Firemný večierok - zadaní/zadané zabúdajú, že majú partnerov
Ahojte,
Tak opäť je čas firemných večierkov a mám pocit, že nastáva lásky čas (sarkazmus). Prejdem k veci. Na našej akcií sa tancovalo, pilo, čo by bolo normálne, ale nejakí jedinci muži aj ženy, počas večierku dostali asi amnéziu, lebo si inak neviem vysvetliť, ako sa mohli zadaní ľudia bozkávať a obchytkávať pred svojimi kolegami bez akéhokoľvek pocitu hanby.
Priznám sa je mi smutno, že takéto podrazy si ľudia robia a neskôr prídu domov a pobozkajú svoju ženu, alebo manžela ako keby nič zlého nespravili.
Vážne som naivná, hlúpa a mám nereálne očakávania na partnera, keď očakávam od osoby, ktorá má partnera,aby na akciách nerobil takéto veci?
Priznám sa, dostala som veľkého chrobáka do hlavy, lebo o niektorých by ste toto nikdy nepovedali, že by podviedli( bozkávanie - kontrola mandlí je pre mňa zrada-podvádzanie.)
Aké máte vy baby skúsenosti z takýchto akcií?
Ďakujem.

@monuska112 inak ked si ju das do lupy, ostanes v soku, ake nazory ma. A kolko postov ma pomazanych od adminov 😂😂😂😂😂 aj v inych diskusiach boli zeny oznacovane za vselico od nej, ked nesuhlasili s jej nazorom 🙂
toto nema vyznam, a zacinam si mysliet ze s tym bodom "radsej hra hlupanu " som sa sekla....ty naozaj hlupa si. to vsak neznamena ze niesi zaroven aj narcis
@veronikaszabova uz som otvorila tu jednu....mam dost 😅
@katkazocele Ježiš Maria. Tak nech si užívajú, prečo by to mňa malo srať a dvíhať mi tlak? A keď stretnem "jeho partnerku", pokiaľ to nie je moja najlepšia kamoška, nemám potrebu rozobrať s kolegovou partnerkou jej vzťah... Akože niekto musí fakt riešiť všetko a najlepšie montovať sa do cudzích životov a nutne všetkým oznamovať pravdu, lebo bez tej tvojej pravdy by chudák kolegova manželka žila nedajbože v nejakom klamstve 😱😱😱. Vzťahy riešim len s kamarátkami a rodinou. S kolegami riešim tak maximálne môj vzťah, ak som ochotná im zveriť nejaké problémy. Možno by som kolegovi na druhý deň povedala, že či to trochu neprehnal včera s Ančou, keď doma má Julču. Ale aby som mala potrebu okamžite informovať Julču, ktorú vidím tak raz do roka na 5 minút a o ich vzťahu absolútne nič neviem, tak sorry, to mi príde strkať nos do vecí, do ktorých ma nič nie je.
@veronikaszabova naznačila si , že si rada že nemáš takú kolegynu,ktorá by ti povedala o nevere tvojho chlapa, logicky z toho vychádza, že keby si podvádzaná, nechceš aby ti to niekto povedal. rozumieš ty vôbec čo píšeš? 😉
@katkazocele omg. No vravim, ze necitas 😂😂😂 ty si ides fuuurt to svoje 🤦😂🤦😂
""Dakujem Bohu, ze nemam taku trafenu zadubenu kolegynu, ako si ty. Take mam najradsej.""
Kde TU pisem o nevere? 😂😂😂😂😂 Ty si fakt magor
@veronikaszabova Trafená som podľa teba, len preto že sa mi hnusí podvádzanie? a je mi ľúto tej jeho polovičky že nevie čo má doma za hajzlíka?
@katkazocele no nic. Koncim. Podla mna ta niekto v zivote velmi sklamal, lebo tie tvoje komenty... Hod pokec s nejakym psychologom, lebo si strasne zatrpknuta
@katkazocele ale tebe to môže byt srdečne jedno kto ma koho doma.
@aurora33 moze ale nieje, pretoze cim viac odpadu nosis v sebe, tym lepšie funguje projekcia. akoby si taky clovek myslel, ze ked poukazem na druhych nakydam na nich tie smeti, z mojich smetí ubudne....je to dalsi narcistický blud. v praxi to sice pomoze ale len na pol hodinu a zase sa človek ocita vo vlastnom odpade a tuzi ho vyklopit na novu obet.
@veronikaszabova a ty si iny monk ako tu hned lustrujes profily a diskusie užívateľov.. jak decko co ma potrebu bonzovat na druhých a vysmievať sa.. úbohé.
Autorka mas pravdu vo všetkom. Tu su divné ženy, poväčšina. Tu to chodí tak ze orvy koment spúšťa lavínu rovnakých.. tu nemaju ženy vlastný názor, idú s davom
@makakova Ďakujem za podporu, ja si aj tak o nich myslím,že sú to fejkové profily, lebo normálne ženy predsa takto nemôžu rozmýšľať a vysmievať sa druhej žene, že prečo jej vadí nevera. Oni sú takí trolkovia tu na MK. Vždy sa nájdu takí bohužiaľ 🙂
@katkazocele mozno ani nie,ja verim ze su to realne ženy, typické sliepky..
@makakova Takto som to nechcela povedať napriamo, aby sme neurazili skutočnú hydinu 😅 Povedzme, že také ženy by sme nechceli mať za kamošky, lebo práve s takými zvyčajne chlapi podvádzajú. Je vidieť, že nemajú žiadne zábrany, na všetko mávnu rukou, noačo, atď. Proste nezáujem.
