icon

Frajer sa pozerá na značky môjho oblečenia

28. jan 2023

Chodím s frajerom asi 4 mesiace a poslednú dobu si všímam, že zakaždým keď sa idem prezliecť sa pozerá na značky môjho oblečenia, naposledy trička 😀 cítila som sa trápne, lebo povedal, že takú značku nepozná, mám vkus ale nechodím v značkových. On je z lepších pomerov, ale je normálne aby toto riešil 30 ročný chlap? Je moc náročný aj čo sa týka celkového výzoru žien.

buberova
28. jan 2023

@janage to je pravda.. nečítala som celú diskusiu..

Pánovi by sa hodil ten obrázok ako chodí oblečený Zuckerberg a ako sa snažia pôsobiť dedinskí čávovia 😂😂

evaachesa
28. jan 2023

Omg, nechodíš náhodou s mojím ex? Tiež stále riešil že si mám kúpiť niečo športové značkové, že sa mu budem páčiť viac v značkovom. A tak ma jednu sobotu zobral na nákup značkového oblečenia na Ukrajinu. 💁😅

kamatopo
28. jan 2023

Teraz rieši tvoje značkové veci a o pár rokov kilá navyše po pôrode🤦.

lauraa
28. jan 2023

Niekto dokaze sa dobre obliect aj v kik, a niekomu nepomoze ani znackove oblecenie... Mala si sa ho na rovinu opytat o co mu ide! Aby si zbytocne nestracala cas. Mam kamaratku, on si doprial vzdy a aj teraz si dopraje a ked idu na znackovu dovolenku musi si svoju polovicku zaplatit sama.

rony2255
28. jan 2023

Ty si vybehla z domu v domácom oblečení, ale slušnom, a on od teba na pár krokov cúvol?? To čo je za individuum??

damira90
28. jan 2023

Mozno bude narcista. Alebo detail istá puntickar . Ale len možno a keď-odtiaľ preč. Keď ti niečo vadí na začiatku a je to vnom fixné bude ti to vadiť aj,neskôr a budeš sa.citit ako nikto prinom a možno ti to počasie aj povie... po pár rokoch. Veľa šťastia. Je iné hovoriť hodí sa ti biele...zelené ATd a rozdiel pozerať na výzor. To je priorita nevyzreteho a pokiaľ není podnikateľ co ho prezentujes pri večierkoch....môj názor chcem ti len pomôcť.

simonettasimonova
28. jan 2023

To je cvok...a ze prečo je sám v takom veku.. neznášam takých ľudí nechaj ho 🤢🤮

zuzo82
28. jan 2023

Darmo sú šaty drahé,keď človek v nich je lacný

klsmat
28. jan 2023

@beata_k tiež mi hneď napadlo, že ti chce kúpiť darček, tak pozerá značku a veľkosť, aby trafil čo sa ti hodí. 🤔

gabriela_obzerova
28. jan 2023

A na svoj standard si zarobi sam? Ale tatinko ho dotuje, ci “pracuje” v rodinnej firme?

nenne9
28. jan 2023

Musi to byt velmi velmi jednoduchy chlapik

veronicka88
28. jan 2023

Mám šaty z c&a za 10 eur....fakt za 10eur a môj manžel ide do kolien zakaždým keď si ich oblečiem....nezáleží na značke....ja by som si to s ním na rovinu vydiskutovali....inak to nemá vyznam

mamatroch
28. jan 2023

Normalne povedz, ze Ty nie si ochotna platit za predrazene znackove oblecenie, ale ze ak mu to vadi, mozes sa vzdy, ked ides s nim von, do znackoveho nahodit - len nech Ti na to da svoju kreditku a PIN. Ale potom nech nePINda, ze mu z uctu odbudne suma, aka odbudne 🤭

zenulkaaa
28. jan 2023

Tak ked ho to bavi, nech si pozera. To ze nepozna niektore, by som mu povedala, ze no a co, ved nikto nepozna vsetko. A keby mu strasne vadilo, ako sa obliekas, tak prosim moze sa cinit a kupovat ti znackove..😄😄😄😄 ale pokial by ta vyslovene nutil aby si si iba drahe znacky kupovala, a ty nechces, nebodaj sa to vysmieval ze co to nosis, tak by som ho poslala kadelahsie.

zuzandela
28. jan 2023

@nitranka03 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

nitranka03
28. jan 2023

@zuzo82 to je výstižné!!!

