Firemný večierok - zadaní/zadané zabúdajú, že majú partnerov
Ahojte,
Tak opäť je čas firemných večierkov a mám pocit, že nastáva lásky čas (sarkazmus). Prejdem k veci. Na našej akcií sa tancovalo, pilo, čo by bolo normálne, ale nejakí jedinci muži aj ženy, počas večierku dostali asi amnéziu, lebo si inak neviem vysvetliť, ako sa mohli zadaní ľudia bozkávať a obchytkávať pred svojimi kolegami bez akéhokoľvek pocitu hanby.
Priznám sa je mi smutno, že takéto podrazy si ľudia robia a neskôr prídu domov a pobozkajú svoju ženu, alebo manžela ako keby nič zlého nespravili.
Vážne som naivná, hlúpa a mám nereálne očakávania na partnera, keď očakávam od osoby, ktorá má partnera,aby na akciách nerobil takéto veci?
Priznám sa, dostala som veľkého chrobáka do hlavy, lebo o niektorých by ste toto nikdy nepovedali, že by podviedli( bozkávanie - kontrola mandlí je pre mňa zrada-podvádzanie.)
Aké máte vy baby skúsenosti z takýchto akcií?
Ďakujem.

@mimka1402 ja som empatická a ešte k tomu melancholik a tak trošku flegmstik, a ako dlho tomto trvalo aby si sa netrápila keď sa niekomu diala neprávosť ?😬 Lebo aj mne to vadí už
@ckocka empatia nie je choroba bože 😑
@katkazocele Pri všetkej úcte, toto nebude len empatia 😅 a neviem si predstaviť melancholika s flegmatikom, lebo tu prídeš mi viac cholerik v niektorých odpovediach.😀
Vezmi si odporúčaci lístok od obvodneho lekára a nájdi si psychológa, ktorý ti pomôže spracovať tieto veci a odosobnit sa. A neviem za akú dobu, proste som sa naučila to nejak sama, život ma celkom naučil nestihať sa trápiť nad nezmyselnymi vecami. 😅
Určite psychológ je na to najvhodnejší. Musíš pochopiť kde sú tvoje kompetencie a kde už nemáš právo, a v ktorom bode máš nejakú vec hodiť za hlavu.
@mimka1402 ak mi záleží na pocitoch druhých tak to bude empatia ale priznám sa že asi to bude aj nejaka paranoja aby sa to mne nestalo to čo vidím, myslím tým že muž je na chate a podvedie.
@katkazocele Lenže záležať na pocitoch iných je niekedy aj sebecka stránka tohto. 🙂 Akoby sa človek rád trápi aj keď si to neuvedomuje no keď sa utápa v bolesti a trápení tak má z toho aj dobré pocity napríklad to, že je lepší človek lebo ostatní to tak nemajú, teda nadradenost atď. Pranoja môže byť spôsobená obsedantnymi myšlienkami, ktoré nemusia byť hneď paranojou, ale uzkostnym zmyslanim..
Veľmi ťažká téma, to sú len moje tipy, ale odborník ti vie pomôcť pochopiť prečo niečo tak intenzívne prežívaš a ako to zvládať aby ťa to neprevalcovalo.,.
Takže namiesto tohto naozaj skus nájsť si psychológa, s ktorým svoje obavy vieš skutočne zlepšiť a vyriešiť. Lebo takto si na skvelej ceste zničiť si život myšlienkami a vecami, ktoré sa nikdy nemusia udiať.