@katkazocele No a predstav si, že existujú ženy, ktoré o partnerovej nevere ani nechcú vedieť. Napr ja. Keby si partner niekde jednorázovo v opitosti vrzne, tak to nechcem vedieť. Aj som mu to povedala, ak raz spraví takúto chybu (teraz nemyslím románik, ale 1razovku v opitosti), nech na mňa neprenáša svoje výčitky svedomia. Nie som neverná, ale nepovažujem neveru za najhoršie zlo vo svete, kedy treba hneď a zaraz vzťah zahodiť a nepokúsiť sa ho obnoviť. Ak mi raz v živote má nejako manžel ublížiť, tak radšej nech pretiahne kolegyňu ako keby začal gamblovať a na dvere mi zaklope exekútor kvôli dlhom.
@veronikaszabova Ďakujem ,že si tu dala jej predošlu diskusiu .Žasnem nad jej chorou hlavou .Táto žena potrebuje sama odbornú pomoc .Buď ju muž podvádzal alebo podvádza a nemá to spracované .Bez odbornej pomoci sa nevylieči a bude tu ďalej zakladať nezmyselné témy .Dúfam ,že to admini zmažú .
@nekonecna_katastrofa len zo zvedavosti, čo ak by bolo takýchto jednorázových úletov viac? čiže vždy s inou, tak by to nebolo považované za románik 😕
@retatka Ak máš problém s témou nevera, tak prosím nezapájaj sa do týchto tém, nikto ťa nenúti čítať môj príspevok správne? 😉
@katkazocele
@makakova no vy dve ste sa stretli😆 dve spravodlivé. My otatné, evidentné je, že nas je aspoň 10x viac sme odpad spoločnosti. Podvádzajuce naše polovičky a zároveň chudery podvádzane, nemorálne upáliť nás 😂. Obidve mate problém sami so sebou a vybíjate si to tu na MK. A hlavne ty "oceľová Katka", roky riešiš neveru a podobne témy tu na koňovi, takže nejaký blok tam v sebe maš, niečo nedoriešené z minulosti, možno z detstva, mi ti tu s tým nepomôžeme, skus vyhľadať odborníka, keď si s tým sama nevieš rady. Tiež si myslím že nemáš partnera a asi si nevieš žiadneho nájsť, kôli tým tvojim zadubeným názorom.
@nekonecna_katastrofa tie mam s manželom takuto dohodu. aj ja som mu pred svadbou a to je uz 12 rokov povedala, nech si podobne skvosty necha pre seba....jednorazove vrznutie nieje koniec manzelstva....ak by ma zranil tym ze by mi to povedal, velmi by som sa nastvala....ak by mi poslala anonymnu sms sialena zenska to by som sa zasmiala, ak by ta sialena zenska zaklopala u mna pri dverach velmi by ma to nahnevalo. nie ta sprava od nej, ale fakt ze tieto posahane jedince vedia kde byvame....podobne by som premyslala aj nad tou spravou akoze preco toto ma moje osobne udaje????
@katkazocele kto ti vlastne dáva právo starať sa do iných vzťahov?
@katkazocele Takého muža som si ja nevzala. Som presvedčená, že človek, čo vyhľadáva takéto úlety, sa ukazuje už pred svadbou a partner/ka to dobre vie, len zatvára oči. A v tom prípade nemusí nastupovať na scénu nejaká ženská z ocele, ktorá jej ide otvárať oči. Sú chronickí neverníci a potom sú slabosi, ktorí namiesto riešenia krízy vo vzťahu hľadajú bokovku. Ak to chceš riešiť, konfrontuj neverníka a nie jeho ženu.
@monuska112 Známej sa toto stalo, muž mal pred niekoľkými rokmi aférku, mali problém vo vzťahu. Samozrejme ho to neospravedlňuje, lebo v prvom rade má riešiť problém doma, ale tak všetci sme len slabí ľudia. Uvedomil si, že o rodinu prísť nechce, ukončil to. Nedávno sa k manželke dostala tá info a ona je teraz prosím pekne v péčku, nevie sa s tým vysporiadať. Pritom stačilo nech si s tým tajomstvom a výčitkami žije muž a mohli mať ešte roky normálny vzťah.
@nekonecna_katastrofa to mi je ľuto že sa teraz trápi, inak vieš čo je zvláštne.? v mojom príspevku nikde nespomínam, že treba to povedať druhej osobe. Moja otázka bola aby sa baby podelili o tom, aké majú skúsenosti z takýchto akcíí, ale niektoré baby sa chytili môjho jedného komentára na začiatku a už to išlo
@nekonecna_katastrofa to ma velmi mrzi...presne nechcena realita...
@katkazocele ty sa nevyhovaraj co si pisala v uvodnom prispevku, co komentar to hovadina tak sa teraz netvar ze my nesieme zodpovednost za tie bludy co si popisala, za tie sa zodpovedaj sama svojej operenej kamoske!
@katkazocele v tej označenej diskusii sa prezentuješ ako šťastná žena, čo ju muž nepodvádza, tak neviem pochopiť, prečo stále dookola riešiš tieto témy. Aký to má význam pre teba, čo tým sleduješ. Veď každý prípad, každá nevera, každá žena a každý muž a každá rodina a situácia je iná/ iné. Asi maš fakt nejakú psychickú poruchu, traumu alebo čo, že to dookola riešiš. Toto nemôže byť normálne. Skús pozerať na svet inak, skus sa radovať z toho čo máš a nerieš, čo sa ťa netýka, alebo sa ťa táto téma týka ale zahmlievaš?

@katkazocele Ten problém musíš riešiť sama v sebe, napádaním a odsudzovaním iných sa tvoja psychika neuzdraví.