icon

Firemný večierok - zadaní/zadané zabúdajú, že majú partnerov

katkazocele
16. dec 2022

Ahojte,

Tak opäť je čas firemných večierkov a mám pocit, že nastáva lásky čas (sarkazmus). Prejdem k veci. Na našej akcií sa tancovalo, pilo, čo by bolo normálne, ale nejakí jedinci muži aj ženy, počas večierku dostali asi amnéziu, lebo si inak neviem vysvetliť, ako sa mohli zadaní ľudia bozkávať a obchytkávať pred svojimi kolegami bez akéhokoľvek pocitu hanby.

Priznám sa je mi smutno, že takéto podrazy si ľudia robia a neskôr prídu domov a pobozkajú svoju ženu, alebo manžela ako keby nič zlého nespravili.
Vážne som naivná, hlúpa a mám nereálne očakávania na partnera, keď očakávam od osoby, ktorá má partnera,aby na akciách nerobil takéto veci?

Priznám sa, dostala som veľkého chrobáka do hlavy, lebo o niektorých by ste toto nikdy nepovedali, že by podviedli( bozkávanie - kontrola mandlí je pre mňa zrada-podvádzanie.)

Aké máte vy baby skúsenosti z takýchto akcií?

Ďakujem.

Firemný večierok - zadaní/zadané zabúdajú, že majú partnerov
aurora33
18. dec 2022

@katkazocele a čo je teba do toho, alebo ti je ľúto že teba nik nechce?

monuska112
18. dec 2022

toto je úplne top tema velmi poučná ako narcistické bytosti fungujú....ďalšia črta: mením nastavenie podla toho ako sa mi to hodí, čiže do teraz všetky čo odporúčali nebonzovať boli tie neverné pobehlice, ale zrazu " veď ja som im to ani nechcela hovoriť, len zisťujem názor" a úplne otočiť celý smer v svoj prospech, lebo pôvodným smerom to nikam neviedlo....a bez hanby si stojím za tým akokeby nič, akokeby sme boli slepé a nevedeli čítať pár strán dozadu.... a že my sme hydina tu sa človek len kosi a kosi to si asi myslela pod tym slušne vyjadreným názorom 😂😂 ty dobrota sama, že pojdem k samaritánom hotový anjel, nesúdim nezávidím najsvetejšia, jak otvorená biblia...vieš my by sme ti povedali jednoducho chod do p.ce ale ti sialeni krestania ta budu hnat vidlami 😂😂

katkami123
18. dec 2022

@monuska112
To je tá samoznavá pani inkvizícia “spravodlivosť”- čo znamená v preklade - krútim sa ako had ako sa mi to hodí, (tie, ktoré nesúhlasili boli podľa inkvizičnej “spravodlivosti” automaticky pobehlice tiež, čo si tu tá dovolila poniektorým diskuterkam popísať, ktoré si dovolili nezdielať podobný názor, to je na psychiatra) …a len potrebuje za sebou od samej zloby zanechať čo najväčšiu spúšť a montovať sa druhým do vzťahov, lebo o túto slečnu z ocele nikto nejaví záujem.
V starobe si ju predstavujem ako tie typické zvedavé babky ježibaby, ktoré majú ucho na susedovej stene a len zbierajú kydy, ohovárajú a strpčujú druhým život.

monuska112
18. dec 2022

@katkami123 co v starobe zu teraz 😂

katkazocele
autor
18. dec 2022

@aurora33 Tebe lichotí keď ťa balia zadaní? 😲 musela si mať ťažké dectvo, kde si nedostávala dostatok pozornosti ☹

monuska112
18. dec 2022

@katkazocele o tazkom detstve asi vies svoje tiez ked sa takto prezentujes...a to nechcem byt hnusna alebo sa ti vysmievat lebo smiesne to nieje...ale z teba to srsi tak sa na rovnaky ucet neobuvaj do ostatnych! narozdiel od teba aurora nic take neprezentuje

aurora33
18. dec 2022

@katkazocele preco na otázku odpovedať otázkou? Ja stále hľadám pointu tohto celého oreco ta trápia takéto veci, tak zrejme ziarlis keď teba nik nebali. Moje deTStvo bolo super, neboj sa 🙂.

aurora33
18. dec 2022

@katkami123 veru, v stredoveku by sa pani autorka uplatnila ako pravý udavač.

karolinakr
18. dec 2022

V živote som sa nebozkavala s kolegom.. To čo mate za pracu, že sa tam obchytavaju? a na druhy deň v kancli čo? sa tvaria, že sa nepoznajú? asi mam škaredych kolegov, ale nič take ma nelaka .

