Firemný večierok - zadaní/zadané zabúdajú, že majú partnerov
Ahojte,
Tak opäť je čas firemných večierkov a mám pocit, že nastáva lásky čas (sarkazmus). Prejdem k veci. Na našej akcií sa tancovalo, pilo, čo by bolo normálne, ale nejakí jedinci muži aj ženy, počas večierku dostali asi amnéziu, lebo si inak neviem vysvetliť, ako sa mohli zadaní ľudia bozkávať a obchytkávať pred svojimi kolegami bez akéhokoľvek pocitu hanby.
Priznám sa je mi smutno, že takéto podrazy si ľudia robia a neskôr prídu domov a pobozkajú svoju ženu, alebo manžela ako keby nič zlého nespravili.
Vážne som naivná, hlúpa a mám nereálne očakávania na partnera, keď očakávam od osoby, ktorá má partnera,aby na akciách nerobil takéto veci?
Priznám sa, dostala som veľkého chrobáka do hlavy, lebo o niektorých by ste toto nikdy nepovedali, že by podviedli( bozkávanie - kontrola mandlí je pre mňa zrada-podvádzanie.)
Aké máte vy baby skúsenosti z takýchto akcií?
Ďakujem.

@diewcatqoo Peter s Ivanom😂
@ahhola u nas v time mame 4 gayov, takze ano, bolo uz aj Peter s Ivanom 🙂
@peta2202 ja som dosť empatická a nemám rada nespravodlivosť, ja aj keď delím čokoládu , musím to rozdeliť presne na polovicu 😂 Ide o to , že som si povedala, keby som Ja ich partnerka, chcela by som to vedieť, a zakaždým som si dala odpoveď áno chcela, lebo nik nemá povinnosť byť klamaní.
@katkazocele netvrdím, že tomu fandím, ale nakoniec, čo je ťa do toho, čo robia iní ľudia, aj keď sú to kolegovia? Sú dospelí, ich problém. A tá tvoja úvaha, či to povedať ich partnerom je už úplne scestná. Nie je to tvoj život, nemáš žiadne právo doň zasahovať
@katkazocele Ja mam tiez rada spravodlivost a tiez sa necham niekedy uniest emociami, kedze v zivote sa s nespravodlivostou stretavame mozno aj viackrat akoby bolo vhodne, ale nerozumiem, preco nad tym tolko dumas a zabijas cas? To nemas vlastne problemy/starosti?
Mne sa to tiez nepaci, neschvalujem to a viem o zopar takychto ludoch, ale ze by som nad tym potrebovala este aj doma premyslat a zabijat tym cas, tak to nie a uz vonkoncom si neviem predstavit, ze by som sa do toho aktivne zapojila a nieco o tom sirila dalej ich partnerom.
@katkazocele My sme mala firma, cca 30 lidi, prevazne zensky kolektiv a ked mame firemne akcie skor je to take posedenie, nie party. Takze osobne som sa s takymto spravanim nestretla. Ale od kamosov v korporatoch viem, ze sa taketo veci deju.
Moj muz tiez pracuje vo velkej spolocnosti a keby stretnem jeho kolegynu (osobne ich ani nepoznam, az na jednu) a ta mi zacne rozpravat, ako cudzia osoba, ze moj muz kontroloval na firemnom vecierku mandle Janke z personalneho, nie nepodakujem sa jej. V prvom momente jej neuverim - verim svojmu muzovi. Aky by si mala dokaz? Preco mi to vravis, ako cudzia osoba? Maximalne by si mi nasadila chrobaka do hlavy a dopad, aky by to mohlo mat na tvoje pracovne vztahy tu uz bol somenuty.
@katkazocele a keby si vedela, čo sa všetko deje a čo ludia stvaraju aj inde než len na firemnych večierkoch, tak to by si nerozchodila 🙂
@titla dobre, podľa komentárov vidím, že partnerka neuverí že ju jej manžel podviedol, ak jej to povie jeho kolegyňa. Ok nebudem nič vravieť. Sama neviem prečo ma to tak trápi, asi sa bojím, aby som sa ja niekedy neocitla na strane, keď ja budem doma a manžel bude robiť takéto podpásovky na firemnej akcií. Ja by som to ale chcela vedieť, musím to zopakovať. Ja som čestný človek a chcem aby boli ľudia voči úprimní, ak keby mi to malo zničiť vzdušné zámky.
