icon

Nový vzťah po dlhom rozchode: Kedy začať?

nm218
4. okt 2026

Ahojte, ako dlho po rozchode (po prvom vztahu, ktory trval 7 rokov), je podla vas ok si najst niekoho ineho? Viem ze sa to neda len tak urcit, ale zaujimal by ma nazor inych ludi na toto..

anonym_a36b2f
•
4. okt 2026

Ak sa na to cítiš prečo nie?

jblheart
•
4. okt 2026

Keď budeš cítiť že si pripravená na ďalší vzťah predsa nie ? Hlavne sa nevrhaj do vzťahu kvôli tomu aby si neostala sama.. to býva väčšinou chyba. Koniec vzťahu predsa nie je nejaký pohreb alebo čo aby si musela nejaký určitý čas držať pietu...

minenkaa
•
4. okt 2026

Na druhý deň ,uplne v pohode

anonym_319dbd
•
4. okt 2026

to je veľmi individuálne. Niekto si založí rodinu do roka, iný za 5 rokov.
Ty myslíš len takú známosť aby bola? Len na sex, kino, na dlhé chvíle bez plánovania spoločnej budúcnosti? Takého môžeš mať aj za týždeň.

anonym_618214
•
4. okt 2026

Cas je vtedy, ked citis, ze je na novy vztah cas. Presny casovy udaj neexistuje, je to iba o tebe. Netreba to silit, pretoze vztah preto aby si nebola sama nie je v poriadku ale ani donekonecne sa utapat v smutku za tym co bolo.

domkakvet
•
4. okt 2026

@nm218 ked sa budes na to citit.

anonym_8726d9
•
4. okt 2026

Keď stretneš toho, s ktorým si to vieš predstaviť...

anonym_affbfc
•
4. okt 2026

@nm218 ja som si po 6 ročnom vzťahu nebola schopná nájsť ďalší vzťah 3 roky. Proste som to tak necitila. Ale milenca som si nasla takmer hned 🤷
sex mi chybal, laska nie
Je to individuálne, neexistuje žiadny správny čas, kazdy človek je iný, každý vzťah aj rozchod je iny. Ty musíš vedieť ako to momentálne cítiš.

natalka13
•
4. okt 2026

Si nezadana, kludne si najdi niekoho aj dnes

anonym_e51d77
•
4. okt 2026

Niekomu staci tyzden, lebo sa odcudzovali vo vztahu uz 3-4 roky pred definitivnym rozchodom, druhemu nestaci ani 5 rokov. Je to osobna vec kazdeho.