katkazocele
autor
18. dec 2022

@karolinakr tak klasická firma a ako som čítala komentáre, tak sa to deje v každej druhej firme na takýchto akciách bohužiaľ☹ a na druhí deň sa spolu chychúnajú a srandujú, proste celý happy že si vymenili telesné tekutiny😖

karolinakr
18. dec 2022

@katkazocele no ale vieš, ja si nemyslim, že to končí len pri bozkávaní..sa niekde vytratia, noc je dlhá..a to sa už nikto nedozvie.. no stavim sa, že nejake romaniky tam boli..🛌

katkazocele
autor
18. dec 2022

@karolinakr viem aj o takýchto situáciách, ale to už som nechcela písať sem, ešte by sa tu našli v tom nejaké baby typu aurora33, monuska112. 😉 a dozvie sa to, lebo keď sa 2 osoby spolu stratia a potom naraz objavia celý vyškerení, tak to sa nedá utajiť a vie to do pár dní celá firma. 😀 bohužiaľ ich partneri doma netušia koho si zobrali.

aurora33
18. dec 2022

@katkazocele ved ty čo máš stále so mnou. Ja sa len pýtam jedno, prečo to prave teba trápi. Je to vec tých čo to robia a nie tvoja. Či keď o tom založíš tému na MK tak si ti ľudia vstúpia do svedomia že aha ,,Katka z ocele je smutná lebo som sa bozkával na večierku tak už to nebudem robiť” alebo čo vlastne týmto celý sleduješ?

katkami123
18. dec 2022

@monuska112
😂 veď práve

katkami123
18. dec 2022

@aurora33
Trochu mi pripomína jedného nášho nemenovaného politika, ktorý išiel podať demisiu, ale jeho druhé ja ju podať nechcelo, až zazmätkoval. Ten má podobné vyjadrenia ako tuto autorka na kazdeho, kto s ním nesúhlasí a seba pasuje za hlavného strážcu spravodlivosti a protikorupčného hnutia.

sandrasstini
19. dec 2022

Ano v kazdom zamestnani som sa s tym stretla. Ci muzi so zenami a detmi doma a aj opacne. Tieto aktivity sa stupnovali s pozitym alkoholom
Ja sa vzdy len zamyslim na chvilu nad tym a potom to neriesim. Deje sa to asi dost bezne, je to ich zivot a ciny aj vo svojom okoli to vidim zial, deti manzel/manzelka doma a bokovka popri tom a nikdy by si nepovedala ze zrovna tito ludia su toho schopni. Pre mna je dolezite ze ja mam ciste svedomie a za mojim muzom sa vraciam s laskou a bez tajomstiev

siska53
19. dec 2022

@katkazocele Asi by si spravila najlepsie, keby si sa firemnych vecierkov nezucastnovala.

A starala sa radsej o seba.
Ako vravi moja vyborna kamoska - keby sa kazdy staral o seba, bolo by o kazdeho postarane.

katkazocele
autor
19. dec 2022

@sandrasstini waw, v každom zamestnaní, tak to je už silná káva a ak keď sa to dialo v tvojom okolí, boli to aj kamarátky? ak áno ako si to riešila respektívne neriešila?

monuska112
19. dec 2022

@katkazocele ty co sa pytas stale na riesenie? preco by to mal stale niekto riešiť? baby sa ta tu pytaju dookola kto ti dal pravo sa do toho starat? a ty nic, ja viem no ty sama jak spravny narcis, nad teba mocnejšieho niet....ale skus sa spytat nie kto mi dal pravo, ale kto stoji o to aby som sa mu rypala v sukromi? v osobnych vzťahoch? kto ma pozval tak blizko a pytal sa ma na nazor? a ak prideš na nejake meno tak potom smelo do toho!

katkazocele
autor
19. dec 2022

@monuska112 znieš ako keby máš ,,za ušami,, a bojíš sa aby niekto na teba niečo nevytiahol čo si vyparatila 😉 aspoň tak na mňa pôsobíš, kedže stále reaguješ na mňa, znieš podráždene. Veď ak ti vadí moja téma, tak nereaguj, je to jednoduché😇

monuska112
19. dec 2022

@katkazocele ja sa naozaj a to naozaj snazim velmi empaticky a slusne s tebou rozpravat (niekdy ta slusnost praskla pod nervami priznavam) ale znovu neviem teraz ci si si tu podrazdenost len vymyslela lebo nemas argument, alebo znovu hras hlupu, alebo naozaj nerozumies napisanemu....tych moznosti je privela a ja zacinam byt zmetena...snazim sa ochranit cudzie rodiny pred tebou, nemyslim si zeby sme sa my dve niekedy stretli a teda aj keby som mala za usami co nemam ak mam moj manzel o vsetkom vie, povedzme ze mame vo vztahu vlastne pravidla ktore su benevolenntnejsie ale za to ich respektujeme... uz naozaj neviem ako ti to mam lepsie vysvetlit, vnimam to z tvojej strany ako dalsie nevydarene vysypanie vnutorneho odpadu

