Hanbí sa za mňa?
Ahojte mám v práci kolegu s ktorým sa stretávame zatiaľ len krátko asi mesiac je odomna o 14 rokov mladší,ale jemu to nevadí mne tiež nie.
Ide skôr o to,že v práci sa mi vyhýba stretávame sa iba po večeroch uňho doma. Keď som sa ho pýtala prečo sa mi v prácu vyhýba povedal,že nechce aby boli reči.
Som doňho zaľúbena a aj som mu to povedala áno viem asi si poviete že skoro po mesiaci ale takto som to cítila. Dokonca si doma vymýšľam nadčasy v práci aby som s ním mohla byt. Myslite si že sa za mna hanbí ? Alebo ma ma len na to jedno? Som zúfalá
@evulincula vyriešilo by to mazanie anonymných diskusií.
@kvetinka75 To rozhodne ano, s tym maximalne suhlasim 🙂 Ale inak v pravidlach som pozerala, ze by sa nemalo prispievat anonymne a predsa sa to stale deje, takze akoze celkom nechapem, ze preco vlastne sa to stale toleruje.
@evulincula lebo niekedy sa ľudia potrebujú poradiť, ale hanbia sa za svoj problém...
Alebo majú problémy takého charakteru, že nechcú aby sa o tom dozvedelo ich blízke okolie
ja nechapem, ako niekto moze uverit, ze toto naozaj pisala "ta sestra". Fakt.
Samozrejme že hanbí
Nie je to z jeho strany ciste... neupriamovala by som sa nanho velmi, ostanes sklamana.

Tu uz je viac fake tem, nez realnych. Pod uroven....