icon

Firemný večierok - zadaní/zadané zabúdajú, že majú partnerov

katkazocele
16. dec 2022

Ahojte,

Tak opäť je čas firemných večierkov a mám pocit, že nastáva lásky čas (sarkazmus). Prejdem k veci. Na našej akcií sa tancovalo, pilo, čo by bolo normálne, ale nejakí jedinci muži aj ženy, počas večierku dostali asi amnéziu, lebo si inak neviem vysvetliť, ako sa mohli zadaní ľudia bozkávať a obchytkávať pred svojimi kolegami bez akéhokoľvek pocitu hanby.

Priznám sa je mi smutno, že takéto podrazy si ľudia robia a neskôr prídu domov a pobozkajú svoju ženu, alebo manžela ako keby nič zlého nespravili.
Vážne som naivná, hlúpa a mám nereálne očakávania na partnera, keď očakávam od osoby, ktorá má partnera,aby na akciách nerobil takéto veci?

Priznám sa, dostala som veľkého chrobáka do hlavy, lebo o niektorých by ste toto nikdy nepovedali, že by podviedli( bozkávanie - kontrola mandlí je pre mňa zrada-podvádzanie.)

Aké máte vy baby skúsenosti z takýchto akcií?

Ďakujem.

Firemný večierok - zadaní/zadané zabúdajú, že majú partnerov
monuska112
4. jan 2023

@katkazocele potvrdzujes len ze si korunovana krava a stale dookola....svetricek si urcite kup!

katkazocele
autor
4. jan 2023

@monuska112 vidíš tebe by to nevadilo, teraz už je asi aj tebe jasné prečo si na mňa taká ostrá, lebo mne to vadí a ty mi chceš vnútiť tvoju toleranciu na odskocenie si. Prepáč ale je to tak

monuska112
4. jan 2023

@katkazocele ospravedlnenie prijmam ale len preto ze viem ze mas iq pod 60...

u2jana
4. jan 2023

@katkazocele jej pozeram, ze diskusia stale zije.

Nechapem, co na to tolko riesis.
Nuti ta niekto chodit na tie akcie?
Nuti ta niekto spravat sa rovnako?

Ak mas pocit, ze musis niekomu oznamit, tak urob, priamo na mieste cinu, neviem, aky ma zmysel vytahovat, co, kto, kde na party urobil alebo neurobil.

katkazocele
autor
4. jan 2023

@monuska112 povedz čo som napísala také hlúpe že máš urážaš? Sama so povedala že ti odskocenie nevadí, veď si prečítaj príspevok vyššie

katkazocele
autor
4. jan 2023

@u2jana nebudem to nikomu oznamovať neboj baby tu má presvedčili že neveru treba zatĺkať zatĺkať zatĺkať 🙏😇

ckocka
4. jan 2023

@u2jana Chlap ju podviedol a ona z toho má PTSD.

monuska112
4. jan 2023

@katkazocele toto je ako liat vodu do mora...cokolvek napisem, v tebe sa to neuchiti ale nevadi skusim este raz citujem sama seba zo strany 12:
nie ty si nepukazala na problem...ty si sa predstavila ako korunovana. napchala si svoj tucny nos do veci do ktorych ta nic nieje, pchas ho tam do teraz, hrala si hlupanu a stale tvrdis ze nechapes, odsudzovala si ludi s inym nazorom, pripisovala si im neveru a menis tieto fakty podla potreby, a srsi z teba zakomplexovanost a tvoja milna nadriadenost. toto sa stalo v tejto diskusii. okrem toho bol spomenuty "problem" ktory pre mnohych mozno ani problem nieje a navyse kazdy o nom vie cize bajnu atlantidu si neobjavila!

katkazocele
autor
4. jan 2023

@monuska112 citujem ťa ja sa o tychto veciach s druhymi nerozpravam ....vies co ked si odskoci naozaj to nieje problem a ked sa takyto aj zdrzi este je to aj na dobru vec..

