icon

Firemný večierok - zadaní/zadané zabúdajú, že majú partnerov

katkazocele
16. dec 2022

Ahojte,

Tak opäť je čas firemných večierkov a mám pocit, že nastáva lásky čas (sarkazmus). Prejdem k veci. Na našej akcií sa tancovalo, pilo, čo by bolo normálne, ale nejakí jedinci muži aj ženy, počas večierku dostali asi amnéziu, lebo si inak neviem vysvetliť, ako sa mohli zadaní ľudia bozkávať a obchytkávať pred svojimi kolegami bez akéhokoľvek pocitu hanby.

Priznám sa je mi smutno, že takéto podrazy si ľudia robia a neskôr prídu domov a pobozkajú svoju ženu, alebo manžela ako keby nič zlého nespravili.
Vážne som naivná, hlúpa a mám nereálne očakávania na partnera, keď očakávam od osoby, ktorá má partnera,aby na akciách nerobil takéto veci?

Priznám sa, dostala som veľkého chrobáka do hlavy, lebo o niektorých by ste toto nikdy nepovedali, že by podviedli( bozkávanie - kontrola mandlí je pre mňa zrada-podvádzanie.)

Aké máte vy baby skúsenosti z takýchto akcií?

Ďakujem.

Firemný večierok - zadaní/zadané zabúdajú, že majú partnerov
katkazocele
autor
19. dec 2022

@bessie12 tak to je riadny chrapun, tvoj manžel by si mal držať od neho čo najďale☝️j, má toxické prvý správania s tými jeho výhovorkami 😤

katkazocele
autor
19. dec 2022

@retatka povedala žena, ktorá komentuje príspevok ktorý ju podľa jej slov absolútne nezaujíma 😭😁

bessie12
19. dec 2022

@katkazocele moj priatel ho nema velmi v laske. Ten chlap je prilis samoluby a on takych ludi nema rad. Ved teraz sa ten clovek pokusa zviest priatelku jedneho pracovnika. Flirtuje s nou, ale ona tiez nema vsetkych 5 pokope. Z toho co sa ku mne dostalo, tak ta zenska svojho priatela len vyuziva. Ona si chce najst Holandana, aby mala nejake tie vyhody ci co. Jemu je jedno ci je vydata, rozvedena, slobodna, zasnubena .. hlavne, ze dotycnu pretiahne a potom sa s tym chvasta, aky je borec. A este na to hrdy. No, tak teda pre mna je to obycajny ku***nik 😂

katkazocele
autor
19. dec 2022

@bessie12 pekne si ho nazvala pravým menom, len nechápem, ako je to možné keď sa o ňom vie že baby len využije a odkopne, že stále ďalšie a ďalšie sa tam nájdu 🤢 chápeme sa, prečo s ním spia keď vedia že sa im chce dostať len do nohavičiek a potom adios.

bessie12
19. dec 2022

@katkazocele lebo inak sa to ani nazvat neda. Nechutny je. Asi na letia na neho kvoli tyhc jeho ociam alebo ja neviem co na nom take vidia. Pamätam si, ked priatel odniesol Sacher tortu do prace, tak len on sam zjedol 2 ks a este povedal, ze by som mohla viac cokoladovych kolacov / zakuskov piect, lebo on ma rad len tie. A na to mu priatel povedal, ze ked extra zaplati, tak vtedy to by bolo mozne. Ale toto sa mu uz nepacilo... Upiect by som mohla, ale jedine so silnym prehanadlom 😂

katkazocele
autor
19. dec 2022

@bessie12 takže tým babám nevadí jeho povesť, jeho charakter, jeho manželka, hlavne že im dá komplimenty a zmurkne jeho peknými očami? 😂 No to sú riadne ľahké ženské 😅 potom keď tam dáš to preháňadlo napíš ako sa pototo a urobil si ešte handbu akú už dávno, vzhľadom na to čo robí 😑

bessie12
19. dec 2022

@katkazocele ano. Asi to bude tak ako pises. Tie pohlady, usmevy, flirtovanie. pravdepodobne o tom ani nevedia, ze je suknickar. A urcite nevedia ani to, ze je zenaty. Obrucku som na ruke nevidela, ale v praci nemozu mat ludia ziadnu bizuteru, lenze aj tak je to divne. Uz len najst to spravne prehanadlo bez chuti. 😀 Som zvedava co sa zajtra nove od priatela dozviem. Suknickar sa vzdy s niecim novym rad pochvali 😂

katkazocele
autor
19. dec 2022

@bessie12 potom daj novinky, ale ruku do ohňa by som nedala že to o ňom tie baby nevedia, veď kolektív sa tam nemôže meniť stále, musí s tými ľuďmi robiť mesiace roky tak vedia čo je ženatý atď 🤔

bessie12
19. dec 2022

@katkazocele co sa tyka sefov, tak ano, ti o tom samozrejme vedia. Ale obycajni robotnici sa tam menia ako ponozky. Takze si myslim, ze pokial im to niekto nepovie, tak o tom nevedia.

