icon

Hádka so švagrom

10. nov 2022

Ahojte dievčatá chcem sa spýtať na váš názor, prípadne či som ja spravila chybu. Ku svokrovcom chodíme často. Máme 4 ročnú dcérku. Svokrovci bývajú v dome a mala by tam chcela malého psíka. Ja som sa zhovárala so svokrou a vravela som že ak zomrie ich terajší pes je to veľké plemeno či by sa nenahnevali keby sme tam kúpili malej menšie plemeno psa. Zrazu sa ozval môj švagor, ktorý ma 28 rokov, žije u rodičov a urazil sa, že prečo pochovávam ich psa, keď ten žije. A že si mam kupovať psa do svojho bytu a nie tu do jeho domu. Proste počúval rozhovor a vykrikoval mi blbosti spoza steny. Tak som sa nasrala a povedala som mu, že sa nestará a necvičí ani toho psa čo tam majú, a že nič nerobí iba sedí na počítači a tak. A vôbec mi neprišlo normálne aby mi kričal také veci veď ten dom nie je jeho je písaný na jeho rodičov a ja nechcem psa pre seba ale pre dcérku ich vnučku. Čo vy nato?

luscious
Autor odpoveď zmazal
h2
11. nov 2022

@lenkakravcova Prasiatka, kravičky, sliepočky atď sa zabíjajú, aby z nich mal človek úžitok. Aký úžitok máme zo smrti psa? Pes je spoločenské zviera, partner, spoločník a priateľ človeka. Ten, kto doma chová prasa, ako spoločníka a domáceho miláčika, ho tiež nezabije a nezje.

autor
11. nov 2022

@luscious ja vencim cudzieho psa tak ako môžeš napísať že ja som lenivá. Si uvedom že tvoje dojmy, nie sú realita. Proste psa do bytu nie, to nemá nič spoločné s venčením.

luscious
Autor odpoveď zmazal
autor
11. nov 2022

@luscious 4x do týždňa sme tam a venujem sa psovi, čo by som nemusela nie je môj. Ale od dnes tam už nepojdem.

autor
11. nov 2022

@luscious švagra môžeš potešiť aj ty, keďže od dnes tam už nepojdem. Ste rovnakí viete iba útočiť na ľudí 😂

luscious
Autor odpoveď zmazal
luscious
Autor odpoveď zmazal
cefka29
11. nov 2022

Na margo toho tvojho “uz tam nikdy nepojdem” ma napadla taka scenka, svokra sa rozprava so susedou a ta sa jej pyta: co ta tvoja nevesta ze ju to nevidno? A svokra odpoveda: aaaale, nedovolili sme jej psika tak uz sem nechodi :D ako nehnevaj sa, ale ty si fakt neuvedomujes ake detinske chovanie tu predvadzas? Skus trosku respektovat, ze nie vsetci maju rovnaky pohlad na vec ako ty.

animus
12. nov 2022

Keď čítam tvoje komentáre je mi z teba zle... Iba JA JA JA JA... všetci sú zlí, nikto sa nestará, pes je chudáčik (našťastie má TEBA), švagor je chudák a neviem čo ešte... Sa uvedom !!! Píšeš že dom nieje švagrov tak má byť ticho. Dom nieje ani tvoj, takže aj ty by si mala byť ticho. (určite tam má ako syn väčšie práva, ako ty v postavení nevesty) Ako si prišla nato, že pes v byte trpí?? Píšeš, že chces malé plemeno. Chcem vidieť takého YT, čivavu, maltezaka, fr. buldočka, pudlika a ostatné malé psy vonku na dvore v zime alebo daždi. To som ešte naozaj nepočula že idem decku kúpiť psa a dám ho svokre nech sa stará. Učenie zodpovednosti žiadne. Švagor mal pravdu a mal ti ešte viac naložiť.

animus
12. nov 2022

Poznať tvoju svokru a švagra normálne by som in toto dala prečítať akých tyranov a hyeny si tu z nich spravila. Musia mať radosť akú majú "dokonalú" nevestu a švagrinú.

ghostsgirl
12. nov 2022

@lenkakravcova + autorka : teraz sa vo mne miesaju pocity, ci je mi z vas iba cisto zle alebo je mi vas aj luto...

autor
12. nov 2022

@animus a čo mám napísať, že sa staráš ty🤣

autor
12. nov 2022

@ghostsgirl súhlasím ja mám také pocity, keď čítam čo tu poniektoré píšu, čiže aj ty😂 je mi zle...

animus
12. nov 2022

Nie hon si tu ego ako sa staráš ty a ako by svet bez teba padol. Píšeš že ho chodíš venčiť 4 dní v týždni. Ty tiež s prepáčením serieš iba 4 krát do týždňa?? Vieš čo vôbec obnáša mať psa?? Ísť ho vyvenčiť keď si spomenieš určite nie. Si presne ten typ človeka že idem kúpiť decku psa a za mesiac je v útulku, v tvojom prípade by to dopadlo len tak že by sa musela starať chudera svokra.

