icon

Hádka v rodine

atko2009
12. nov 2021

Ahojte, prosim vas ako by ste reagovali ak by vam vynadal rodinny prislusnik, ze urazate a vysmievate sa jeho rodine.
Dovod tejto dramy bolo to, ze som v dobrom - ako upozornenie - poslala svagrinej spravu, ze sa dvihaju uroky v banke - bol to link na clanok a text asi si priplatite. Spravu som myslela ako upozornenie, ze uz zdrazuju aj uvery, no bolo to pochopene tak, ze sa im vysmievam, ze budu platit viac.
Nasledne pri inej teme som v texte napisala, ze "ludia su hlupi" co opat protistrana pochopila tak, ze ju urazam...
No a nasledne prisla sprska urazok na moju osobu s tym, ze som vraj skodoradostna, negativna a mam sa dat liecit... Na tie urazky som nijak netragovala ale velmi ma to boli a mrzi.

Strana
z6
zdenkastanka
14. nov 2021

@0adka0 presne... doterajšia komunikacia s bratom/svagrinou chaba ak nie nulova A len tak od veci im pošle link na clanok s komentom asi si priplatite🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️no tiez by som si pomyslela o nej svoje... brata mam tiez mimo sr a tiez uz ta komunikácia viazne aj ked sa snazime
. V lete prerabali byt a neviem si predstaviť zeby som mu alebo svagrinej poslala článok o tom ako zdrazel napr stavebny material atd🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️a s takým komentom ze si priplatia... ved by mi bolo samej trapne😳

tykat
14. nov 2021

@atko2009 ...tak vies to je ako ked pichnes do osieho hniezda a oni ta dopichaju... co je horsie? To prve ci to druhe? Akcia ci reakcia? Pichnes do neho znova a budes riesit ze ta osy zase dopichali a ake su hnusne? Svagrina ti jasne dala najavo co si o tom mysli, tvoje poucenie z toho - nechaj svagrinu na pokoji, nestoji o tvoje rady.

atko2009
autor
14. nov 2021

@tykat mne uz davnejsie doslo, ze asi sme jej nie moc sympaticky ale vazne asi vo sne by mi nenapadlo, ze toto cele vezme takto a ze dourazaju cloveka az do krvi. Reakcia mi pride velmi neadekvatna. Veci sa daju vysvetlit ale urazat, opovrhovat a posielat na liecenie - trosku privela.

sasa1310
14. nov 2021

@atko2009 priznaj si chybu a zabudni na to. Poprípade sa ospravedlň. Aby si písala, že ľudia sú hlúpi. To si mohla rovno napísať, že oni sú hlúpi.

tom_i
14. nov 2021

@atko2009 mali pravdu, čo je teba do toho koľko budú platiť, ak majú hypotéku zafixovanu tak do tej doby platia čo je v zmluve či nie? Mať teba za finančnú poradkyňu zbohom rodina

atko2009
autor
14. nov 2021

@sasa1310 netvrdim, ze som neurobila chybu aj ospravedlnit som sa chcela ale prisli tvrde urazky a proste to ospravedlnenie uz neslo vyslovit.

0kristina0
15. nov 2021

@atko2009 cely problem je v tom, ze svagrina ta nemusi, ten zdielany link to iba zaklincoval, ruku na srdce, potrebujes ju k zivotu?

taga
15. nov 2021

Mozem sa este opytat: ake to boli tie hrozne urazky z ich strany? Co take strasne ti povedali, co ta tak veeelmi dourazalo?

Strana
z6