Ako chápem, že ak poznáš aj ich partnerov, tak sa ti na také niečo díva ťažko, ale čo s tým spravíš vieš. Myslím, si ,ž by si v tej práci proste dlho nevydržala. Je to ich vec ako sa chovajú a čoho všetkého sú schopní
@katkazocele a ako vies, co maju medzi sebou partneri,aku dohodu? Mozno im taketo spravanie neprekaza..nie kazdy je tak striktne naladeny ako ty....ja som mojmu otvorene povedala,ze ked si chce vrznut s nejaku kolegynu moze,mne to neprekaza ...nikdy som sa k svojmu partnerovi nespravala majetnicky..je rozdiel nezavazny jednorazovy sex a nejaky citovy romanik.
@katkazocele môžem ju napísať aj sem. Raz som povedala pravdu najlepšej kamarátke najprv bola vďačná ze som jej ot orila oči a netajila som to, aj od neho odišla, nakoniec sa dali do kopy opäť a ja som yvsla z toho ako najväčšia krava lebo ze závidím a žiarlim na to ze je iná šťastná a ze on je to vysvetlil a on za to nemohol. Tak som ju nechala v tom, z priateľstva bolo len občasné pozdravenie. Pritom jej priateľ trt.al s prepáčením prvú ligu ale čo z toho keď on chudáčik za to nikdy nemohol len tie baby boli ku.vy a nedali mi pokoj. Odvtedy je mi to jedno. Ci kolega alebo známi nemá zábrany a zabúda ze ma doma polovicku
@katkazocele a este ak by to aj urobil urcite netuzim o tom vediet, nie ab mi to nejakadobra dusa vesala na nos ...
@ivinkapink toto myslíš ako vtip? sarkazmus? tento tvoj postoj?
Je to bezne 😀 ja pracujem v medialnej sfere a vianocne zurky byvaju ine telenovely.
A nechaoem, co za kravu by to vesalo na nos partnerom inak. Ze naco sa starat do zivota inych ludi.
Mali sme takyto parik, na kazdu akciu sme sa tesili aj vdaka nemu, bol znacne komicky. Obaja zadani, fotky rodiny na stole. Pre mna obaja klesli na uroven jednobunkovcov, ale nikdy som nemala potrebu hovorit to ich oficialnym partnerom, skor som si vychutnavala tie ich pohlady, ked sa niekde objavili s tymi papierovymi a so stiahnutou ritou cakali, kto ich bonzne. A clovek vlastne nikdy nevie, ci doma napriklad nemaju otvorene vztahy, a teda im taketo "vykopy" nevadia.
@queen_mary daj sem alebo do správy,možno sa dobre zasmejeme 😅
@mandzula presne, aj u mňa klesli veľmi veľmi hlboko na úroveň nadržaných zvieratiek...
Čo bolo na firemných večierkoch to tam má zostať. Nič z toho sa von nemá dostať. Také sú pravidlá.
@katkazocele vieš čo, bolo to vždy, aj za sociku. Myslím, že by si sa do toho nemala naozaj miešať. Véd je dosť možné, že aj manželku dotyčný tak zbalil, takže veľmi dobre vie, čo ma doma. Zabaviť sa na tom je asi cesta, netráp sa tým. Rob svoju robotu, ak tam máš kamošky, uži si ich priateľstvo, ale do iných vzťahov sa nemontuj. Co si z mravnostneho? Nechci vedieť, čo všetko ešte ľudia robia, keď sú úplne medzi cudzími. To možno v práci, na večierku sa ešte krotia. Neobhajujem takéto správanie, ale každého vec to je. Sú dospelí, vedia čo si môžu dovoliť. Aspoň máš prehľad o ich morálnych kvalitách, budeš dávať pozor. Moja skúsenosť je, že to potom pokulhava aj inde, nie len na večierkoch.
@katkazocele nie uplne vazne
@mjk40 toto znie ako keby si bol aj ty jeden z tých ,,verných,, 😢
@ivinkapink ja nechapem. Ako sa tu moze niekto stavat do pozicie, ze by to povexal partnerom. Chore.