autor
12. nov 2022

@animus vidím že najlepšie vieš všetko ty, dám ti adresu a kľudne tam saskuj celé dni. Čo Chces prísť aj po mne prestať hovna že sa má také pýtaš😂 Teba tie výkaly hecuju🤣 Trapka

nelka93
12. nov 2022

Na mňa sa zbytočne okrikujes, ja som ti tu nekomentovala tvoj postoj, je to tvoja vizitka. Ale utratiť psa a kúpiť si druhého mi príde ako morálne bahno. Ľuďom ako sú svokrovci pes nepatrí, lebo ho nemajú očividne radi a zanedbávajú. Chcelo by to vypočuť aj druhú stranu, lebo to čo ty píšeš nemusí byť vôbec pravda

ukulela
12. nov 2022

moja, si tam 4x do tyzdna ... keby si tam cielene kupila psa pre tvoje dieta, bola by si tam 7x do tyzdna? 2-3x denne? maly pes by nemal byt na dvore, ale v dome, to si uvedomujes? alebo aj male plemeno chces do koterca vhodne na dvor? Ake napr? borderkoliu napr? S tou treba pracovat, cvicit, to nie je 4x do tyzdna, ale denne .... svokrovci su fuj, tyraju psa, ty ho jedina zachranujes .... ale na naplnenie tvojich predstav su ti dobri ..... ja rozumiem tvojmu postoju, ze psovi u nich nie je dobre, ale to by podla napisaneho nebolo ani mensiemu plemenu, ani ziadnemu. to by si tam musela byt 7x do tyzdna rano aj vecer .... tvoj konflikt so svagrom nekomentujem, pochybujem, ze stal pri stene s hrncekom nacapenym na ucho a pocuval, skratlka pocul a zareagoval. on ta neznesie, ani ty jeho, sta si kvit, tak co riesis???? mysli si, co chces, on je tam doma, a ze si starsia osoba, nie o generacoiu, si mu svagrina, teda postavenim seberovna, mozete si nadavat ako len chcete, nik z vas nemoze byt uzareny z titulu "som starsia" ... teba mat v rodine, tak sa od teba tiez odvraciam, ak takto komunikujes so vsetkymi, ako s nami.

sticker
klarolinne
12. nov 2022

Ach takú úžasnú osobu, nevestu a švagrinu ako ty aby človek lupou hľadal. Hotová matka Tereza. Buď mám na srdci záujem psa, alebo sa starám oňho, a očakávam za to ovácie. A nie nemusíš to robiť. Nie je to tvoj pes. Robíš to snáď z vlastnej vôle.
Tebe by nevadilo, že malého psa by tiež týrali? Zatvorili niekam a nechal vonku? Malé plemeno???
Keď ti je tak ľúto toho ich psíka, ktorého máš rada podľa svojich slov iba ty a oni sa ho boja, prečo mu nenájdeš domov?
Prečo tvoja dcéra nemôže pohladkať veľkého psa? Nemusí zviera proste naťahovať. A už vôbec nie dať jej na voditko niečo mini aby to utyrala.
Ó švagra sa nestaraj akým životom žije, snáď ho neživíš ty.
Tvoj muž sa tiež o psa nestaral, zbytočne hovoríš že pracoval. Ved nebol isto v robote 24/7
Bude lepšie po zvážení všetkych okolností ak dcére kúpiš hračku psa a všetci budete spokojní.

autor
12. nov 2022

@klarolinne Ja tam viac nepojdem, vy ste tu matky terezy, kľudne sa starajte aj o psa, a svagra. Ja sa starám už iba o seba a dcérku. Nezajem.

klarolinne
12. nov 2022

Správne rozhodnutie. Švagor a svokrovci sa isto potešia ❤️

lenkadenisa
12. nov 2022

@autorka a o manžela nič?

animus
12. nov 2022

Ja nie som taká chudera aby som sa "akože" niekomu starala o psa a potom tu osierala celú rodinu po internete. Tvoj muž musí byť "šťastný" čo má doma. Hanbila by som sa chodiť po svete byť ako ty.

autor
12. nov 2022

@animus Ja nemusím iba tu osierať, ja nemám problém to povedať priamo do očí. A nehanbím sa zato, že som sa starala o cudzieho psa. Veľkorysosť ti nič nehovorí ty trapoška. Nemám sa začo hanbiť jediná hanba ktorú teraz cítim je tá, že sa tu vôbec bavím s takou herečkou ako si ty. Nie si hodná ani jediného môjho písmenka. Dúfam, že si to pochopila. A nesúď, lebo o chvíľku budeš súdená ty😈

autor
12. nov 2022

@klarolinne Tak urob aj ty správne rozhodnutie a začni sa starať o seba nie o cudzích 😂

autor
12. nov 2022

@lenkakravcova Máš môj obdiv, ako si si povedala svoj názor a serieš na tieto slepice ktoré na teba útočia. Si TOP.

mikadooo
12. nov 2022

No mne to príde divné, že chcete psa pre dcéru došikovať babke 🤷. Ale v podstate je to medzi tebou a babkou. Podľa mňa švagrovi sa nepáči, že ty im vyberáš psa do domu a pritom tam ani nebývaš. On tam býva, takže snáď si môže aj on povedať svoj názor a "starať" sa. Chápem, že je z teba vytočený. Každopádne, neviem, komu barak patrí a kto sa o psa bude starať, ten má finálne slovo, čo sa výberu nového psa týka. Následne majú slovo spolubývajúci, ktorí budú o toho psa denne zakopávať a až potom nejaká nevesta, ktorá chce psa pre vnučku, ktorá tam občasne chodí na návštevu.

luscious
Autor odpoveď zmazal
veronika65
12. nov 2022

Hneď v prvej vete sa pýtaš na názor alebo či si spravila chybu... Keď ti tu ženy svoj názor napíšu, upozornia ťa, že áno urobila si aj ty chybu hneď útočíš a najnovšie ich nazývaš slepicami 👍 radosť mať ťa za švagrinú a nevestu 😅

autor
12. nov 2022

@luscious Putin stačí ? ja premýšľam čo si ty za osobu.