Alebo zle vidím ? Chceš povedať že význam tohoto tvojho vyjadrenia je iný ako som napísala vyššie ?

monuska112
4. jan 2023

@katkazocele vies co nenecham sa vtiahnut do tvojej chorej hry a bullschitov...ked sa clovek necha vtiahnut prasatom do jeho hovien, budu spinavy obaja ale prasatu sa to bude pacit...su tam dve moznosti, bud chapes co som napisala, alebo nepochopis ani v buducnosti.

katkazocele
autor
4. jan 2023

@monuska112 toto si napísala na strane 12, ja ti to skopirujem a ty ma obviňuješ že som prasa?! Preboha to čo mentálne kotrmelce robíš ?!

monuska112
4. jan 2023

@katkazocele ano si a s tym iq pod 60 som sa sekla, je to daleko nizsie az ma udivuje ze si bola schopna naucit sa pisat

katkazocele
autor
4. jan 2023

@monuska112 odpovedz to čo som ti skopirovala, si ty nenapísala? Niekto to napísal pod tvojím nickom ?

Znova to citujem
ja sa o tychto veciach s druhymi nerozpravam ale viem ze zeny toleruju horsie veci - nasilia pachane na nich, na detoch na zvieratach, hanbu v susedstve...vies co ked si odskoci naozaj to nieje problem a ked sa takyto aj zdrzi este je to aj na dobru vec...moje manzelstvo je ok a napriek tomu by mi to nevadilo cize s urcitostou poznam jednu osobu a dalsie ti sem napisali, ale to zase tvoja hlavicka neuchovala

mimka1402
4. jan 2023

@katkazocele Ja len nerozumiem, máš inak všetkých 5 pokope? Prečo toto je pre teba taka diskusia a aj ďalšie ktoré si vytvorila, že máš potrebu riešiť firemné večierky, chaty atď? Nejaká trauma z minulosti?😀
Nikto neschvaluje neveru, fakt som tu ani jednu ženu nevidela, ale ty extrémne hrotiš a berieš to zbytočne osobne. Nie, nie je to tvoja starosť a áno deje sa všade všeličo, je mi zvláštne, že všade kde si, sa niekde niekto podvádza okato.😀 Ale dobre. Proste ty na také akcie nechodievaj, keď už máš pocit, že aké je to nespravodlivé stále nechápem prečo si musela zakladať diskusie o nevere kamošovej frajerky. Mne by to ani nenapadlo a ak by som tak zamýšľala ako ty, tak by som mu to povedala bez "rady" ostatných ľudí.
Ani po 13tej strane nechápem čomu chceš docieliť, aby ženy mali zbytočne obavy o priateľoch na večierkoch?
Fakt v divnej spoločnosti si. Som v širokej škále ľudí a nevera sa vyskytuje všade, ale na nejakej akcii sa takéto veci vždy diali minimálne. A nie okato...
Takže aký bol tvoj cieľ tých diskusii?

monuska112
4. jan 2023

@katkazocele presne toto som napisala a je to vysvetlene dostatocne, ja si za svojimi vyjadreniami stojim, nemam potrebu nic prekrucat.

katkazocele
autor
4. jan 2023

@monuska112 veď preto že si vyjadrila názor že ti odskocenie nevadí, som napísala preto si na mňa taká ostrá lebo mne vadi

aurora33
4. jan 2023

@katkazocele nie nechodím, písala som ti, v mojej práci nemame takéto akcie.

katkazocele
autor
4. jan 2023

@mimka1402 len na zaujíma koľko ľudí sa s týmto už stretlo a z diskusií z iných príspevok som zistila že väčšina bola svedkov že kolega zmizli spolu a smykli si

monuska112
4. jan 2023

@katkazocele vodu do mora....

aurora33
4. jan 2023

@katkazocele a aj kebyže mame tak by som to neriešila.

mimka1402
4. jan 2023

@katkazocele A prečo ťa to zaujíma? Je to celkom známy fakt, že nevera vždy bola a aj bude. Ľudia majú rôzne typy vzťahov, sama poznám manželstvá, ktoré majú otvorené vzťahy, či manželstvá kde bozkávanie nevnímajú ako neveru ale to ty nikdy nebudeš vedieť ako to doma majú. Sú vzťahy kde žena nemá problém s milenkami, lebo sex ju nebaví ale má rada manžela takže mu to toleruje a vzťahy fungujú i napriek tomu. Nie každý vyspať sa s niekym považuje za neveru. Pre niekoho je to ozaj iba fyzická aktivita a napriek tomu môžu mať radi iného partnera. Nevera je vždy vtedy ak o tom druhý nevie, ale ty nemáš šajnu kto má aký typ vzťahu a či ten. Kto v tvojich očiach podvádza sám nebol podvedeny a niečo si kompenzuje. (Častá vec)
Zvláštne vzťahy, ale aj takí sú ľudia. Proste zbytočne sa tu hádaš. Nerozumiem proste tomu prečo by ma malo trápiť kto kde koho podvádza.😀
Každý si zodpovedá za svoje činy a život sám, nebuď stará Blažková, ktorá musí mať nos strčeny v každom zadku.
Ak máš vzťah tak rieš ten, ak nemáš, tak radšej ho nemaj.😀 Lebo musíš byť typ, ktorý vyfabuluje neveru aj keby sa žiadna neudiala, lebo... "Na Modrom koníkovi písali, že sa stretli u každého s neverou, takže ma isto aj ty podvádzaš." 😉

