icon

Hanbí sa za mňa?

24. mar 2023

Ahojte mám v práci kolegu s ktorým sa stretávame zatiaľ len krátko asi mesiac je odomna o 14 rokov mladší,ale jemu to nevadí mne tiež nie.
Ide skôr o to,že v práci sa mi vyhýba stretávame sa iba po večeroch uňho doma. Keď som sa ho pýtala prečo sa mi v prácu vyhýba povedal,že nechce aby boli reči.
Som doňho zaľúbena a aj som mu to povedala áno viem asi si poviete že skoro po mesiaci ale takto som to cítila. Dokonca si doma vymýšľam nadčasy v práci aby som s ním mohla byt. Myslite si že sa za mna hanbí ? Alebo ma ma len na to jedno? Som zúfalá

Strana
z2
mimi3008
24. mar 2023

Tu uz je viac fake tem, nez realnych. Pod uroven....

kvetinka75
24. mar 2023

@evulincula vyriešilo by to mazanie anonymných diskusií.

evulincula
24. mar 2023

@kvetinka75 To rozhodne ano, s tym maximalne suhlasim 🙂 Ale inak v pravidlach som pozerala, ze by sa nemalo prispievat anonymne a predsa sa to stale deje, takze akoze celkom nechapem, ze preco vlastne sa to stale toleruje.

rony2255
24. mar 2023

@evulincula lebo niekedy sa ľudia potrebujú poradiť, ale hanbia sa za svoj problém...

rony2255
24. mar 2023

Alebo majú problémy takého charakteru, že nechcú aby sa o tom dozvedelo ich blízke okolie

asocial
24. mar 2023

ja nechapem, ako niekto moze uverit, ze toto naozaj pisala "ta sestra". Fakt.

daniela2202
25. mar 2023

Samozrejme že hanbí

zorkahorka
25. mar 2023

Nie je to z jeho strany ciste... neupriamovala by som sa nanho velmi, ostanes sklamana.

Strana
z2