Frajer sa pozerá na značky môjho oblečenia
Chodím s frajerom asi 4 mesiace a poslednú dobu si všímam, že zakaždým keď sa idem prezliecť sa pozerá na značky môjho oblečenia, naposledy trička 😀 cítila som sa trápne, lebo povedal, že takú značku nepozná, mám vkus ale nechodím v značkových. On je z lepších pomerov, ale je normálne aby toto riešil 30 ročný chlap? Je moc náročný aj čo sa týka celkového výzoru žien.
Ale ved ide VALENTÍN! :D
skus mu povedat ze zo sekaca,ale je to nove, ak sa oduje , tak kamarat irideverci,u mna by skoncil..este neviete ako sa budu doplacat lieky, ako porast u potraviny,no na znacke handre mu strasne zalezi, ale co ak za par rokpv nebude mat na kvalitne potravimy ,mäso.posli ho do haja, zakial je cas
Nepozerá tie znacky preto, ze chce kúpiť ako darček oblečenie a chce kúpiť značku, ktorú máte rada🤷♀️
@katuskamala1 presne. Nič výstižnejšie si neviem predstaviť povedať.
Čistý narcis ... zničil by ti život. Si predstav, ako doma rodičom rozpráva. Tak tá moja kočka si dnes obliekla takú lacnú značku ....nemám sa s ňou rozísť? Normálne som sa za ňu hanbil! Čistý debo....utekaj od neho!
@katkami123 Presne tak, Uplne som napisala daco podobne. Ostblock posadnutost znackami lebo chcem sa ukazat. Na zapade tuto jebnutost nevidim, pardon za vyraz. A obliekaju sa sa tam ovela lepsie. Jedine biznis ludia si daji zalezat na kvalitnych oblekoch, koseliach atd. V podstate mnohi nasi muzi vypadaju vacsinou ako idioti, v lete znakove slapky, znackove polo s mega logom, znackove sortky vsetky rovnaky styl, znackove slnecne okuliare, k tomu vacsinou vyholena hlava a ides. Nenajdes rozdiel. Nejaka invencia ci fantazia absentuje, ideme podla sablony.
Musíš vedieť ty či to má budúcnosť. Ale chlapci nevyzretí riešia značky viac ako ženy. Môj ex si tiež všímal aj keď nevravel a na Vianoce mi kúpil tričko Puma že vraj moja obľúbená značka. :D Pritom vôbec, len raz mali peknej farby tričká a omylom som objednala 2 (zo zahraničia
takže som už nevracala jedno), takže som ich často nosila a rovnako mikinu Puma čo som našla v kauflande za 7 eur keďže sme chodili spolu na turistiky a cez leto a jeseň boli aj tie tričká aj mikina super na turistiku tak som ich mala často. Ale iné nemám tejto značky nič.
povedz mu, že frčíš na slow fashion😉
Spytaj sa sama seba, ci potrebujes snoba.
Dnes riesi handry a zajtra moze riesit nieco ine.
Moja rada znie, kopni ho do riti, kym je cas.

Ma to napis? Tak je to znacka 🤣