mircalla
28. jan 2023

Inak podla mna ti slovenski boys, co sa snazia chodit v znackovom za kazdu cenu vacsinou (su vynimky) naplacane znacky bez vkusu a stylu, ci skor styl na sedlaka ako cez kopirak. Takze chcela by som vidiet tuto dalsiu kopiu rovnaku ako jeho kamosi. Mne sa skor paci taky smrcovny styl (u nas ho je malo, skor v zahranici, nakolko nasim muzom chyba v obliekani fantazia, hlavne, ze je znacka).
Spat k teme - asi by som mu povedala nech sa neposere a buchla dvermi. Ze na plytkost a povrchnost nemam cas.

lavinis
28. jan 2023

Run dievča run

autor
28. jan 2023

Diky za názory, akože toto by bol jeho najmenší problém, však v podstate nič zlé nepovedal, iba že nepozná tu značku...ale aj na základe iných veci to s ním nevidím ružovo :/ a takýto sa na mňa lepia

autor
28. jan 2023

@mircalla tento sa dobre oblieka, tak jednoducho a značkovo, žiadne výrazné vzory či farby atď.

autor
28. jan 2023

A nie, žiadny sviatok nebudem mať, žeby ma chcel potešiť nejakou no name vecou😀 proste je taký

loliku
28. jan 2023

Je to take detinske, taky teenegeri riesia znacky aj ja som riesila v tom veku, ale dospely clovek 30, uz by sa mal zameriavat na dolezite a podstatne veci. Presne ako som tu videla pisat komentare ze prachstejsi ludia vacsinou neriesia znacky, co som v zivote stretla ludi, ktori by si mohli dovolit kupit a chodili uplne obycajne....a zas vacsinou traposia so znackami taki co presne byvaju u rodicov, nemaju az tak peniaze a myslia si ze ked maju oblecene tieto veci ze su super alebo co 🤣 ked som bola v zahranici, tam sa take znackove oblecenie typu napis na cele tricko, celu kabelku...predavali najlacnejsie, v outletoch mozem povedat dost lacno a ked si to tu niekto kupi a mysli, aky je super 🙈

katkami123
28. jan 2023

@ttonicum
Chápem, narážala som na to, ze dnes je u mnohých zvláštny trend byť od hlavy po päty v značkovom, pritom neriešia vlastne bývanie a aj okolo 30. žijú ešte v detskej izbe, pripadne žijú od výplaty k výplate, ušetrené nič, alebo majú doma nábytok, ktorý im do 2 rokov padne na hlavu, ale značkové musí byť. Pre mňa nepochopitelne. Možno 30% ľudí, ktorí kupujú značkové sú naozaj ľudia, ktorí nevedia co s peniazmi a majú všetko. Tých zvyšných 70% sa len na niečo potrebuje hrať.

katkami123
28. jan 2023

@buberova
Ak máš ten obrázok, daj ho sem 🙂

katkami123
28. jan 2023

O tom som čítala článok s jednym pánom, ktorý sa roky venuje modelingu, móde a vyhľadávaniu modeliek. Práve on hovoril, že nosením značiek cez celé tričko sa vyznačujú práve krajiny východného bloku (postkomunistické). Ze v takom Francúzsku napr. nenájdete nikoho so značkou veľkou ako krava chodiť po ulici. Lebo si ľudia povedia - platí mi niekto za to, aby som propagoval jeho značku? Snáď to aj u nás odznie.
@loliku

olivnik
28. jan 2023

Kde vy chodíte na týchto debilov? 🙈🤣 A este koľke si s takýmito urobia aj deti..🙄🙄🙄

zuzandela
28. jan 2023

@olivnik 😂😂😂😂🤦🏽‍♀️😂😂😂

katkaba1
28. jan 2023

@bluka2 ja odveci, ale čo s tým má ten nápis?😁 Len aby som vedela, lebo nosim CK spodné prádlo aj ja, aj s nápisom na gume, tak aby som vedela😁 už mám 33..akože je to pubertálne? Či sedim si na vedení?😅

madeline1
28. jan 2023

mozno si chce aj on take kupit 😁, unisex...

ale nie...pravdepodobne si len zaklada na znackovych veciach a rozmysla aku mas prave znacku, nemal by ti zakazdym pozerat na vysacku....a ked nad tym tolko premysla, pochvali alebo nepochvali? na rovinu mu povedz, ze je to divne...

mamidomi91
28. jan 2023

@bluka2 poznám takých, čo si tú značku ešte naschvál vykasajú tak, aby trčala nad riflami 🙈