Fotka bývalej priateľky v albume: Čo robiť?
Zenusky idem si k vam po radu. Alebo len sa tak vyrozpravat. Bola som s priatelom u nich doma. Pozerali sme si fotoalbum s jeho fotkami od narodenia az po zakladnu skolu. No a ked som fotoalbum pretocila na poslednu stranu mal tam foto s byvalkou. Opytala som sa, ci je to byvala a on mi povedal, ze ano. Nic viac. Ja som sklesnuto zatvorila album, podala mu ho. Dalej sme sa o tom nebavili. Viem ze ma lubi a ta byvala bola jeho prvy vztah. No trosku sa ma dotklo preco si fotku nechal. Bolo to uz dost davno chodili spolu este v puberte. Nechcela som mu robit sceny ved som si vedoma svojej hodnoty ale jednoducho stale mi ta myslienka ostala v hlave. Ako reagujete vy alebo ste reagovali ked ste nasli u vasho frajera nieco od byvalej?
Aj ja mam v albume fotky byvaleho. Moj ma tiez urcite doma niekde fotku byvalej. Mne to nevadi. Raz mi ukazoval fotky z dovolenky,boli v destinacii,ktora sa mi paci s partiou kamaratov a byvalou. Nevymazal odtial byvalu. Neprislo mi to zvlastne ani som sa nadtym nepozastavila. Keby ju mal niekde doma vylozenu alebo nosil pri sebe,to by mi vadilo. Treba vediet prijat minulost. Nie si jeho jedina,ale hadam posledna. Tak sa k tomu postav ako dospela zena a nevyrabaj dusno kvoli spomienkam z fotiek.
Mam to tak, ze este aj ja mam fotky byvaleho, aj fotky s byvalym.. akurat vcera dcera listovala albumy a pozerala :D absolutne neocakavam, ze clovek vyhodi fotky a vsetko po ex, vymaze vsetko.. ako keby mal fotku ako pozadie v mobile, pc.. tak ok.. bolo by to divne, ale niekde v albume v skrini.. pre mna za mna... :D ramceky by som mojmu zrusila, nech si to odlozi ak chce do albumu/krabice so spomienkami, ale nevyvadzala by som iste.
podla mna si nie si vedoma svojej hodnoty ked Ta toto dokaze vykolajit… nie kazdy po rozchode ritualne spali fotky a premaze fotky na socialnych sietach .. proste bola to jeho etapa v zivote, pre nieco sa rozisli a teraz je s Tebou … co viac sa za tym da vidiet?
Ak v pritomnosti nie si ochotna a schopna prijat jeho minulost- nezasluzis si s nim zdielat jeho buducnost.
Ahoj, aj ja mam album, kde mam fotku byvaleho a poviem ti, nic mi neznamena ta fotka.
Co bolo, to bolo je to zamnou, uz je to len "detska spomienka".
Vyhodit alebo spalit by mi bolo luto, rozisli sme sa v dobrom, laska pominula z oboch stran. 🙂
Nevidím na tom nič také zlé je to spomienka 🙂aj ja mám zopár fotiek s ex niekde v albume..môj bývalý mal raz obliečku na vankúši kde bola fotka na ktorej bol so svojou bývalou😃to si mala vidieť aký škaredý pohľad som naňho hodila..haha ale to je iné predsa nebudem spať na tej fotke😃😃samozrejme tú obliečku hneď vyzliekol a potom sme sa na tom len zasmiali nebrala som to ako tragédiu keďže som bola vtedy uňho prvýkrát a chudák neuvedomil si to😄 takže nejaká fotka v albume ešte nič neznamená práveže je to milé že má peknú spomienku na pubertálne časy🙂
Tak isto mam fotky byvalych, boli sucastou mojho zivota a nemienim ziadnu fotku vyhadzovat, ale ani k jednemu by som sa nevratila v ziadnom pripade.
