Frajer si fotil poprsie mojej sestry
Prosim o radu. Sestra je na návšteve a ja som nachytala frajera ako si na telefóne fotil jej poprsie aj natáčal a približoval. Ona tvrdí že o tom nevie, ale ja som na ňu strašne nahnevaná, neviem čo robiť, myslela som že máme spolu dobrý vzťah, áno je pravda že sestra je viac obdarená ako ja 😔 on si to nechce priznať, tvrdí že fotil niečo iné v byte.
Akože silno premýšľam na biednou inteligenciou adminov MK, pretože to, čo sa tu deje posledné týždne je neuveriteľné. Neverím, že v 21. storočí nie je možné nastaviť registrácie tak, aby sa toto nedialo denne niekoľkokrát.
To.je dobre, frajer je nadržaný zo sestry a kto je ten zlý? No jasné že sestra 😅
@jana_eyre_2 Rodičia sú zlí, ja by som sa hnevala na nich, že sestre dali lepšiu genetickú výbavu 😂
@klarissa25 Presne...prečo písať anonymne?? Veď toto fórum bolo myslené pre iné témy a ľudí..nie pre nevyburených, polodebilnych pubertiakov a uchylov ach jaj
@dievcacitajucelist
Pretoze anonymne tu vopred na to urcene "nicky" hodia milion pikantnych tem, idealne, kde sa vsetci dohadaju a vznikne z toho x stran citanička. Zvysi sa citanost kona, cim budu admini sibrinkovat pri rokovaniach s agenturami, co chcu sem davat reklamy...
@blancheporte
@zmrzlinka2021 Baby, to, že táto diskusia je blbosť, ešte neznamená, že si to odnesie chudák slivkový lekvár. To nemyslíte vážne, že pol kila, či dokonca kilo cukru na kilo sliviek. Veď to by bol sám cukor. Nemám presný recept, dávam podľa chuti, ale oveľa, OVEĽA menej.
Som smutná babulky 😟 veľmi ste neporadili, už sa bozkávajú
Tak ked sa uz bozkavaju,mozete si to vymenit,teraz si mozes fotit,natacat a priblizovat ty ich😂
Keby si sa frajerovi venovala a nie MK, bozkával by sa s tebou a ani sestru by nestihol okukovať
keby ti tak tak vadilo, tak to ides riesit a nevypisovala by si na MK hovadiny. 🤦♀️

A zase ďalšia fake téma....😅😅🤦♀️ tak by som zrušila tie anonymné otázky. Hneď by tu toho bolo menej