Firemný večierok - zadaní/zadané zabúdajú, že majú partnerov
Ahojte,
Tak opäť je čas firemných večierkov a mám pocit, že nastáva lásky čas (sarkazmus). Prejdem k veci. Na našej akcií sa tancovalo, pilo, čo by bolo normálne, ale nejakí jedinci muži aj ženy, počas večierku dostali asi amnéziu, lebo si inak neviem vysvetliť, ako sa mohli zadaní ľudia bozkávať a obchytkávať pred svojimi kolegami bez akéhokoľvek pocitu hanby.
Priznám sa je mi smutno, že takéto podrazy si ľudia robia a neskôr prídu domov a pobozkajú svoju ženu, alebo manžela ako keby nič zlého nespravili.
Vážne som naivná, hlúpa a mám nereálne očakávania na partnera, keď očakávam od osoby, ktorá má partnera,aby na akciách nerobil takéto veci?
Priznám sa, dostala som veľkého chrobáka do hlavy, lebo o niektorých by ste toto nikdy nepovedali, že by podviedli( bozkávanie - kontrola mandlí je pre mňa zrada-podvádzanie.)
Aké máte vy baby skúsenosti z takýchto akcií?
Ďakujem.

@katkazocele Ja podobne a potom tie pochybnosti, ze ci nahodou manzel to tak neberie a co robi na vecierkoch on... Ale tak verime si, cize dufam. Pravdu clovek aj tak casto nezisti a je to o dovere.
@queen_mary podľa tvojich reakcií ako obhajuješ neverníkov, asi ty budeš tá ktorá rada sa uvolné na večierku všakže, dobre som ťa odhadla 😉
@cervenaruza123 aj ja som dostala chrobáka do hlavy 😢
Aj keď je to normálna otázka, tak tu by som povedala: nehas to, čo ťa nepáli...lebo to začne páliť aj teba 🤐
@katkazocele haha, ja mam muza, ktoremu 99% nesiaha ani po clenky 😀 cize mje za to nikto nestoji 😀 ale nemam ani potrebu starat sa do zivota inym ludom. A vdaka tomu sa mi zije krasne 😁
Ach, ja som taká rada, že u nás sa firemný vianočný večierok zrušil už pred rokmi a namiesto neho máme deň voľna. Dokonca sa povráva, že toho roku nám dá šéf tie voľné dni až dva, tak sa teším ešte viac. 😃
@katkazocele a kto si ty ze ides nastolovat spravodlivost? Preco sa staras do druhych? Bonzovat partnerom/kam co robia ich polovicky na vecierku🤦♀️ ty musis byt v kolektive strasne oblubena.
Ako tu uz bolo povedane nehas co ta nepali. Ich vec, ich svedomie.
A nie nesuhlasim s podvadzanim ale rozhodne nebudem bonzovat bozkavacky z firemnych vecierkov a starat sa do toho do coho ma nic.
No ja neviem, tu sa zišla asi polovica žien co na takých večierkoch vystraja a teraz sa boja ze autorka to vykeca ich polovičkám.. sa mi tak vidí,.. ked tu každá kope do autorky ze aká je len sviňa ked to chce povedať ....
Za mňa, nestretla som sa stým zatiaľ,ale verím ze to je bežné..je to nechutné a podlé. Ja leby moj muž je take prasa,bola by som vďačná keby sa nájde osoba, ktorá mi otvorí oči. !!!
@makakova Ďakujem ti veľmi pekne! Vážne som už si myslela, že som Ja ta divná, kedže každí tu radí, že nevrav, nerieš, čo ťa do toho nech si užije. Asi sú to presne tie ženy, ktoré končia s nimi pri vyšetrení mandlí 😢
@katkazocele sama sa divím týmto názorom. Najmä ak ti neverníci maju rodiny,deti ženu/muža... Je to nechutné. Ak by som bola v lepšom vzťahu s nimi,zeby som poznala ich polovičky, kozno by som to aspoň naznačila...
Ja by som teda nechcela žiť v klamstve, radšej by som bola keby viem akého kretena mam doma a mohla som si čím skôr zariadiť život bez neho,nez stratiť ďalšie krásne roky života s hovädom
@makakova súhlasím s tebou na 100%, len baby tu, majú názor že radšej by nič nechceli vedieť, lebo potom by museli asi riešiť danú vec a oni sú radi štastné v nevedomí že ich manžel taký určite nie je...oni radšej s ním a v sladkom klamstve ako chvílu samé,
@katkazocele tiez nerozumiem prečo ta to trápi, ved si len kolegyňa jej manžela. Ja by som sa nestarala, su dospeli. Iné by mozno bolo kebyže ide o tvoju dobrú priateľku. Ale takto by som sa do toho nemiesala.
