icon

Finančné rozdiely vo vzťahu

12. dec 2021

Bude to asi zaujimava tema,rôzne skusenosti.Nakolko sú podľa vás dôležité finančné rozdiely vo vzťahu?Moja mama je toho názoru,že ja ako pracovníčka vo fabrike by som si určite nemala nájsť niekoho kto ma oveľa vyšší plat, vyššie postavenie,pretože mi to partner dá po čase pocítiť.Že si mám hľadať seberovneho,podobného platu aby sme si nemali čo vyčítať.Suhlasite s takym tvrdenim?

Strana
z2
vilma7
12. dec 2021

U nás je to naopak. Ja zarobím viac ako partner, on sa chudák namaka za almužnu. Ale nikdy mu nič nevyčítam.

andrejka1974
12. dec 2021

Ja som doma s najmladsou dcerou na opatrovatelskom a muz je stolar a nikdy mi nevycital ze som doma s detmi

jane89
Odpoveď bola odstránená
saja1
Autor odpoveď zmazal
diefca
13. dec 2021

@saja1 v takomto pripade by som sa ale nepozerala kolko zaraba on, ale ci ja zarobim tolko, aby som v pripade potreby vedela samostatne fungovat. Cize je fajn mat v zalohe uspory, pracu alebo podnikatelsky plan.

didi2102
13. dec 2021

@jane89 toto je tiež predsudok , môj brat má 3r školu kuchar nlbez maturity, momentalne je šéfkuchár a vedúci restiky, švagriná má VS , pracovala na recepcii,robila asistentku a len teraz prvý rok sa jej podarilo že je riaditeľka hotela,sú spolu 20rokov

Strana
z2