icon

Hádka a ničenie vecí

9. jún 2023

Dnes ráno môj partner zaspal, hoci mal ísť k zubárovi. Obvinil ma, že som ho nezobudila, vraj mi to vravel večer (čo si nepamätám). Ja som ráno vstala, nakŕmila malé dieťa (som na RD) a zrazu sa o pol desiatej zobudí muž nahnevaný, že som ho nezobudila. Popravde ráno mám iné starosti, nejak mi to vyšumelo z hlavy. Povedal mi, že som neschopná a od zlosti tresol do plechoveho koša, ktorý sa preliačil a zničil. Čo robiť v takejto situácii.... počas našej hádky ešte nedošlo k ničeniu vecí.

Strana
z3
sense
9. jún 2023

@sednaja tebe príde normálne keď ti chlap vynadal a zničí nejakú vec len preto ze si ho ne zobudila.
Ako rozvádzať by som sa po jednej takejto. Akcií nerozvadzaka ale vyzrat by to dostal.
A teda toto jednanie by ho ne ospravedlnili ani v prípade ze by bol po nočnej. Pretože budík si mohol nachystať aj sam. A ak nebol po nočnej tak nemá čo spat do pol desiatej

duduska25
9. jún 2023

@majlo1234 uplne suhlasim. Uz by boli vsetky rozvedene. Len ci sa aj tie, ktore tu davaju radu na rozvod, doma hned rozvadzaju pre hadku alebo vybuch nervov. Rozvod je uplne krajne riesenie skutocnych problemov. A myslim si, ze ak dnes muz z nervov kopne do kosa, tak zajtra kopne do zeny je riadna prkotina. Vam tu mile zeny, supermatky a supermanzelky nikdy nerupli nervy? Mne milionkrat, a aj som vzala celu velku krabicu s pastelkami a slahla ju o zem. A cuduj sa svete, ziaden rozvod nebol.😄🙊🤷‍♀️Manzel mi to s kludom kazal pozbierat😄😄😄.
Ja by som urcite muzovi posepkala, ze: nemas zubara nahodou? A urcite by nespal do pol 10. Dobre, ale to sme my.

duduska25
9. jún 2023

@kvetinka75 suhlas. Konecne normalny koment s nadhladom. Pozeram, ze clovek rad odsudzuje druheho cloveka bez toho, aby ho poznal.

kvetinka75
9. jún 2023

@sednaja na jednej strane áno, požiadal ale ak ráno vstávam práca, zubár, atď, nastavím si ten budík ja a nespolieham sa na druhého. Ľahko sa zabudne. Ja som si minule nastavila budík 10 min. pred live vysielaním. Že idem ešte na wc, cestou späť ma zastavila dcéra,začali sme kecať a o hodinu som si spomenula. A čo som mala na ňu nadávať? Moja vina, mala som si ho dať ešte na presný čas, kedy začína.

gloria31
9. jún 2023

A ma mobil? Ty nie si jeho osobný budik.!!!

tequelinka
Odpoveď bola odstránená
hope87
12. jún 2023

@autorka tak ako to dopadlo?

vroni
12. jún 2023

Niektoré tu fakt robíte tragédiu z úplnej koniny. No bože, chlap zaspal, tak vypenil, je to chlap, takže nie na vlastnú sprostosť, ale na to, co bolo po ruke (tj. autorka a kos). Až sa zase skludni, pošlem ho kúpiť novy kos, poviem mu pár teplých slov do duše a hotovo. Predpokladám, ze ten kos nebude potrebovať následnú terapiu a pre chlapa bude kúpa nového kosa ako terapia postačujúca. Tragédia ukončená.

alkapoiuy
31. mar 2025

Povedz mu cestou k zubárovi nech sa objedná na psychiatrii.Nie je v poriadku ,dospelý človek hádam vie nastaviť budík...

Strana
z3