Existuje ešte verný chlap?
Co prispevok,to nevera,klamstva,ponizovanie.Existuje vobec verny chlap?Len sa zamyslam,lebo som mierne znechutena z prispevkov,ktore sa tu objavia.Bud je chlap neverny alebo nervozny,vulgarny buran.Ci to mam brat tak,ze o dobrom sa nepise,len o tom zlom?
Ja mam super muza.Ale ma jednu veeeeelku chybu, ze je strasny bordelár. 😀
Áno môj! 🙂
Keby si mala generalizovat svet podla forumu na MK, tak slabsia povaha by ani nechcela priviest dieta na svet... same choroby, postihnutia, problemy, nevera, odcedzenie, farmaceuticke podvody na ludoch, chudoba, depresie... forum nie je na to, aby sa niekto chvalil, ze sa ma dobre, klape mu to s partnerom a deti su zdrave.. mal by niekto zalozit pozitivnu temu, s dobrymi spravami, kde sa mozeme chvalit ako je to cele super. Zalozte to niekto, ja mam depku 😀
No veru niekedy je to aj o malej závisti. Ja som raz vyhlasila, že dôverujem mužovi na sto percent a bola som vysmiata. Že nech sa zobudím. Tak neviem. Ale tak to cítim a nemyslím na to, že by sa to malo zmeniť.
na modrom koniku je to tak,ze pozitivne temy nemaju buducnost.ako by asi vyzerala tema '' mam doma dokonaleho manzela ''.bol by k tomu jediny komentar typu '' no a co? '' a tema by mohla byt zamknuta. 😀 Ak je dokonaly,tak nemame sa o com bavit a co poradit...dokonalost nikoho nebavi...skor zavidi. Prospesne temy su negativne,smutne,zarazajuce,kontroverzne,burlive,citlive na hadky,osocujuce....to je ta nasa salka kavy,kde sa mozeme vyburit nie len ohladom manzela ale vdacne temy su : svokra,nevera,ockovanie,viera,dojcenie,prve prikrmy,albumy plne znackovych siat a drahych kocikov atd....kazdy,kto ma potrebu '' rypat sa v niecom '' ma bohatu ponuku podla vlastneho vkusu...podla toho v ktorej oblasti mu to ide najlepsie.
@hoblinka13 tak to je problém tých žien... netreba byť naivný a treba mať oči otvorené...
Ja zatial verim, ze ano, inak by som nemohla byt vydata 🙂
Pravdaze existuje. POznam vela skvelych a mudrych muzov 🙂
Ale je na vybere kazdej zeny akeho muza si zvoli, resp. nazvem to lepsie akeho muza s akou pravdepodobnostou na to negativne si zvoli. 🙂
@hoblinka13 Ale áno, sú verní chlapi, to len žena zavrela oči a myslela si, že sa chlap ženbou zmení. Proste ked miluješ, tak iný pre teba doslova neexistuje. Ak žena chodí s chlapom, pre ktorého je samozrejmosť, že ako je ona odcestovaná, tak si on pretiahne nejakú slečnu a ona mu to toleruje, je to len a len jej vec. A ked potom vyplakáva na koníkovi, nech, nie je to reprezentačná vzorka chlapov na svete.
Tak ako s pitím tvrdého. Je ťažké, ak miluješ chlapa, čo pije fľašu tvrdého každý piatok. Ale je to len a len tvoje rozhodnutie, ak si s ním ľahneš do postele a splodíš dieťa, a vezmete sa, pretože sa patrí. Potom je tu koník, aby sa sem takéto ženy mohli vyplakávať a sťažovať si aký je ten svet a osud zlý, strašný a podobne.
