icon

Hanlivé vyjadrenie

14. júl 2023

Baby prosím ako by ste zareagovali na vetu "ty si len potrebovala aby som ta vyt*tkal aby si mala dieta"

Strana
z3
dskjhfdlkdjhl
14. júl 2023

Asi by zalezalo na tom, co by som mala po ruke. Ale teda v prvom rade-s primitivmi som nikdy nerandila😉

autor
14. júl 2023

@dskjhfdlkdjhl to dieťa s nim mam!!! Preto som skoro zinfarktovala keď som to pocula

kristina2412
Autor odpoveď zmazal
dzulli1980
14. júl 2023

Zrejme sa k tomu "oplodniteľovi" tak správaš, keď má taký pocit ... každá akcia má svoju reakciu.

marca12
14. júl 2023

A je to pravda? Spravas sa k nemu tak,ze nadobudol tento pocit?

kristina2412
14. júl 2023

Záleží na tom ,či by to bola pravda , mám pár známych ktoré za týmto účelom chlapa hľadali a našli . Ak to pravda nie je, tak by sa ma to dotklo...

pribinak
14. júl 2023

To ako je to v skutočnosti viete len vy dvaja

My do vášho vzťahu nevidíme. Mizno má naozaj raky pocit, že je len darca spermií

viestta
14. júl 2023

Niečo ho k tomu vyjadreniu viedlo, skus porozmýšľať co, lebo je to síce prikro povedané ale z ničoho nič mu to nemohlo napadnut.

autor
14. júl 2023

Mame spolu hypo, počas tehotenstva riešená. Nie sme manzelia. Dieťa má moje priezvisko. Žiadosť o ruku neprisla

autor
14. júl 2023

Ženy potrebujem vás... kľudne sa pýtajte, odpoviem úprimne. On na žiadnu poradňu alebo terapiu ísť nechce.. ze on nemá problém. Neviem co robit

h233
Autor odpoveď zmazal
kristina2412
14. júl 2023

Mňa len tak napadá , nedávaš mu pocit že všetko hravo zvládaš bez neho , že si samostatná , vieš čo a ako, aj s dieťaťom aj s bežnými vecami. Možno ma pocit že ho na" každodenný život" nepotrebuješ,to chlapi nesú ťažko

blankaj
14. júl 2023

@h233 jediná múdra vec co spravila

autor
14. júl 2023

@h233 lebo nie sme manzelia. 9 mesiacov mohol svojmu dieťaťu zabezpečiť JEHO meno

syslik81
14. júl 2023

a si zenou pre muza aj po narodeni? mate cas jeden pre druheho? dovolis aj jemu prejavit starostlivost o dieta aj ed ty nesuhlasis s tym ako? mnohe zeny vedia vsetko najlepsie ..muza odsunu na druhu kolaj a potom sa cuduju ... chlap je vecne dieta..treba sa mu venovat .. treba ho chvalit ako zvieratko nakrmit poskrabkat .. chlap je chlap ale aj dieta v jednom ... nepises v akej hadke to vyustilo,... co tomu predchadzalo a preco ma ten pocit .. sadnut si porozpravat sa .. riesit problem spolu a nie tu ..

doriiis
14. júl 2023

Jaj,tak ty ho trestas za to,že sa nechce zenit....tak sa ani necuduj,že tak reaguje

autor
14. júl 2023

@syslik81 nie, ten čas nemáme. To cítim aj ja ze postradam. Áno, o dieťa sa stara, kúpu sa spolu, chodia von...

autor
14. júl 2023

@doriiis tým, ze som nedala dietatu jeho priezvisko ho trestam, že si ma nevzal???

tanyag
14. júl 2023

Prečo nemáte ten čas na seba? Možno práve to mu chýba,...jedine to mi z tej jeho vety dáva zmysel

petamich
14. júl 2023

veta je vytrhnuta z kontextu - pri akej prilezitosti to povedal? co sa udialo, ze tak reagoval?

kakawah
15. júl 2023

Aj mne to take príde, čas na seba nemáte, malo intimnosti, chyba mu to, to dáva zmysel, že si sa s ním milovala, ken aby si otehotnela. Ale ty najlepšie vieš, aké ešte mate problémy. Takže, chcelo by to viac času na seba,

juliastrakovave
15. júl 2023

Ja by som povedala že by to chcelo za prvé poriadne komunikovať, za druhé venovať sa aj jeden druhému. My nevidíme do vášho vzťahu a nevieme ako to máte, prečo padla táto veta, pri akej príležitosti...

cacianka
15. júl 2023

Vieme iba úvodnú vetu v " ", netušíme kontext a základné súvislosti, takže nedá sa reagovať. A tie čo tu varia z vody - dobrá fantázia 👍

basullinka
15. júl 2023

No tvoj frajer evidentne vybuchol a povedal čo cíti, takže tu je priestor si to vykomunikovať s chladnou hlavou, pýtať sa ho na základe čoho k tomuto došiel a reálne sa zamyslieť aj nad svojim správaním, či na to nemá dôvod. Ženy a muži mnohé veci vnímajú rozdielne, takže to, že tebe to tak nepríde, neznamena, že on to tak necíti a nevidí. Celkovo, namiesto urážania by bolo prospešnejsie sa narovino u vztahu, svadbe a pod. porozprávať.

