Hádka s partnerom

1. apr 2021

Ja už sa ženy fakt cítim ako blázon. S partnerom sme spolu 12,5roka mam za sebou dva potraty, dieťa nemáme. Je mi jasné,že to nás vzťah poznačilo, no nemáme ešte 40rokov, čiže ja to s dieťaťom nevzdávam. Píšem preto,lebo dnes bola po xkrat hádka kvôli tomu, že som sa ho slušne pýtala, či pôjde ku môjmu bratovi na návštevu,lebo ma malú dcéerku a chcem ju vidieť. Neter má 7mesiacov,vídam ju raz za mesiac,keďže nebývame blízko. Začal na mňa húkať že ma v p...i, že to neni jeho rodina. Od začiatku čo sme spolu viem,že nemá rád návštevy ale to ani ja a aj tak,kým nebol covid som chodila k jeho mamke aj starkej a kedysi dokonca každý víkend aj keď ma to nebavilo a jeho mamu som videla častejšie ako moju. No a ako ďalší bonus keď ešte nebol covid som chodila raz za x mesiacov sem tam na akciu,stalo sa že som hádam aj rok nikde nebola a keď som chcela,aby šiel so mnou tiež že ma v p...i,ale že choď bezo mňa a potom že bohvie čo som tam robila a že som ho volala isto len kvôoli tomu,že som vedela,že nepôjde...to nieje pravda samozrejme..ale som s ním od 19tich a je jasné že potrebujem aj spoločnosť a zábavu..Ja už neviem,či ja som mimo alebo on.

0silvia0
1. apr 2021

Si si ista, ze si s tym spravnym partnerom? Najvyssi cas to prehodnotit...

deti95060810
1. apr 2021

čo ťa s týmto človekom spája? Len nepíše že láska...😉

mariejenka
1. apr 2021

@0silvia0 suhalsim,
anonym ...lebo mat v p..i návštevu mojej rodiny,ale jeho rodina je ok, a vyčítať ze som niekde bola sama,pritom on nechcel ist a konšpirácie...
Mozno je frustrovaná že Vam sa nedari mat babo, co ma veľmi mrzí, ale jehi spravanie sa k Tebe je, no, povedzme grobjanske,a manipulácia je tam. Ste tzv prechodeny vzťah.

mondolina
1. apr 2021

nájdi si iného a možno bude aj dieťa...

iwesska
1. apr 2021

Asi to bude zniet kruto,ale ten hore asi vie,preco to babo nemate. Z tohto spravania to nevyzera byt vhodny partner pre tvoje dieta. Prehodnotila by som to. Som s muzom 15r,ale toto si nikdy ani jeden z nas nedovolil povedat,ani ked sa mi neviem ako nechcelo. Aby nemal v p...aj teba potom,ked sa dieta narodi a bude ho treba postrazit,ked budes niekam chciet ist..

katkami123
1. apr 2021

Čiže v podstate nech urobíš akokoľvek, stále je zle a nájde nejakú chybu, ktorú ti vyčíta. No to mi je už len vyhra taký chlap. Súhlasím, že ste už dávno prechodeny vzťah.

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mondolina
1. apr 2021

@iwesska
nooo deti sa nerodia len do šťastných rodín...s ostatným súhlasím.

littlebubble
1. apr 2021

Nechcem byť hnusná, ale niekedy ten hore vie čo robí a snaží sa ti naznačiť, že s týmto tu deti radšej nemaj nikdy.

Kedysi som si hovorila aké to musí byť krásne ostať s prvým 😊.Dnes si hovorím radšej pravého stretnúť aj po xy vzťahoch len si nezobrať debila 😂

autor
1. apr 2021

@0silvia0 velmi nad tym rozmyslam posledne mesiace

autor
1. apr 2021

lubim ho,ale zranuje ma neskutocne

autor
1. apr 2021

@mariejenka s prechodenym vztahom moc nesuhlasim...ja az tak na manzelstvo niesom to neriesim. Ale ano,ma trosku manipulacne sklony to uz som mu povedala xkrat

autor
1. apr 2021

@mondolina toto iste mi povedala naj kamoska

autor
1. apr 2021

@iwesska Ja som mu toto vyhodila na oci,ze zrejme to nam osud chce nieco naznacit,ze ,,vdaka,,jeho spravaniu ten hore vie,ze dieta by nebolo stasrne.No odpoved bola,ze (ne)plodnost je chybou u mna,cize zas som ja za zlu😅😰

autor
1. apr 2021

@viestta Ako ja mu viem tiez povedat velmi krasne😰My sme obaja temperamentní...Ale toto ma nasralo.Inak mame spolocne hobby,vyslovene rozdielny niesme. Len ja som viac spolocenska,no vytaca ma coraz viac..Uvidim co bude nasledujuce mesiace

mariejenka
1. apr 2021

@anonym aj manželstvo môže skĺznuť do rutiny,alebo do vyzitia sa, preto ludia rozvadzaju, rozchádzajú pre nesúlad pováh, neprekonateľné rozdiely.

littlebubble
1. apr 2021

Priznávaš, že je manipulátor a ešte aj za dieťa môžeš ty.Prepáč, ale odľúb sa lebo raz pre neho budeš len kus neschopnej handry.Blik blik kontrolka.