@katkazocele potom to tak vyzerá,podla tem na MK ..ked ženy po rokoch zisťujú akeho debila si našli. A ze o tom uz vedel cely kraj,len oni nie 🙃💩
Je to ich vec a ja sa nebudem hrat na sudcu..su to moji kolegovia, nie blizky kamos/kamoska aby som sa ich na to spytala/riesila to
@katkazocele autorka, teraz citam tie komentáre. U nás našťastie nebývajú firemné večierky, len si posedime pri kapustnici a ideme domov, žiadna divočina sa nekoná. Len tak premýšľam ako by si to chcela tým dotyčným povedať keď sa stretnete. ,,ahoj, ináč minule sa tvoj Peter na vianočnom večierku bozkával s kolegyňou Ivanou. Pekný deň” takto nejako?
@katkazocele ja určite nepatrím medzi tie ženy, ktorým kolegovia vyšetrujú mandle... tu ti väčšinou len dobre radia zo životných skúseností. Pretože nech už sú tvoje úmysly akokoľvek dobré, tak z toho vyjdeš najhoršie.
@aurora33 smskou anonymne?😕
neviem, ja osobne, ak by to bola situacia, ze sa dozviem, ze mne blizku osobu partner podvadza, tak by som to urcite danej osobe povedala ale uprimne riesenia ake tu navrhujete anonymna SMS a pod. 🙈 neznie vam to absurdne? takze za mna nie, ak by to bola kolegyna Zuza, jej partnera nepoznam resp. som ho raz stretla na rodinnom vikende, tak jemu by som urcite nehovorila nic, ked uz by som citila potrebu, tak by som povedala jej svoj nazor po vecierku za triezva v kuchynke
@katkazocele podla mna je naivne si mysliet, ze obrucka je nejaky carovny prutik, ktory zmeni cloveka. Kto striedal /mal viacero partnerov pred svadbou tak lahsie do toho "spadne" hoci uz ma nejaky "papier z mariky" (alebo s kostola). Ja poznam kopec parov, ktori cakali do svadby a o nevere ci flirtovani niet ani chyru, ani slychu, hoci su bez partnerov a teoreticky by mohli mat prilezitost. Len to uz je potom to hlbsie skumanie problemu/ priciny, kam to až siaha a čo s čím suvisi...
@katkazocele ze sms anonymn, natocit video a poslat cez fb😆 vy ste riadne truby. Jasne ze svoju dobru kamosku alebo sestru by som o tom informovala ale kolegov v praci? Vacsinu ani poriadne nepoznam, sme velka firma.. a uz si to predstavujem ako chodim po vecierku a tajne fotim aby som mala co posielat ich partnerom🤦♀️ urcite by som vyhrala titul kolegyna roka😆😆
Nehas čo ťa nepáli....Asi tak by som to okomentovala
@katkazocele neviem, na co je dobre sa montovat inym ludom do zivota... Myslis, ze sa potom budes citit lepsie? Ze sa bude ktokolvek zo zucastnenych citit lepsie?
Ze si ludia vstupia do seba?
Ak by toto na firemnom, ci inom vecierku vyvadzala Moja blizka osoba, vtedy by som sa do toho zamiesala. Ale priamou konfrontaciou tej osoby, nie jej/jeho partnera/ky...
Co robia kolegovia, ktorych poznam Len zbezne, mi je jedno..
Samozrejme, na charakter cloveka, kt.klame, podvadza a pod. mam som nazor, takze ho nebudem vyhladavat, ale nemala by som Ani potrebu ho/ju upratavat.. Najma, ak netusim ake je jeho zazemie..
Na nasej akcii sa tiez jedlo, pilo, tancovalo, ale ziadne prasaciny sa nediali.. Ani v predchadzajucich zamestnaniach.. neviem, mozno Len stastie na kolektiv.. 🙂
@katkazocele neviem či by SMS stačila. Netuším, je to blbá situácia. Ja som v takej nebol takže neviem ako by som sa správala. Zrejme podľa toho kto je ten podvadzany.

@sense toto som samozrejme skúšala, trošku som tam pridala humoru. Dotyčný sa vyhovoril na alkohol, ale na tretí deň už pozýval kolegynu na kávu, takže ho to asi nemrzelo 😉