@mimka1402 tak mne tieto čierne myšlienky prídu na myseľ az keď to zažijem , vidím ako na Tom večierku alebo keď to čítam ako s tou chatou atď. Nie je to tak že doma sa.nudim a poviem si idem sa trápiť nad tým akoby som sa cítila keby som jeho manželka a toto mi on spraví na akcií a robí zo mňa hlupanu
@katkazocele to co robis je narcisticka porucha osobnosti.empatia na teba ani nefukla a vysvetlila som ako vnimaju empaticki ludia skutocnost niekolko stran dozadu. si normalni narcis, co sa hra na spasitela, niekto mu vravi skryty niekto depresivny typ. to co zazivas nieje empatia a uz vobec nie sucit, je to len tvoja nadradenost ktoru ospravedlnujes a skryvas za pocity normalneho cloveka. tvoje eq taktiez nebude velmi vysoke... niekto vravi ze v tom sa skryva genialita narcisov: priemerny az podpriemerny clovek vas presvedsi o tom ze je genius...ty si hlboko podpriemerna, vsetkych nas tu presviedcas uz 14 stran, ale nikto ti to nezerie!
@monuska112 ja sa hrám že som nadradená ? A na to si ako prišla a narcisov záleží na pocit druhých ľudí odkedy? Veď sa sa práveže dokážem vžiť vcítiť ako sa cíti podvedena osoba
@katkazocele a tým že to tu budeš pisat tak niečo vyriešiš?
@aurora33 niekedy keď ťa niečo trápi z tak pomôže sa vyrozprávať respektíve napísať to nie?
@katkazocele a ty mas doma partnera, ci hladas si partnera? A bojis sa ze si zavesis na krk kurevnika?
@0silvia0 mám inak by som tu ani nebola ty trdlo 😇
@katkazocele no neviem či ti to pomáha keď to píšeš stále dookola.
@aurora33 len reagujem keď sa vidím takú situáciu alebo nejaká mamička ju napíše, to je celé a pomáha to keď čítam že aj ostanú to celkom trápi čo sa deje , chápeš že nerezignovali 😔
@katkazocele a bola si niekedy partnerom podvedena?
@katkazocele ze nerezignovali? Omg. Akože ako nerezignovali? Tým že ti napisu že nevera je hrozná tak to znamená že nerezignovali? Alebo že im to vadí? Uvedom si že nevera je niekoho rozhodnutie. Keď niekto o sebe vie aky je keď si vypije, že podvádza a urobí to, tak no smola. Je blbec. Ale to že sa ty preto budeš trápiť tak to naozaj nikomu nepomôže. Či myslíš že nejaký neverník si to tu prečíta a vstúpi si do svedomia? Alebo že nejaká žena ktorej muž byva taký a chodí na firemné večierky si to prečíta a pomyslí si ,,och katkazocele tu píše že ľudia na večierkoch podvádzajú svojich partnerov” a po tomto nepustí svojho muža von? Nebuď smiešna a zmier sa konečne s tým, že nevera bola, je a aj bude. Či sa ti to páči alebo nie.
@katkazocele
A čo teda navrhuješ?
Zrušiť firemné akcie? Alkohol? A vôbec zmiešané pravoviská, lebo aj tam ti môže partner zahnuť?
Inak práve mám rozčítanú Annu Kareninovú 😃
A vieš čo, aj tam podvádzali, ani teambuilding nepotrebovali?
Proste nevera tu bola a je, nehovorím, že je to správne. Ale stresovať sa dopredu, čo by bolo keby, mi nedáva zmysel.
@katkazocele to co robis nieje vzivanie sa do pocitov druhych. ty si sa rozhodla, ze nenavidis neveru a vsetky vztahy kde sa vyskytne musia byt znicene. vidno ako sa ti rozziaria ocka ked niekto napise ze ano poznam to deje sa to, je to debil robil to....hned mas lepsi pocit, ze niekoho vztah za nic nestoji, je to nieco ako skodoradost....ty sa nevzivas do role podvedenej. ty len sposobujes utrpenie. vzit sa znamena citit to co citi niekto, a aj druha strana. ona zranena nieje ona o tom nevie a je jej dobre, ty si sa rozhodla ze jej tento dobry pocit skazis a sama si si pripisala na to pravo lebo v tvojej hlave si nadriadena aj tvoje hodnoty. nechces pomahat, ty chces sposobovat pocit utrpenia a skryvas to za empatiu a sucit, ved to je na vracanie....si prazdnota sama najlepsie je ze si samu seba presvedcila o tom ze si empat.