Moj ma niekde krabicku "z mladosti" kde ma rozne stare foto, aj s frajerkami, oznamká, zalubene listy co si pisal ako nastrocny.... 20 rokov dozadu... neriesim. Ako nepotrebujem sa do toho montovat, je to jeho minulost/spomienky. Tiez mam svoje, sice som vsetko povyhadzovala/vymazala, ale preto, ze to bol moj sposob ukoncenia s minulostou... niekto si chce nechat aj inu spomienku, nez tú v hlave a fotka ti nemá ako ublizit. Ak vies ze sa cez den vztah priatel davno preniesol, tak to pusti z hlavy ;)
rozmýšľam, prečo ti aj jeho prirodzenie nevadí, keďže aj toho mal v bývalej
Mam albumy plne byvalych, moj muz si ich pozeral a hovorila som mu kto je kto. Moj muz ma tiez albumy byvalych a tiez sme si ich spolu pozerali. V compe mam plno fotiek s byvalymi, asi vacsinu, ved vacsinu zivota som s niekym chodila. Dokonca aj na fb este niekde mam fotky s byvalym z roku pána.
Preco by som mala tie fotky vymazat alebo roztrhat? Ved je to moja minulost a ta je mojou súčasťou.
Si velmi ziarliva, pracuj na sebe
@freepalestine s ex aj súložil. Má si teraz odteraz odrezať penis? Keď si jej frajer bude chcieť pospomínať ako fajne exku vyprášil, pospomína si aj bez fotky. Má podľa teba podstúpiť lobotómiu?
Autorka by najprv mala dozrieť a potom riešit vzťah.
@erikab82 🤦🏼♀️
Preboha toto je reakcia cisteho decka.Som vydata vyse 10 rokov a v albume z dectva mam stale par fotiek svojich byvalych.Nikto to neriesi.Trosku dospej.
Môj a ani ja nemáme žiadne fotky bývalých.
Ináč mi to príde zanedbateľné, možno ani nevedel, že to tam ma
A prečo by ju nemal mať? Veď je súčasťou jeho minulosti. Absolútne by mi to nevadilo. A určite ani môjmu manželovi.
Vyspelý človek nerieši fotky bývalých, sú bývalé.. to je všetko. Môj ich má viac než dosť.. vybral si mňa.. to je všetko. Bodka.😍
V šuflíku gauča máme celý fotoalbum s fotkami z dovolenky môjho manžela z jeho niekdajšou frajerkou 😄. Ja mám v úložnom priestore listy od svojho bývalého 😄. Ako sorry, ale to vážne táto téma?
Ty si vyhodila vsetky fotky s byvalymi?
Ja si myslim , ze kazdy mame svoju minulost , ktoru bohuzial uz nezmenime. Bud sa s nou zmierime alebo nas prevalcuje. Netreba to brat zle je to sucast zivota. Ja som osobne poznala manzelovu byvalu a mala som tu česť s ňou a aj s jej dcerami mi prisli do roboty robit hanbu takze aj chapem preco sa s nou rozisiel a vysvetlenie co bolo vobec nepotrebujem. Tak isto manzel pozna mojho exmanzela dokonca si navzajom pomohli viavkrat ked potrebovali v pohode sa vieme normalne porozpravat navzajom a mam aj fotky stale aj v ramcekoch v skrini na spodu. Uz nemam chut sa na ex divat. A v pohode sa aj s manzelom obcas pozrieme na fb fotky aj na jeho ex aj na mojho ex. Kazdy ma svoj zivot a lasku a to je podstatne. Neriesit nic.
Nečítala som celú diskusiu,ale za seba.nerieism.moj muž bol ženatý,videla som všetky jeho fotky zo svadby ,má ich normálne doma.eovnako aj ja mám foto svojich dvoch najdlhších vzťahov foto v albume .odložené,nelistujeme.nerieisme.naco? Je to minulosť,ktorú nezmeníme,a nik nie je bez minulosti
To by si musela byť jeho prvá a posledná.
