icon

Expriateľka a naše dieťa

igi70
15. máj 2014

Dakujem Vam baby za Vase nazory ze ja mam bit ticho a nestresovat dieta telefonatmi... len tak medzi nami jasom ten tlk co bol vyhodeny s bytu a po tyzdni sa ho dcera opyta : tatinko a ty kde spinkas ked v tvojej postielke spi Roman? A ked je svokra na mojej strane lebo vie ze dcerenka od maladeti do p... posiela ... takze fakt ja nemam dceru vyhladava lebo mi ju dva krat do mesica na vekendy da ,,, a este nieco na materskej sombol ja a nie moja draha ...

tilda
15. máj 2014

Pride mi to cele vymyslene alebo "aky isiel,taku nasiel", chuda malinka... Pozri,ak je to tak ako pises,mal by si to riesit cez sud a ziadat o rozsirenie styku.

chymenitta33
15. máj 2014

Podľa mna vy ste boli vyrovnaná dvojica, nemáte si čo vyčítať...

moonlight1210
15. máj 2014

@igi70 ak tvoja ex ma potrebu ti robit prieky cez dieta a neda sa dohodnut, budes sa musiet obratit na sud.
uved svoje dovody - ze dieta je na teba naviazane, lebo na MD si bol s nou ty. ze sa usilujes udrziavat s nou kontakt aj v medziobdobi medzi víkendami, atd. ak mas dokazy, tak uved, ako sa tvoja ex stara o dieta (pisal si deti - tak neviem, ci ich ma viac, okrem toho od teba).

dobre si rozmysli, ako sa budes chovat, lebo ak budes ofucane predhadzovat dalsie a dalsie fakty ako dokaz tvojej dokonalosti, ktore si predtym neuviedol, neposobi to ako od dospelého cloveka, ale od pubertaka.
a pokial mas taketo spravanie aj bezne, tak na uradnikov veru dobre nezaposobis. lebo budu mat pocit, ze nech rozhodnu o vasej dcere akokolvek, stale to pre nu bude ako z dazda pod odkvap.
a to je potom tazke rozhodovanie, co je pre dieta lepsie, ked sa obaja rodicia chovaju ako nevyzrete osobnosti, co pomedzi dieta riesia aj svoje dokazovania, kto je horsi rodic.

v_alika12
15. máj 2014

naco si mal s takou zenskou deti?

ejmi25
15. máj 2014

No mňa partner opustil koli inej keď mala malá 10 m výživné bolo odklepnute a návštevy formou dohody každu nedeľu no ale musím povedať že bývalý vôľa každý deň ako sa má malá..vravím mu keď nás opustil re inú nech sa opýta len nedeľu keď ma návštevy s malou.ako Sa ja mám s tym vyrovnať keď si volá kedy chce..a názory ze je pekne že sa o dcéru opýta no to je tak všetko keby mu na nej tak strašne záleží neopustí nás..t

mariahpd
15. máj 2014

Pykas za to, ze si nezodpovedny presne ako aj matka tvojej dcerky. Preco mas dieta s PRIATELKOU a nezalozil si si normalnu rodinu? V pripade problemov by ta zakonita manzelka z vasho spolocneho byvania, ktore by ste si ako manzelia zariadili, len tak vyhodit nemohla (bsm), v pripade rozvodu by sud urcil styk s dietatom na zaklade dokazovania, ak si bol na "materskej", tak by si dokonca mohol dostat dieta aj do svojej starostlivosti (ako moj znamy). Takze teraz zbytocne sa hnevas, ak tak mozes len na seba, to ti nevadilo, ze tvoja ex je vulgarna zena (do P ... posielala?), ked si s nou plodil dieta? To, ze sa mozes obratit na sud, urcite vies, a myslim si, ze jediny, kto si zasluzi polutovanie a pomoc, je to chuda dietatko, ktore fakt nemoze za to, akych ma rodicov