Fotky iných žien v manželovom mobile
ahojte
mozno je to nepodstatny problem ale mne to nejak neda. mam doma viac menej dokonaleho manzela chodi do prace, pomaha v domacnosti ked treba porobi po vonku ked nieco chceme tak nam to kupi. Problem je ze od kedy sme spolu tak som nieco nasla v jeho mobile alebo tablete alebo pc. Na zaciatku naseho vztahu bol so mnou a popritom si pisal na pokeci s nejakou a ked som to zistila slubil ze prestane aj asi ano. potom neskor som mu nasla v mobile foto nejakej zenskej ako zaslane od niekial nie nim fotene. teraz som zistila ze ma ucet na instagrame kde ma same nahe baby. viem ze ma asi na 80% nepodvadza nema kedy ide z prace domov a do prace ale jedine co mi vadi ze kuka po tych babach...ja som pribrala po 2 tehotenstvach mi zostalo extra 30 kg ktore sa snazim schudnut no nedari sa ☹ viem ze on by taku chcel doma ako na tych obrazkoch a teraz ked pride domov neviem ci mu nieco vycitat alebo to nechat tak ale asi to na mne uvidi lebo od kedy som to nasla tak len placem
@sarase 🙄 teraz som nejako mimo 😀 ...tak je, či nie je to o dôvere? ...Ty veríš že ak mu vidíš do mailov, FB... ze ťa nepodvedie? Veď si sama písala že ku..evnictvo je v krvi. Tak načo toto celé divadielko. Tí ktorí si vypisujú na sieťach sú často neškodní. Ak bude chcieť a vo vzťahu nevybudujete dôveru na niečom inom, podvedie ťa na ceste domov vo výťahu so susedkou, či s kolegyňou na wecku... Keď je charakter, nepotrebuješ ho mať na reťazi. To je celé čo som chcela v tejto srandovnej diskusii povedať. A idem za mužom nech si nemyslí že si vypisujem s frajerom 🙂
@sasa1310 tak to si trafila 🙂 veru som bola. On mi občas aj zavolá a mužovi to poviem. Spýta sa ako sa má a vybavené. On práve zajtra odchádza na stretko zo strednej a ja o mesiac s kamoškou na wellness víkend. Normalka. Povieme si čo ako bolo, pokecame... Máme právo aj na vlastné zážitky. Spolu sme v jednom kuse
@sarase čo vo vzťahu nie je o dôvere? Nerozumiem ti, veď pre vzťah je najdôležitejšia láska a s ňou súvisí dôvera,tolerancia, ucta,schopnosť komunikovať a robiť kompromisy,nemenit partnera na svoj obraz ale ho akceptovať a prijať takého aký je a ak sa zmení tak sa musi zmeniť on sám lebo chce a vie prečo, nie preto že žena to tak chce
@papricka33 to ma teší. My sme bez seba ešte neboli mimo domov. Ak nerátam služobnú cestu mužovu. Nám je zasa bez seba smutno. Ale teda my sa vždy máme o čom porozprávať. S manželom myslím 🙂
to ze mame spolocny fb a mozem mu vojst do telefonu neznamena ze ho kontrolujem-ze mu nedoverujem. ale mame otvoreny vztah maximalne uprimny a nepozname co je to mat sukromie..tym som myslela to ked som povedala ze to nie je o dovere(ze to nie je o tom ze by som mu nedoverovala)vsetko riesime spolu.nic poza chrbat.
@katie303 aj ked schudnes 50 kíl,pre muža budes matka jeho detí,gazdiná a spolubyvajuca,nie objekt sexuálneho obdivu ani túžby. Čo je doma to sa neráta,akurát iba akceptuje.
@katarinapekna to si zase nemyslim. niektori muzi to tak vnimaju ale urcite nie vsetci.
@sarase my s manzelom mame skoro rovnaky vztah ako ty s tvojim muzom. Ozaj to funguje. Vsetko o sebe vieme. Nic si netajime a tiez mame spolocne ucty aj bankove aj na nete. Podla mna mame normalny zdravy vztah plny dovery. Mobily pred sebou neskryvame a casto si navzajom do nich vidime. Ostatne chuderky tu pisu o volnosti a ze to je chore. Ale oni su chore aj s tym ich pohladom na vztah.
@neverendinglove diky bohu ze su aj normalni ludia s normalnymi nazormi.. tieto otvorene vztahy ze sukromie a volnost.. nepochopim nikdy..
jak môže mať na instagrame holé baby ?:O ja s tým asi neviem robiť,aebo čo, ja ho nemám,ale to sa jak dá ?neni to fb či som mimo?
