Fajčiarsky dym od susedov v našom byte a na chodbách bytovky
Ahojte, ako ste riešili keď vás dlhodobo otravoval sused jeho fajciarskými splodinami? Nám dym roky ide cez vetračku z druhého poschodia na štvrté, a tiež dym stúpa hore a tak máme zadymenú celú chodbu pred bytom a keď ideme okolo bytu susedy na druhom tak ani nevravím aký je tam smrad.
Dokým sme nemali deti, tak som zatínala zuby, ale teraz sa to už nedá. Dieťa má imunitný problém, alergie a silny nábeh na astmu. Susedu som viac krát upozornila, no nepomohlo, dokonca sa zaćala vyhovárať na susedu oproti nám na poschodí, ale od nich som dym nikdy necítila. Byt je pre nás kvôli tomuto doslovne neobývateľný. Zvažujem trestné oznámenie. Poraďte ako ju usmerniť a kde to riešiť. Ďakujem.
@mandarinka555 moja zlatá!!!!!! Vo svojom byte ak to necítiť po celej bytovke a v cudzých bytoch!!! Keď si chce niekto ničiť zdravie, nech! Ale mojim deťom vzduch doma otravovať nebude a na to sú zákony. Už sa to rieši. Prosím nevypisuj tu.
Zase si napísala to isté už aspoň pätnásty krát ☹ Garantujem ti, že nič "nevyriešiš"
Ja k tomu uz len tolko, ze detom "skodi" aj zlostna a nervozna mamina....
Čím viac výkričníkov, tým väčšia pravda...
Autorka, prajem ti veľa štastia pri riešení problému, len nech ťa dovtedy nepicne.

Dvadsať žien ti napísalo, že aj tak s tým nič neurobíš, ale ty si ako obohratá platňa👎 Že ťa to baví...Baba je vo svojom byte a môže tam huliť, koľko len chce....Ak sa ti to nepáči, odsťahuj sa....