@monuska112 presne keď niekto napísal že ano deje sa to v ich firme tak hneď spamovala otázkami:,, ano? A kto? A ako? A vedia o tom ich partneri?´´ no hnus. Alebo keď nejaká žena napísala už neviem v akej diskusii že bola podvadzana tak samozrejme na začiatku sa Katka zatvárila že ju to zarmútilo, ale v momente pokračovala lavína otázok ako to zistila ? ako sa pri tom cítila ? Ako dlho ju ten hnusak podvádzal?
Ona podľa mňa nie je empatická, skôr je to taký prototyp dedinskej unudenej klebetnej ohováračskej potvory. Typická žena ktorá sa tvári ako jej je ľúto že sa ti dalo niečo zle ale nehanbi sa pýtať na všetky detaily a v kútiku duše sa z toho zlá teší.
@u2jana na teabulding v pohode áno, len nie na ožran párty, lebo tak vyzerá každá chata na našom personálnom 😀
@monuska112 a nespôsobuje ten ,, pocit utrpenia, ten ktorý zahol? Ja netvrdím, že treba ísť za každou ženou a vysmiať sa jej že jej manželstvo je len na oko štastné a že ju podvádza, to nikde netvrdím.
@aurora33 Ty si emocionálny mrzák, keď si dokázala toto napísať o mne 😢 Moje otázky dávam preto, aby som sa z danej situácií poučila, to je ako keď sa spýtaš kamaráta ako si zlomil ruku, a keď povie že robil sa šplhal na skaly bez istenia, tak logicky nepôjdeš na druhý deň bez istenia na skaly šplhať . Stačí ti takáto metafora? či niečo jednoduchšie mám skúsiť vmyslieť pre teba špeciálne ako vždy😉
@katkazocele inak, ja neviem kde je problém. Sex so ženatým chlapom je taký istý ako so slobodným. Ide o sex. Cíti sa dajú odložiť stranou.
@sasa1983 a to vieš odkiaľ túto skúsenosť 😕
@katkazocele No napríklad sama od seba. Keď chce mať žena, muž sex a ide o sex, tak ja tam rozdiely v stave nevidím.
@sasa1983 spala si zo ženatým?
@katkazocele tak ja v Tom problém nevidím, pokial si žena hľadá chlapa na sex, čo je, alebo nie je ženatý, zadaný, rozvedený, vdovec, slobodný, bezdetný .nie sme monogamné tvory, zbytočne to predstierať.
@katkazocele ako sa chceš z niečoho takého poučiť keď každý jeden vzťah je úplne iný? Každý človek je iný, každý reaguje ináč, každý ma hranice inde. To je úplne nelogicke čo si napísala. Či keď jednu muž podviedol na teambuildingu a druhu na chate tak teraz nepustíš muža ani tam a ani tam?

@katkazocele Nezhadzuj to na empatiu, toto je spasitelsky syndrom alebo neviem čo máš, fakt sa nepasujem na hadzanie diagnóz.😀
Ja som silný empatik, vyšlo mi to xy krát u psychológa, riešila som to roky s terapeutmi, lebo tiež keď som nemala čo robiť tak som riešila takéto veci. Plakala som pre problémy ľudí ktorých som mala rada, nahnevana som bola asi aj za nich ak sa stala neprávosť a tak môžme pokračovať. Ono asi som dospela a začala som riešiť svoje osobné problémy a nie upriamovať sa na iných. A žije sa mi ľahšie.😀
Rieš iba to, čo vieš zmeniť. Inak budeš takzvaný trpiteľ celý život. Nedá sa všetkému chápať a čím skôr sa s tým zmieriš, bude ti lepšie a aj ostatným, lebo určite máš takúto tendenciu aj v iných témach a veciach, ver tomu, že to môže pre tvoje okolie byť extrémne toxické.