aurora33
4. jan 2023

@katkazocele ešte si skus uvedomiť fakt, že ak niekto nerieši to že niekto niekoho podviedol, neznamená to že neveru zatĺka. A tým že ty sa tu rozkrikujes o nevede to neznamená že si nejaká svatica.

marca12
4. jan 2023

@katkazocele Nastastie v sucasnej praci si toto nikto nedovoli. Este sa nestalo,aby niekto niekoho oblapkaval alebo flirtoval. Raz som robila vo firme,kde boli velkolepe vianocne vecierky aj s tancovackou a tam teda ludia vedeli odviazat. Najviac ma udivil kolega,o ktorom som si myslela,ze lepsi chlap na svete neexistuje,oddany rodine,detom,nechodil von,venoval sa rodine. A na vecierku sa spraval ako odtrhnuty z retaze a vacsina chlapov,ktorych zeny drzali na kratko sa spravali nemiestne. V mojich ociach su to trtkovia a odvtedy mam averziu na dokonalych oteckov a manzelov.

katkazocele
autor
4. jan 2023

@mimka1402 mňa to netrápi, len som sa čudovala kolmo ľudí nemá chrbticu a prvej príležitosti si rado vrzne 😔

katkazocele
autor
4. jan 2023

@marca12 aj mne sa rozplyli ilúzie o dokonalých manželoch a manželkach keď som videla ako stačí málo alkohol a trochu komplimentov pri stole a už šli na izby

mimka1402
4. jan 2023

@katkazocele Ale trápi.😀 Venuješ tomu 13 strán! Vážne bez urážky si uvedom prečo ťa to štve. Lebo toto v poriadku nie je. Neviem či si prehnane naivná, alebo kde to viazne, ale nie si spasiteľ teda nezmeniš ľudstvo ako také.😀 Ale to neznamená, že každý vzťah zažije neveru. Na to, ale tí dvaja musia pracovať a mať nastavené hodnoty, vedieť spolu komunikovať. Takže nerobme z toho, že ľudia sa podvádzaju ako najväčšiu tragédiu a niečo čo nutne je všade v každom vzťahu, áno je to všade ako celkovo v ľudstve a asi každý človek ktorý mal viac vzťahov sa niekde stretol s neverou.
Ako vravím. Rieš svoj život, vplyv na iných nemáš a tvoje sklamanie tiež nikoho neprinuti zmeniť svoje správanie a byť monogamny.😀

u2jana
4. jan 2023

@katkazocele nevera tu bola a bude, niekomu k tomu netreba ani firemmu akciu, ani alkohol.

Neviem, kde si zila doteraz.

Inak, na to, ze ta to netrapi, sa tu vadis s ludmi uz na 13 stranach 🤦🏻‍♀️

katkazocele
autor
4. jan 2023

@mimka1402 ako sa volá ten typ ľudí ktorí sa vcítiť do pocitov druhej osoby ktorej bolo ublížené alebo bola oklamaná? Lebo vždy ma napadne akoby sa musela cítiť jeho polovička keby ho vidí čo robí 😑

katkazocele
autor
4. jan 2023

@u2jana slovo trápi by som nahradila že sa to snažíš pochopiť prečo to ľudia urobia niekomu koho ľudia a majú aj deti napríklad 🤔

ropucha6
4. jan 2023

@mimka1402 to nie je podla mna len o teambuildingoch. To bude typ clovek, co bude schopny vysluchu aj ked manzelovi len pipne whatsapp alebo messenger. Ako na retazi, smutne. Mozno ju niekto podviedol a nevie sa s tym vyrovnat. Alebo len proste nema ine na robote, ako strkat nos do veci, co sa jej netykaju.