katkazocele
autor
3. jan 2023

@bessie12 ako dozvedela si sa niečo nové od priateľa? 😂

katkazocele
autor
3. jan 2023

Doporučujem každémi kto mi neverí alebo pochybuje, lebo sa stým v jeho firme nestretol, aby si prečítal tento článok https://www.modrykonik.sk/forum/rodinne-problemy/manzel-a-teambuildingy-2/?scrollto=first

najlepší koment mala @miskakyska by som mohla knihu napísať jak každý s každým prášil na hajzľoch na takýchto akciách😇😇
Všetci "uvedomelí a inteligentní" zrelí ľudia...vyšla/vyšiel z jedného hajzľa/izby a vošla/vošiel do druhého....koncoročné večierky ani nehovorím...iný záhul....jak zajace...
Mne osobne účasť na takýchto akciách absolútne nechýba...
Nepotrebujem sa s nikým "bližšie zbližovať"😆🎉

monuska112
3. jan 2023

@katkazocele ani nikto s tebou, vela zdaru v zivote prajeme ❤️

aurora33
4. jan 2023

@katkazocele kazdy normálny človek vie čo sa deje na takýchto akciách. Su ľudia ktorí na to len čakajú a su takí, ktorí odolajú. Kto chce podvedie aj doma. Len čo je pointou tvojich príspevkov? Chceš zrušiť všetky teambuildingy alebo čo?

katkazocele
autor
4. jan 2023

@aurora33 len aby boli kočky obozretne ak sa ich prehnane tešia na víkend bez nej kde s bude zbližovať s kolegami, lebo ako si teraz priznala je to tam často masaker ženatý a vydatá na izbe

monuska112
4. jan 2023

@katkazocele uz som obozretna pozeram aj nalavo aj na pravo a to vsetko len vdaka tebe, dakujem v mene celeho nezneho pohlavia a posielam klucenku tebe aj svetricek

aurora33
4. jan 2023

@katkazocele a čo teba do toho?

katkazocele
autor
4. jan 2023

@aurora33 nechápem, veď som len poukázala na daný problém ktorý sa často vyskytuje. Firemná akcia+alkohol+ kolegyne= veľký problém vo veľmi veľa prípadoch

monuska112
4. jan 2023

@katkazocele nie ty si nepukazala na problem...ty si sa predstavila ako korunovana. napchala si svoj tucny nos do veci do ktorych ta nic nieje, pchas ho tam do teraz, hrala si hlupanu a stale tvrdis ze nechapes, odsudzovala si ludi s inym nazorom, pripisovala si im neveru a menis tieto fakty podla potreby, a srsi z teba zakomplexovanost a tvoja milna nadriadenost. toto sa stalo v tejto diskusii. okrem toho bol spomenuty "problem" ktory pre mnohych mozno ani problem nieje a navyse kazdy o nom vie cize bajnu atlantidu si neobjavila!

aurora33
4. jan 2023

@katkazocele opakujem to nie je poukazovanie na problém. To je všeobecne známy fakt. Ak sa to tebe nepáči tak tam nechodievaj. Aspoň zo seba nebudeš robiť kravu.

katkazocele
autor
4. jan 2023

@aurora33 že sa tam neondiem tak som za kravu?

katkazocele
autor
4. jan 2023

@monuska112 počkať vážne hovoríš že to nieje problém keď sa ti to dvaja zadaní rozdajú na akcii? Vážne si toto napísala?

ckocka
4. jan 2023

@katkazocele Napríklad mne je úplne jedno či na akcii usporiadajú swingers párty.

monuska112
4. jan 2023

@katkazocele ano dobre citas, prvy krat s porozumenim, az na to ze som povedala: "pre mnohych" cize polopate vela ludi neberie to ako problem (co ti zase uslo) ostatny text ti zjavne usiel uplne....ale ano je mi to u riti nevnimam to ako problem lebo to ani nieje moj problem!

aurora33
4. jan 2023

@katkazocele nie si za kravu že to neustále riešiš. Keď ta do toho vlastne nič nie je.

monuska112
4. jan 2023

@aurora33 ona bude asi typ co za kravu bude aj tak len pri inych socialnych udalostiach, napriklad na modrom koni...

katkazocele
autor
4. jan 2023

@monuska112 povedz mi počet ľudí ktorých poznáš a vieš že im jedno že raz za čas si ich chlap odskočí 😁

aurora33
4. jan 2023

@monuska112 ja už nechapem ako môže zo seba robiť takú blbku. Asi jej je ľúto že ju nik nepretiahne na záchode.

monuska112
4. jan 2023

@katkazocele ja sa o tychto veciach s druhymi nerozpravam ale viem ze zeny toleruju horsie veci - nasilia pachane na nich, na detoch na zvieratach, hanbu v susedstve...vies co ked si odskoci naozaj to nieje problem a ked sa takyto aj zdrzi este je to aj na dobru vec...moje manzelstvo je ok a napriek tomu by mi to nevadilo cize s urcitostou poznam jednu osobu a dalsie ti sem napisali, ale to zase tvoja hlavicka neuchovala

katkazocele
autor
4. jan 2023

@aurora33 žeby ty si bola jedna z tých ktore tam ochotne chodia? Keďže sa smeješ mne že tam nehcoris snimi ? 🤔

monuska112
4. jan 2023

@aurora33 vsetko tomu nasvedčuje