nieco take predstavit.ta zena nema svedomie a je chrbtovej kosti.ze ju tak hanba nefackuje a nie je jej sproste takto sa spravat.za 7 rokov mohla mat davno milujuceho partnera a svoju rodinu

klaudiakauriova
Odpoveď bola odstránená
Zobraz