@katkazocele U niektorych ludi je to bezne a ani to nepokladaju za neveru. Niektori to tak maju obaja, ze si take veci toleruju, niekde len jeden partner ma pocit, ze to nevera nie je. A niekto ma uvolnene mravy a proste neriesi, spava s kadekym a tak. Ja mam skor skusenosti, ze sa v praci vytvoria pariky, oficialne neoficialne, obaja zadani, obaja na oficialnych podujatiach su s partnermi, ale v praci kazdy vie, ze su spolu.
Na druhej strane, ked som sa rozpravala s niektorymi takymi ludmi, tak je to take... Niekoho donutili vydat/ozenit sa rodicia, lebo bolo na ceste dieta. Niekto si vzal partnera len nejak zo zvyku, ocakavalo sa to, vzali sa a az v manzelstve zistili, ze si vlastne nerozumeju, lebo nevedeli o com je manzelstvo. Ale uz boli deti, tak aspon kvoli detom funguju spolu a vlastne si rozumeju, ale ta romanticka a eroticka stranka tam takmer uplne chyba. Niekto svojho partnera aj lubi, ale ten partner ho po rokoch ignoruje, netravia spolu cas, ale ostavaju spolu kvoli detom. Mnohi sa vezmu skor tak z praktickych dovodov a nevedia, ze s inym partnerom by si sadli ovela lepsie a mali by v nom aj milenca, aj priatela, nielen manzela a otca. A ked toho ineho stretnu, tak uz je neskoro. Tak aspon na vecierkoch si trochu uziju a poflirtuju. Takze je to take no... Odsudzujem to, ale ked s niektorymi rozpravam, tak vlastne ich aj zacnem lutovat trochu a chapat, ze v ich situacii to robia takto.
Ale dnes sa aj dost vyzdvihuje sex, flirtovanie, zazitok, takze vela ludi proste si ide uzit na vecierkoch, lebo sak tam nie je partner a chyba im to z nezadanych cias, ked mohli flirtovat a spavat s kadekym hocikedy. Co je velmi smutne, ze niektorym to potom tak strasne chyba, ze im je to jedno a neodolaju.
Nerobila by som s konkretynmi ludmi nic, ale treba viest svoje deti k pravej hodnote vztahov, aby to potom ucili svoje deti. Aby si ludia nasli dobrych partnerov, nielen hladat partnera podla financii ci krase, aby poznali hodnotu praveho vztahu a rodiny, nielen takej zvykovej, povrchnej, kde ludia ziju akoby vedla seba. Nenutit svoje deti k svadbe len kvoli tehotenstvu. Potom budu aj ludia vo vztahoch spokojnejsi a nebude im to tak chybat na vecierkoch. Aj ked samozrejme, take typy sa najdu vzdy a vzdy to tak bolo aj bude, ale kedysi sa to robilo tajne v humne, dnes je slobodna doba, tak to robia slobodne kde chcu.
Bolo to tak vždy a aj bude.Nestarala by som sa do druhých.Mne sa vždy páčia ti uhladeni muži v šatách a kravatach a po pár pohárikoch chlipne prasce.A ženy nie sú o nič lepšie🙂
Boze, toto co je za tema... ja som robila v open office, kde bolo 50 ludi a nikto tam nic s nikym neriesil. Dokonca ani nezadani medzi sebou, to tusim sa len dvom brigadnikom podarilo. Keby aj, tak ich vec. Co som ja knaz? Co sa budem do nich starat a prehovarat do svedomia?
@cervenaruza123 Ja som bola vychovaná rodičmi , aby som takéto podrazy nerobila, dovolím si tvrdiť o sebe, že som čestný človek. Asi preto mi to tak vadí, keď to vidím na akciách to ich správanie. Úplne bez hanby.😢
@katkazocele ono môžeš to povedať tomu co podvádzal žeby sa tak nemal správať ak má k úctu k svojej zene/mužovi a nie podvedenemu. Možno si vstúpi do svedomia a možno ti povie ze sa nemáš starat
@katkazocele a rodicia ta nenaucili nestarat sa do druhych?

do niecoho takeho by som sa ani nemiesala ani to nerozoberala. najlepsie aj v praci spravis, proste ak sa budes tvarit, ze si proste nic nevidela. je to len ich vec a tebe by sa to mohlo skaredo na pracovisku vypomstit