To že mám partnera alebo manžela ešte neznamená, že som odovzdala občiansky alebo čo. Samozrejme, že ak chcem niečo vedieť, opýtam sa a nepozriem sa len tak. Ak niekam idem, oznámim mu to. Ale prečo by mi mal čítať správy, ktoré si píšem s kamarátkami? Pre niečo mi to tá kamarátka píše. Keby chcela, aby to vedeli aj iní, vytrúbi to celému svetu. To, že pre mňa je môj partner súčasť mňa, rodina, pre ňu je to cudzí človek. Mne by bolo tiež nepríjemné, keby mi cudzí človek čítal moje problémy alebo tajomstva. Toť vše.
@neverendinglove
@sarase preco by ostatne mali byt chuderky, nenormalne a chore? Kto ste, ze si dovolujete takto sa povysovat nad inymi?
ja sa mu vôbec nečudujem... 30 kg nadváha??? si predstav 30 kg niečoho... Rád ťa môže mať, ale proste ho už priťahovať nemusíš.... Buď rada, že si ich len pozerá, možno ti chcel dať najavo niečo so sebou konečne robiť.... A že kilá nejdú dole je len výhovorka, a nehovor, že aj ty máš chorú štítnu žľazu. Keď dokázala schudnúť moja 60 ročná svokra, ktorá ma štítnu žľazu dokonca vyoperovanú a do konca života bude brať tabletky, ty keby si chcela to dokážeš tiež....A hnevaj sa koľko chceš, tak to je.
Nie všetci vieme diskutovať....bohužiaľ... Je smutné keď po neakceptovani a nesuhlase s názorom príde na rad arogancia a uražanie
@sarase sukromie partnerov a otvoreny vztah su dve rozdielne veci. Ja zijem len pre svoju rodinu a partnera a prave preto mam pravo aj na SVOJE zazitky, pribehy, priatelov... Na to, aby mohol clovek byt NORMALNY, musi byt hlavne integrovana samostatna osobnost. Neverila som, ze taku vetu niekedy poviem, ale to pochopis ked budes starsia... 🙂 Si este veeeelmi, mlada a predpokladam ze s partnerom ste par mesiacov, mozno dva roky maximalne... Vztah dvoch ludi naozaj nie je len o tom, ze su do seba cely den zaveseni a hladia si zalubene do oci 😉 Narodi sa ti babo, prejdu ta tehotenske hormony aj zalubeny pohlad na vas vztah. Laska a dovera sa ukaze az ked si nieco naozaj preskacete 😉 Ale uzivaj si, aj toto obdobie ma svoje caro 🙂 Budes mat na co spominat
@papricka33 to si uplne vystihla!! fakt niet co dodat, ale dievcata na to pridu same.. 🙂
@bodka13 vies, musis brat do uvahy aj vek a zivotne skusenosti diskutujucich (aj ked na schopnosti objektivne uvazovat a diskutovat to niekedy neprida ani tym starsim 😉
daj im sancu. Naucia sa to 🙂
@katie303 sebalutosť ti nepomoze, napisem to hnusne, ale ak ma prist domov a pozerať sa na zenu co ma 30kg plus k svojej váhe a ešte aj depresivnu a naladenu... tiež by som sa pozrela niekde inde byť chlap...podotýkam len POZRELA. dokaz o nevere nemás, cize byt nemusela ..
schop sa, postav sa, nadýchni sa a začni na sebe pracovať, najprv kilo, dve , tri, viac sa usmievať, byť vyrovnana, troška mejkap, troska kadernicka, nestojí to zase tak vela, aj ty sa budeš lepsie citit...
tiež som našla v muzovom mobile sms od byvalky, ako ho ma stale rada a bla bla bla , nepovedala som mu to ze to viem, ale naopak som zacala na sebe makat, dala som mu najavo , ze aj ked som jeho zena a sme spolu dlho, mam stale svoju cenu, hodnotu a nech si neni nicím istý... že som stale jeho rovnocenným partnerom.
To rúško tajomstva tam musi byť, držím palce 🙂

@papricka33 my sme si takto dôveru veru vybudovali. Asi mi dôveruje, keď mu poviem, že idem s bývalým na pivo a nemá s tým najmenší problém. Skús ty povedať svojmu, že si ideš sadnúť večer s bývalým frajerom, či ti bude dôverovať a pustí ťa.