Neváži si ťa a po pôrode by si ťa už dupľom nevážil.Ostaneš sama aj s deckom.Ešte máš čas zmeniť svoj život tak to sprav.Ver mi, že existujú muži ktorí ti nepovedia to čo on.

karelova
1. apr 2021

To je pre mna taky strasny bullshit reci, ze dieta neprišlo kvôli ich nie optimalnemu vzťahu alebo ze preto, lebo človek nan este nie je pripravený... Potom by deti nepocali tínedžeri, socialne prípady, tyranske rodiny a všetci, ktorí išli na potrat...

autor
1. apr 2021

@littlebubble Ano mam taky pocit,ze je manipulator...aj to ze si ma nevazi no neviem fakt

autor
1. apr 2021

@karelova Tak toto je dalsia vec..Ze js uz mam nervy a vytknem mu,ze kvoli jeho spravaniu to nevyslo,no na druhej strane moja naj kamoska otehotnela potom,co ju zdrogoval jeden🤢Naozaj je tazko posudit co je v zivote ok...co cakat a co robit atd atd

littlebubble
1. apr 2021

Treba sa trošku zobudiť a predstaviť si, že či chceš byť odkázaná na takého človeka a vychovávať dieťa vo viere, že rodinu treba mať v pi**.
A vychovávať napríklad syna tak, že žena je vždy všetkému na vine.Ty by si bola len taká ženužka čo by držala ústa a krok inak by letela hubová.

Veď už teraz ťa upodozrieva keď čítam tvoj prvý príspevok.

Raz to dôjde do bodu keď ti bude určovať pravidlá a dávať ti ultimáta.Už teraz urobí niečo a obviní ťa z toho, že vlastne ty si tá vinná.

Nejde s tebou nikam aby ti potom mohol povedať, že ty si vlastne vedela, že nepôjde a boh vie čo si tam robila 😂😂.Fakt chceš dieťa s deckom?

autor
1. apr 2021

@littlebubble Ja viem...v odpovediach vsetkych som nasla nieco takmer vsetko s cim suhlasim.Ano je to neuveritelne...Az sa mi z tohoota hlsva😰🤦Ze viem,ze by so mnou nesiel bla bla.A pritom ja by som nsozaj velmi chcela aby so mnou diel.Som x toho smutna,ale zaroven potrebujem ist raz za x mesiacov na koncert.Aj to mnohi starsi ludia chodia kazdy tyzden na pivo napr...tak js neviem uz fakt co je normalne a co nie

0silvia0
1. apr 2021

odid od neho, si z neho cela mimo...

halienka
2. apr 2021

no ak robí toto už teraz, ver mi, ked sa narodí dieťa bude to ešte horšie. Neviem či je manipulátor, no určite je veľký sebec. Chápem, že to nie je ľahké, ale časom to len oľutuješ, že si tieto signály prehliadala a neodišla z tohto vzťahu včas. Lebo čím neskôr tým ťažšie to bude a pri malom dieťati či deťoch ešte horšie. Keby som chcela byť sviňa tak by som mu nedala obed a keby sa pýtal, že či nedostane dnes obed, tak by som mu povedala: Mám v p...i, ved tvoj žalúdok nie je môj žalúdok. Ale to by samozrejme nič nevyriešilo, len by mu "možno" niečo docvaklo. Ale asi škoda strácať čas s takým egoistom.

halienka
2. apr 2021

A ešte niečo, určite by som si nerobila dieťa s chlapom, ktorý si ma nezobral za ženu. Toto robíte veľmi zle dievčatá, že odmietate svadbu, má to omnoho hlbší zmysel pre celý vzťah než si ľudia uvedomujú. A vôbec nejde o ten papier, ale to čo to urobí s človekom v jeho duši.

cacianka
2. apr 2021

Ked tu citas odpovede a názory, z vela z nich ti blika v hlave, mota sa ti hlava z vasho vztahu a reakcii tu, mne sa zda ze si nim riadne zmanipulovana a asi zacinas triezvieť. Ked sa ti o par dni /tyzdnov uplne v hlave vycisti, bude to boliet a ty konecne pochopis ze to veru nie je kamarád do destě.
Ani partner a opora a nastavajuci otec pre tvoje dieťa.
Teda ak sa nedas aj nadalej opijat rožkom

slnecnica82
2. apr 2021

Toľko rokov zabit s takym chujom 😱😱😱

littlebubble
2. apr 2021

Jeho fascinuje keď sa mu prosíš a ospravedlňuješ.
Zničíš si život s takým chlapom.Ver mi sú aj lepší.