icon

Hádka so švagrom

10. nov 2022

Ahojte dievčatá chcem sa spýtať na váš názor, prípadne či som ja spravila chybu. Ku svokrovcom chodíme často. Máme 4 ročnú dcérku. Svokrovci bývajú v dome a mala by tam chcela malého psíka. Ja som sa zhovárala so svokrou a vravela som že ak zomrie ich terajší pes je to veľké plemeno či by sa nenahnevali keby sme tam kúpili malej menšie plemeno psa. Zrazu sa ozval môj švagor, ktorý ma 28 rokov, žije u rodičov a urazil sa, že prečo pochovávam ich psa, keď ten žije. A že si mam kupovať psa do svojho bytu a nie tu do jeho domu. Proste počúval rozhovor a vykrikoval mi blbosti spoza steny. Tak som sa nasrala a povedala som mu, že sa nestará a necvičí ani toho psa čo tam majú, a že nič nerobí iba sedí na počítači a tak. A vôbec mi neprišlo normálne aby mi kričal také veci veď ten dom nie je jeho je písaný na jeho rodičov a ja nechcem psa pre seba ale pre dcérku ich vnučku. Čo vy nato?

amiaja
11. nov 2022

Svagor ma pravdu.. to kde si videla kupit dcere psa a nasackovat ho druhemu do domu🤦‍♀️ a pochovavat uz ich terajsieho psa, bez komentara

jajanka31
11. nov 2022

@panelacikova dobre si to napísala, ešte by som dodala ze ak bývajú blízko tak prečo nie, možno by ho dcéra mohla každý deň chodit aj venčiť. Zas netreba preháňať. Jej svokra psa ma teda vie co odnáša starostlivosť a ak je už na dochodku a stále doma tak v tom nevidím žiaden problém. A tiež názor ze co pochovava ich psa...? Ako švagor by mohol vedieť ze nik nežije večne. Iné by bolo keby chcela psa hneď a mali by dvoch ale takto prečo nie. Ako povedzme si úprimne spýtala sa a dôležitý je názor svokry a svokra, nie jej švagra, jeho dom to nie je.

jajanka31
11. nov 2022

@alex49 to sa v žiadnom prípade nedá porovnávať..

danica2711
11. nov 2022

švagor "nevykrikoval blbosti", to ty si si vymyslela blbosť

autor
11. nov 2022

Takto zarazilo ma, ako na mňa útočíte. Ja sa dokonca starám o ich terajšieho psa, lebo švagor ho doteraz nevycvičil, nemá na neho čas pre internet. Je to dosť veľké plemeno k dieťatu. Ano ženy kebyže mám dom a záhradu tak si psa kúpim, ale do bytu psa nechcem preto lebo by ten psík trpel. Svokrovci by chceli dalšieho psa, takže som im navrhla, či by nechceli menšieho psa aby sa s ním hrala aj dcérka. Venčenie, krmenie, starostlivosť o neho, granule atd by bolo na mne. Nie, som taká piča ako ste ma vykreslili, ale ďakujem😂 Mňa zarazilo to počúvanie za stenou a kričanie blbosti.

autor
11. nov 2022

@jajanka31 ďakujem asi ty jediná si ma pochopila.

autor
11. nov 2022

@alex49 Jasné môže ak si vôbec niekoho nájde za 28 rokov sa to nestalo, ale môže.

miriam11
Odpoveď bola odstránená
autor
11. nov 2022

@kassandra25 Ten môj mladý švagor je taký duchapritomný že vyžiera rodičov, ma 28 rokov a nikde nerobil, doma nič nerobí nestará sa o psa. Ale áno ja určite ja som veľmi zlá a určite svokrovci ľutujú koho si zobral ich další syn😂 Ešteže tvoji svokrovci ťa nosia na rukách.

autor
11. nov 2022

@miriam11 Ja mám potuchu čo pes obnáša, lebo som mala psov, keď som mala dom, kedže bývam v bytovke tak viem, že je to pre psa trápenie.

autor
11. nov 2022

Ja mám veľmi veľa potuchy čo pes obnáša preto ma serie že majú veľkého psa, ktorý je celé dni zavretí. Vonku sa dostane iba keď prídem ja na návštevu, lebo ho hneď venčím. Preto si myslím, že ak by chceli dalšieho psa, tak je im lepšie kúpiť alebo zadovážiť si menšie plemeno, ktoré by mohli aj pustiť na dvor, nie ako toho terajšieho chudáka, ktorý tam trpí.