@cmulinko povodne som chcela temu nazvat takto nejako a aby sme tu pochvalili svojich drahusikov.nejako som tusila,ze budem sprdnuta 😀 nevidim nic zle na tom,aby si zeny popisali aj o radostiach nielen o starostiach.ale zvykla som si,ze ludia sa len stazuju a radost a stastie druhemu zavidia
@hoblinka13 ale su, su este verni muzi. 🙂 Ale ked to nahlas vyslovis si za naivnu chuderu, ktora spi na vavrinoch. 😀
Ano, vytratila sa ludskost, empatia, obycajny, spontanny usmev ci pozdrav...namiesto toho ludia, susedia na seba zazeraju, v ociach hnusna nevrazivost a zaujatost. Namiesto empatie a ludskeho pochopenia sa Ti dostane agresie v podobe busenia do steny za bieleho dna lebo deti sa hraju. Tvoje! Tie prekazaju lebo su cudzie. Ak sa identicky hra a lomozi susedove decko, vsetko je v najvascom poriadku. Ohlady maju byt jednostranne, nikdy nie vzajomne. Egocentrizmus a sebestrednost, zaujatost vlastnym egom - to je to co dominuje v nasej spolocnosti. Falosne a pokrytecke priatelstva, smiesne pochlebovanie. A lahostajnost. Tristne poznanie...
Jasne ze existuje/u 😀
Pokial si dvaja rozumeju a su rodinne zalozeny inteligentny ludia tak nemaju dovod byt neverny/vulgarny... Nechcem aby to zena spravila mne tak ja to predsa nespravim jej.
Tiez zalezi v akych kruhoch sa pohybujes
Osobne...jasne ze sa obzriem za peknou zenou ale nic viac, viem si rychlo zratat ze by mi to za to nestalo, stratil by som ovela viac ako by som ziskal. Mnoho muzov sa na to vsak nepozera z dlhodobej perspektivy a bezhlavo podlahnu kratkemu dobrodruzstvu.
...asi tak,ako píšeš 🙂 o dobrych sa nepíše,lebo ked sa napíše, je zle 😉
....napíšeš moj nepije,nefajčí,nenadáva,po krčmách nechodí,je verný..........a čo Ti odpíšu? 😕 😕 je normálny?..nie je teplý??........chudák je pod papučou,čo má doma starú raketu 😉 😉
..tak o takych sa radšej nepíše..
@snehulienka99 myslím,že to nie je o tom,že ju trápia iní muži,ale o tych rovnakych témach,ktoré sa tu kolom dookola zakladajú 😉 😉
aj ja mám doma verného mužíčka-moja svokra dobre vychovala svojich synov! a som jej za to vďačná 🙂
@opicaskorica myslim, ze take temy su, vo Volnych temach, ze co vas dnes potesilo, atd 🙂
Vsetci muzi su verni, kym nepodvedu. Niektori su verni velmi kratko a niektori snad vydrzia aj cely zivot.
Ja som práve rozmýšľala o kolegovi môjho manžela, je verný určite, je to skutočne veľmi dobrý človek, má manželku, ktorá ho miluje, žijú spolu šťastne, vychovávajú s láskou svoje deti, aj ja s manželom tak podobne. Ale.
Na jeho narodeninovej oslave sme sa pobozkali, samozrejme normálne s gratulkou, ale netrafili sme sa do strany a dali sme si bozk na pery. Bolo to zábavné, celý zvyšok oslavy uvoľnená atmosféra a zabávali sme sa prakticky stále spolu, srandičky, veselé rozhovory, môj muž je rovnako vtipný, veselý a nápaditý spoločník ako jeho kolega, takže si nahrávali a dobre sme sa spolu zabávali 😀 Čo je na tom zvláštne, odvtedy mám väčšiu chuť sa milovať s mojím mužom, zapôsobilo to na mňa ako nejaký sexuálny stimul. Nechcem nič viac, ako si bozk s tým pekným verným slušným a dobrým mužom zopakovať, myslím často na to, či by sa to ešte niekedy mohlo stať, nie ani tak aby som si robila nároky na nejaký tajný románik, ale skôr znovu zažiť tú rozkoš, keď mi dá cudzí verný chlap trošku najavo, že som aj ja preňho atraktívna žena.
