icon

Hádky kvôli sexu

veronika_veronika1
8. máj 2014

Ahojte. Volam sa Veronika a mam 25 rokov partner 32. Píšem, pretože uz som naozaj zufala. S partnerom sme spolu tri roky a mame dvojročného syna. Zo zaciatku bol nas vztah perfektný. No ked sme spolu začali bývať tak mam pocit ze od tej doby akoby o mna stratil záujem co sa týka nehy atd. Ako partner je velmi dobry. Stara sa o nas dal by nam vsetko. Nefajčí nepije. Nechodí po nociach. Posledných 8 mesiacov sa dost hadame kvoli sexu. Cítim sa az trápne to tu pisat ale nic ine mi neostáva. Spavame spolu raz za mesiac raz za mesiac a pol. Vzdy ked prídem k nemu a snažím sa o nieco tak ma odbije tym ze je unavený ze ho boli hlava brucho atd. Ako predvčerom. Prisla som a zas ze ho boli hlava tak sme sa kvoli tomu velmi pohádali. Je to pre mna velmi ponižujúce. Nikdy som sa takto necítila. Nemozem tvrdiť ze som skrata nie som ani tucna. Zo zaciatku sme mali skvelý sex ale teraz vsetko akoby vyprchlo. Cítim sa pri ňom menejcenna nepritazliva a neviem este aka. Vážne uz uvažujem odísť. Skúšala som uz aj sexi pradlo rozhovory skratka vsetko. Ked som sa ho pytala ze co sa deje tak podľa neho vzdy prídem neskoro vecer kedy je unavený. Okej. Tak som skúšala prist cez den. No to prisla ina výhovorka. Mozno ma niektoré odsudite. No pre mba je sex rovnako dôležitý ako dôvera. Nevladzem uz takto dalej. Som mladá nechcem žiť v ne/dobrovoľnom celibáte.

Strana
z7
fidka79
Odpoveď bola odstránená
maxjolie
11. máj 2014

Ahoj Veronika, v prvom rade chcem, ze nedovol aby ti vzal sebavedomie v podobe ze sa citis menejcenna a menej pritazliva. Dialo sa mi nieci podobne a nedovol aby to zaslo az sem alebo dalej, lebo ta tvoja psychika zacne ovladat a budes sa tazsie dostavat zase naspat. Stavim sa ze si krasna baba a on to vie, problem moze byt niekde v jeho vnutri, mozno ma problemy v praci, mozno nepodava vykon aky by chcel alebo mohol a preto sa boji zlyhania inde, mozno je len frustrovany a pomohol by vylet vo dvojici, urobit nieco "spesl" 😉 prestat sa ho pytat dokola to iste, preco je unaveny kvoli comu je unaveny, hovorim len z vlastnej skusenosti... On podla mna vie, ked ide k tomu presne vie co sa bude diat, co bude nasledovat, preto kona automaticky zakazdym tak isto - ty sa ho priamo opytas, on ti odpovie ze je unaveny, pretoze vie ze za tym nasleduje to ze "cuvnes" a nic nebude. Takze pre teba je to bezvychodiskovy kolotoc. Neviem co presne ti baby popisali ale skus to z opacnej strany. Mozno ste obaja unaveni psychicky, doprajte si oddych na mieste kde nemusite dvihat telefon z prace, bez deti a bez stresov jednoducho maximalny relax, a uvidis ako sa bude chovat, ci sa zmeni jeho chovanie k tebe. Drzim palce 🙂

adri266
11. máj 2014

Kocky, ona sa uz rozisla 😉

rita86
11. máj 2014

@fidka79 ja si tiez myslim ze to pracovnou vytazenostou nebude lebo sama chodim do prace a to ma od sexu neodradza

ewca
12. máj 2014

Kokos toto fakt akoby som pisala ja... tiez mame sex tak raz za mesiac aj to z mojej iniciativy, tiez som z toho cela nanic, presne viem Veronika ako sa citis, normalne mi hovoris z duse a skusila som taktiez vsetko ako ty...aj "nepokusat" ale keby som s tym neprisla ja, tak nemame sex hadam aj pol roka...moj tiez stale tvrdi ze je unaveny... on v tom nevidi ziadny problem, preto by som ho na nejaku navstevu dr. alebo pschologa nedotlacila, ked on si mysli, ze vsetko je ok... ja tiez nepotrebujem sex kazdy den...len moje sebavedomie je na bode mrazu ked sa mi zda ze o mna ako zenu, resp. sexualnu partnerku nejavi zaujem...keby sme mali sexu malo, al z jeho iniciativy, tak by som to mozno neriesila...

koby
12. máj 2014

myslim,ze by bolo vhodne upravit aj stravu. Clovek ked si dava do seba lahsiu stravu, tak by mal byt vo vacsej pohode, ako ten, co si dava tazsie/alebo nevhodne jedla a potom nema chut na nic.Ak je v praci v strese, tak firma JUST ma vyborne tabl. na prirodnej baze/svajciarske/ z rozchodnice,ktore taketo stavy upravuju,prip. eliminuju.... 😉

kat.ka1
18. máj 2020

Ahoj. Napíš mi prosím správu.

ladyvi
Autor odpoveď zmazal
1angelika
18. feb 2022

@veronika_veronika1 ostala si s ním?

Strana
z7