michaela412
11. nov 2022

Ja v tom nevidím nič zlé, veď sa normálne slušne opýtala či im môže kúpiť psíka a zároveň sa sním bude hrať ich vnučka 😉 nedoniesla ho, že tu máte psa pre vnučku 🙈 len keď vidíš, aký má švagor na to názor, aby mu potom nerobil zle naschvál 😒

autor
11. nov 2022

@h2 svagor počúva za stenou a mne sprosto vykrikuje veci a dom nie je jeho. Je normálne aby chlap mladší o 10 rokov od ženy sa nevedel chovať. Keby bol môj syn a si takto dovoli tak mu dám po papuli. My sme sa zhovárali so svokrou, on nemá vo počúvať spoza steny. Je to neslušné.

autor
11. nov 2022

@michaela412 mňa napríklad zarazila neslusnosť švagra, že počúva cudzie rozhovory a nemá úctu k ženám a starším ľuďom.

7miriam77
11. nov 2022

Keby si predomnou spomenula smrt mojko psíka a ze ho vlastne vymenis hneď za noveho, tak ti tak vynadam, že až. Je to strašné necitlivé od Teba. Švagor sa zachoval este dosť mierne. Ked chces psika, maj ho u seba a staraj sa .

autor
11. nov 2022

@7miriam77 asi máš radšej zvieratá ako ľudí, ale to že sa nikto nestará o toho psíka čo majú toto si nikto neprečítal. Že ide von z malej volieri iba keď prídem ja, lebo svagor na psíka série.

autor
11. nov 2022

@7miriam77 majú veľkého psa, ktorého nezvládajú, nepúšťajú ho von a nechodia s ním von. Iba keď prídem ja, tak ho vencim. Pes má malú volieri, kde celý deň brese, či knuci, svagor ho von nevezme nemá čas pre počítač

monika030
11. nov 2022

Ty si jedna z tých, ktoré si myslia, že keď majú dieťa patrí im svet. Keď chceš psa, kúp si ho, domov do bytu, staraj sa o neho.. Keď ho v byte nechcete mať, tak dcérke vysvetli, že nemôže mať všetko na čo ukáže.. Švagor má pravdu..

autor
11. nov 2022

@monika030 ok svagor ma pravdu aj v tom že sa o psa nestará?????

autor
11. nov 2022

@monika030 nie ja som jedna z tých čo sa stará o cudzieho psa!!!!

h2
11. nov 2022

A čo si mal zapchať uši? Býva tam. A či sa ti to páči, alebo nie, je to aj jeho dom. Jedného dňa mu z neho bude patriť časť. Ak sú s tvojím mužom jediní súrodenci, tak polovica. Tebe tam nebude patriť nič. Takže nie si v práve, aby si tam o čomkoľvek rozhodovala. Ak chceš psa, kúp si. Keď píšeš, že svokrovci majú psa tiež vnútri, tak fakt nevidím dôvod, prečo by ho mali mať oni, lebo majú rodinný dom.

h2
11. nov 2022

Kúp si vlastného a nebudeš sa musieť starať o cudzieho.

autor
11. nov 2022

@h2 nie nemajú psa vo vnútri, čítala si čo som písala? Nebudem sa opakovať.

trema
11. nov 2022

Ale stale riesis, ze svagor sa nestara. Ok, je to smutne, ale svokrovci sa staraju? Aj toho maleho psa budu mat cely den zatvoreneho, to ti luto nebude?

autor
11. nov 2022

@trema Vies malého psa môžu pustiť aj vonku na dvor, toho nepúšťajú lebo zabije všetko živé.

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
nelca84
11. nov 2022

cim viac ta citam, tym mam vacsie nervy 😠 ty sa staraj o seba a o to, co mas vo svojom byte, nie o to, kto byva u svokrovcov, to je snad ich vec

luscious
Autor odpoveď zmazal
evamarek77
Odpoveď bola odstránená
autor
11. nov 2022

@evamarek77 kde som písala že dnu do domu? Šibe vám?