@sono2
@cmulinko
@hoblinka13
@miskakyska baby, tsk, tsk, bola som uz nazvana moralistka, lebo som absolutne proti nevere. Teraz som zavistliva 😀 Tak budem aj trosku ustipacna, dobre? S vasim dovolenim.
Nehnevajte sa, ale pisete do temy RODINNE PROBLEMY. Kto nepochopil, nech precita este raz velke pismena. Pisu a citaju tu zeny, ktore maju doma mensie ci vacsie peklo, t.j. alkohol, drogy, bitku, neveru a ine.....Necudujte sa potom, ze vam odpisu tak, ako vam odpisali. Lebo , nehnevaj sa, autorka, ta tema moze vyzniet ako: Chudery, vy mate doma takych uboziakov, co vas biju, su vam neverni...a ja som taka stastna, lebo ten moj je idealny 😕 Ja Ti to prajem. Ale bud taka dobra, otvor tuto temu vo Volnych temach, alebo si utvor Skupinu. Lebo je to rovnake, akoby si do temy Rodiny s postihnutym dietatom napisala: To len ja mam zdrave dieta???
Trosku empatie nezaskodi
@adri266 hm...ja som tiez nepochopila tvoj prispevok na moju osobu..v prvom rade som nereagovala na zakladatelku temy a ani na neverneho manzela.len som nadvezovala na 2 prispevky nad mojim prispevkom...pisala som len vseobecny fakt a suhlas s tymi prispevkami,ze na tejto stranke je menej pozitivnych tem okolo manzelstva,rodiny,vztahov a tak....nic neempaticke v mojom prispevku nie je.nebola som ani drza ani neslusna . Ja mam vsetku moju empatiu vocim obetiam nevery,ale voci nevere ako takej urcite nie....a tema nevera je jednou z tych neprijemnych ktore som vymenovala.Kazda z nas ktora pisala o prevahe neprijemnych tym len mozno chcela naznacit len to,ze kam ten nas manzelsky a rodinny zivot smeruje a s cim musime niektore kazdy den bojovat a clovek by bol uz konecne rad ak by sa aj nieco dobreho a veseleho citalo,ale nie na ukor zavisit,ale uprimnej radosti z toho,ze sa niekomu dari.Tymto tvoja poznamka o empatii bola nemiestna.Zas sa len spravila diagnoza '' neempatickosti '' na zaklade par riadkov.
@cmulinko to je vsetko v poriadku, aj ja chcem citat dobre spravy, a preto si take veci pisu baby do fotoblogov.Proste sa mi to zda divne, ze sa tu pise v zlom o zenach, ktore potrebuju pomoc, potrebuju sa vykecat, potrebuju poradit. Zivot nie je len ruzovy...A ked sa niekto ohradi, ze tato tema tu nepatri, pripadne napise vlastny pribeh, ci povie, vsak pockaj, zivot Ta este nauci, tak zavidime 😕
Sama som mala jednu svoju temu presunutu do inej, co som nechapala, preco to admini spravili, a aj tato tema sa skor, myslim, hodi do inej skupiny.
A este, z Tvojho prispevku, citujem: kazdy,kto ma potrebu '' rypat sa v niecom '' ma bohatu ponuku podla vlastneho vkusu...podla toho v ktorej oblasti mu to ide najlepsie.
Vlastne si skus este raz precitat cely svoj predchadzajuci prispevok.
@adri266 no zbohom ty si riadne domyslava.ale som rada,ze jedina tu 😀 a viacere nastastie rozmyslaju normalne.

@hoblinka13 akurat som si teraz precitala jeden citat:
Ženy potrebujú na sex dôvod. Muži miesto. William Edward Billy Crystal
Asi tak 😝 😝 😝