Ak tak nad tym rozmyslam, tak som mala na svadbe striebornu retiazku od byvaleho, na ktorom bol privesok od muza... Doteraz mam nausnice od neho a aj sperkovnicu, ktoru mi dal... Fotky v albume? Mam cele cd s fotkami, ako sme sa fotili... Boli sme spolu dlho, takze mame dost vela spolu prezite... Ale so mnou to nerobi nic... Skor by som sa popytala, ze ako sa mu tam pacilo, kde to bolo a ci tam pojdeme aj my😂
Moj manzel ma stale doma u svojich rodicov taku tu sklenenu gulu ktoru ked otocis tak akoze snezi.. a v tom fotka byvalej.. bol to darcek od nej.. vzdy ked tam dojdeme s detmi tak sa stym hraju,snehia jej cez ksicht😄 a co?.. vobec mi to nevadi, ved o nic nejde..😁😁😁
Ahoj, je tu veľa znevažujúcich reakcií, ale je v poriadku cítiť čokoľvek a ty si tam jednoducho pri pohľade na tú fotku citila- zamyslela by som nad tým čoho sa to dotklo v tvojom vnútri. Ak je to žiarlivosť - opýtaj sa Mám na to dôvod? Odpvedí môže byť veľa: bývalú často spomína alebo to s ňou nemá uzatvorené. Alebo si smutná,že v jeho živote si nebola prvá?Más strach z porovnavania?Alebo sa s ňou sama porovnavas?Nech to je akýkoľvek (možno malicherný) dôvod, je fajn o ňom vedieť a pracovať s ním.Vztahy nám otvárajú veľa našich tém (aj detských ;)
Ja mam doma 3 albumy....nakolko kedysi sa fotky vyvolavali a davali do albumov....ma teda doma albumy cca 200 fotiek od strednej skoly az po oslavu Ing. v albumoch mam dvoch ex aj terajsieho a nikdy by ma nenapadlo tie foto s ex vyhodit....preco? Tie fotky videli aj moje deti a prosto je to moj kamarat a hotovo.
Ja mam tiež môjho bývalého na fotkách so sestrinej svadby. Tak isto aj môj manžel má takéto fotky. Tiež ich preto nevýhodim. A nepozerám si ich každý večer. Naposledy som si prezerala takéto fotky asi pred 5 timi rokmi. Môj muž asi vôbec🙂. Takže vôbec sa nemusíš trápiť. Môj muz ma tiež takúto nejakú v albume ako ty, a beriem to ako normálnu vec. Aj ja by som
Aj ja mám fotky svojho bývalého, nie je za tým nič.. bola som s ním pred 21rokmi (bože to už je fakt toľko?!) A mala som ho rada.. okrem spomienok mi ostalo pár fotiek, neprezeram si ich nostalgicky každý večer ale mám ich proste niekde v skrini odložené.. ako spomienku.. tak isto máme doma aj nejakú fotku bývalej môjho muža.. dokonca ho tam drží za koleno a on ako správny nadržaný puberťák sa usmieva do objektívu ako najšťastnejší človek na svete.. 😅 sú to spomienky na minulý život.. nie je to žiadna láska, nič, proste milé spomienky na mladosť..
Ja mam doma stare albumy a mam tam milion fotiek exmanzela 😀. Je to kdesi hodené vo veciach starých o ktore "zakopnem" občas, ale ani to neotvaram. Popravde ani mi nenapadlo ze by som ich mala vyhodiť. Vôbec to neriešim. Je to minulosť. Možno to niekedy poriesim keď sa fakt ze budem nudiť a povyhadzujem ale nemám nutkanie to robiť len preto ze mam iný vzťah. Vieš ono blbé by bolo keby ju mal vo fotoramiku nad krbom aby to každý videl. Nerieš to je to naozaj hlúposť 🙂

a čo?! Keď začal chodiť s tebou, mal celý svoj predchádzajúci život vymazať z pamäti, albumov, spomienok a vôbec zo všetkého?