kakawah
19. dec 2022

@katkazocele pánečky, ešte sa to tu rieši? Ty nemáš čo na praci? Chod napiecť nejaké koláče, vyčistiť skrinky alebo čo. Raduj sa zo života, čo furt prezivaš a rozoberaš nevery. A kto čo má za ušami. Ty si fakt čudačka, bez urážky, v dnešnej dobe sú oveľa dôležitejšie veci ako riešiť kto- kde- s ktorým, čo robí 🤦‍♀️🤔

katkazocele
autor
19. dec 2022

@kakawah smiem vedieť prečo reaguješ na mňa keď ti táto téma ohľadom nevery lezie na nervy? Ty si riadny prípad, keď sa takto nervuješ s mojím príspevkom dobrovoľne, veď nezapajaj sa do diskusie ak ti vadí, vidíš to aké je to jednoduché 😇 Nechaj ostatné baby,. ktoré táto téma zaujíma aby sa vyjadrili. Pekný deň pri pečení a upratovaní prajem ☺️

bessie12
19. dec 2022

@katkazocele poznam jedneho co kazdy tyzden pretahuje inu zenu alebo minimalne s nimi flirtuje. Este sa s tym chvali a vsetci vedia, ze to je najvacsi Casanova vo firme. Priatel mi vzdy povie, ked sa nieco nove dozvie od neho. Ja sa z toho smejem. Jedine koho lutujem je jeho zena a deti. Mna sa tiez snazil dostat do postele, ale tak ja by som ho nechcela ani keby nebol zenaty. Kolegyne "padali na kolena" pre jeho pekne oci. Mne sa nepacia ani tie oci. Fuj hyponoticke. Keby sa dalo vyzliekat ocami, tak kazda jedna je naha. Ked pride nejaka nova zena do prace, tak hned pokukuje a "slinta". Vzdy vola aj mojho priatela, aby sa siel pozriet aka zena prisla, ale jeho to absolutne nezaujima. Naposledy sa mojho priatela spytal, ci niekedy podvadzal svoju zenu / priatelku. Nech sa mna take skusi opytat a bude eunuch 😀

monuska112
19. dec 2022

@kakawah nevyslo to na mna, tak rovnake argumenty skusa dalej...."nervuje ta tema"
@katkazocele koho tu este nervuje tema prosim ta? nech si to rychlo vydiskutujeme a mozme ist dalej....

katkazocele
autor
19. dec 2022

@bessie12 waw, smiem sa spýtať,.ako je možné že mu to stále prechádza? Že po toľkom čase to stále nevie jeho manželka? 🥺 Raz sa to dozvie a bude ľutovať, že zabila toľké roky s takýmto človekom 🥲

bessie12
19. dec 2022

@katkazocele je to moslim. Nemam nic proti tomu nabozenstvu, lebo je to ako kazde ine, ale co sa tyka toho cloveka, tak on "moze" podvadzat, ale jeho zena nie. Ked rozoberal s mojim priatelom temu podvadzanie, tak blbecek povedal, ze on nechcel podvadzat, ale ze "musel". S mamou sa smejeme, ze pravdepodobne hlada syfilis.

aurora33
19. dec 2022

@kakawah ju to asi vzrušuje, že niekto niečo také robí, alebo ja už fakt neviem. Ved keď jej niekto napíše že ano pozná niekoho takého v zamestnaní tak po ňom skoci ako pes po udenom a už skôr otázky: a kto? A čo robil? A s kým robil? A s kolkymi podviedol? A vie to jeho žena? A nevie? A poznáš ju? A povedala si jej to?
Ako hale sa niekto opýta prečo to vlastne riesi tak je oceliarka ticho. Odporúčam jej precitat si niečo z červenej knižnice keď očividne dychti po takýchto veciach kto kde s kým čo a ako robil.

kakawah
19. dec 2022

@katkazocele mňa nenervuje ta téma 😆 ani nič, ja sa len čudujem tvojim názorom, tvojmu záujmu na túto tému. Neviem pochopiť, načo sú tí skúsenosti iných, bóže ja som už toho videla.... Vzťahy, katastrofa, ale mňa to takto nikdy nezaujimalo a nefascinovalo ako teba😂 keď tu niekto rozpise pribeh, tvoja reakcia začína na " Waw".Ako keby si prišli z iného sveta a nevedela ako to funguje.

retatka
19. dec 2022

@kakawah Akoby sa zabávalo 13 ročné decko alebo nejaká stará ,zatrpknutá,podvádzaná ženská 😀Tie jej reakcie sú ozaj čudné…