Hanbíte sa za zle oblečenú svokru?
Vadí vám ak niekam pozvete svokrovcov napr.k svojim rodičom a napríklad svokra príde zle oblečená ? Ona je pri sebe,ale oblieka sa fakt hrozne. Chápem,že každý má svoj štýl,ale aspoň čakám ,že keď ich niekam zavoláme,že prídu normálne oblečený napr.svokra ani nenosí kabelku ,ale stále chodí s ruksakom,proste mi to príde ľúto že nie je taká typická žena ,že sa nemaľuje ( nie je stará ,má 50) a celkovo ,že sa s ňou nedá baviť o takých ženských veciach a ja som zase mladá mňa nebaví sa baviť stále o varení a takých domácich veciach,zase moja mama je úplný opak aj môj muž to hovorí ,že je kočka ,lebo stále chodí upravená aj ked niekam ideme ,proste mi to pride divne ako keby som sa za svokru hanbila ,tiež ideme niekam do mesta a zoberie tam tepláky ...celkovo sa strašne staro oblieka,ma to niekto podobne ?
Ak je to tebe lúto tak je to tvoj problém, pokial ona je spokojná strašne staro oblečená.
To nie je vaša vec, ako sa svokra oblieka. Vzali ste si svojho muža aj s jeho rodinou. A určite sa tak obliekala aj predtým, nie? Tak ste vedeli, aké to bude. Rozhodli ste sa pre tu rodinu? Rozhodli. Tak?
Tak vysla si z ineho prostredia - u teba sa mama obliekala pekne a dava si asi zalezat na vyzore. Svokra to neriesi a chce sa citit pohodlne. Mozno by stalo za to opytat sa jej, ci sa obcas nechce nahodit, mozno nie hned saty, ale aspon nejake “sucasne” nohavice a volna kosela, krajsie tricko, cokolvek. A sportovy batoh vymenit za nejaky kozenkovy, trendovejsi povedzme. Mozno jej kabelka vadi a boli ju z nej chrbat atd
Za 1. Ja len že chcela by som vidieť 50r ženu v teplákoch...ešte som nemala to "šťastie"...uff. 😅🤭
Za 2. Nezdá sa ti že si tak trochu povrchná? Potrebuješ sa so svokrou nutne baviť o ženských veciach? Tak tie veci preber s mamou a so svokrou hoď reč o varení . 🙂
M e by to nevadilo ani na mame, lebo je to moja mama, no svokra by ma, ale že vôbec netrápila nech si pre mňa za mňa chodí aj vo vreci. Jej problém. Sa nudíš keď ti to vadí nájdi si niečo iné možno trebárs fakt niečo o varení je to zmysluplnejsie
Zlatik, kúp jej parádny ruksak napr MK ako darček, zober ju do obchodu nech si vyberie parádne značkové teplaky co vyzerajú vkusne a máš to...môže mať zachovaný svoj štýl v teplákoch a ty sa nebudeš hanbiť a rovno máš aj tému o com sa budete rozprávať...🙂
Aspon mas s tvojou matkou koho ohovarat.

Už ti niekedy niekto v živote povedal, že nikto sa nenarodil preto, aby plnil tvoje očakávania?