jumama
15. júl 2023

Ked sa narodi dieta, partneri maju na seba menej casu. Muz by chcel, aby sa mu zena venovala tolko ako dovtedy. Chyba mu neha a hlavne sex. O prace okolo dietata sa vacsinou nepodeli, zena je zo vstavania k dietatu unavena... bludny kruh. Zreli ludia by to mali inak: Muz trosku odbremeni zenu, pomaha s dietatom, dopraje zene cas na oddych, cast jeho muzstva ma prejst do otcovstva, tak ako cast zeny je prejdena do materstva. Muz ma milovat zenu, za to ze je matkou jeho dietata. Ale napriek tomu, zena nesmie prestat byt zenou. Musi v nej velebit a zobudzat i tu zenu. Svojou nehou, svojou starostlivostou... a tak aj zena nesmie prestat byt tou zenou, musi sa ako zena o seba aj trosku starat... naplanujte si partnersky cas, porozpravajte sa, kolko casu vam zabera byt mamou, otcom, spravodlivejsie si to rozdelte, a nezabudnite byt zenou a muzom... co ako zena potrebujes? Vysvetli mu. Co on ako muz potrebuje? Nechaj si vysvetlit ...

stanulienkat
15. júl 2023

Tak poznám pár žien, ktorým tikali biologické hodiny a partnera doslova dotlačili do tehotenstva, respektíve skoro ho znásilnili. Takže netušíme prečo ti to povedal. Možno dieťa ešte nechcel.

moonlight1210
15. júl 2023

“ Ženy potrebujem vás... kľudne sa pýtajte, odpoviem úprimne. On na žiadnu poradňu alebo terapiu ísť nechce.. ze on nemá problém. Neviem co robit”

Tak sa pytam: pri akej prilezitosti ti to povedal? Co ste robili? Co si TY povedala/urobila pred touto vetou?

Lebo pokojne nam tajis, ze tesne predtym si mu ty drzo splechla, ze ty ho v zivote nepotrebujes a moze tahat prec.
Tak ti to len oplatil.

dadaa1234
15. júl 2023

je to veta vytrhnuta z kontextu. nevieme co bolo povedane z tvojej aj jeho strany predtym, aky mate vztah... veru mozno sa citi nepotrebny, mozno si ho cely den nevsimas, nenapises, nezavolas ked je v praci. malo/ziaden sex, ziadna pusa, zaujem... mozno ho nechtiac ponizujes, hovoris veci, co sa ho dotknu, to si ani nemusis uvedomit ale v nom sa to zbiera. zrejme ma naozaj pocit, ze ti bol dobry len na splodenie dietata. tak ti to dal teraz pocitit.
no, keby som sa ho chcela zbavit, ze sama vidim, ze to nema vyznam a nemilujem ho, tak mu poviem, ze ma pravdu...
keby som ho milovala, tak ma to hlboko rani, ale skor preto, ze som mu ublizila svojim spravanim, ze sa citi mizerne a zamyslela by som sa nad sebou, preco to takto berie...

alickapusinka
15. júl 2023

Na začiatku si mu mala povedať že chceš iba dieťa jeho nie ak si to tak chcela. Tvoje slová dieťa má moje priezvisko. Blbosť si ohrdnutia že si ťa nevzal. A asi vedel že prečo si ťa nevzal a nechce vziať. Keby vedel že to tak dopadne možno by si ťa aj nasilu zobral podľa mňa keby zistil aké následky to bude pre neho mať. To vie len ON a nie MY. Tu na MK je kopec žien matiek ktorý žijú bez svadby aj majú spolu deti a sú tu. Tuto vetu povedal asi preto že ho ponižuješ . Porodila si dieťa nevezmeš si ma OK dieťa bude mať moje priezvisko. To je poníženie. Nemáš o neho žiaden záujem v priebehu dňa nemáte na seba čas všetko sa dá len najprv by bolo treba chcieť . Vnímaš ho len ako darcu spermii a ako kus nábytku a nič viac. Keby si bola rozumná povieš dobre vezmem sa neskôr ale priezvisko jej dám tvoje. Ja byť nim sa zbalím a odídem toto nie je vzťah. Sú ženy ktoré ked majú dobrých mužov odoženú ich a potom ked dostane zlého muža čo bije ju týra ako fyzický tak psychický alebo aj ekonomický tak potom plaču. TY si mu mala ešte predtým povedať nebude žiadne dieťa pokiaľ si má nevezmeš to si mu mala povedať na rovinu ked dieťa tak do manželstva. Takže aj TY si urobila chybu. Už len samotný prístup má tvoje priezvisko aj ja mám druha a mali sme spolu dcérku ale nikdy by som mu neurobila podraz že je otec a nedám ho do rodného listu a nechám jej moje priezvisko. Je to pre chlapa poníženie. Určite tu napíšu nejaké ženy že majú s partnerom deti a nevzali sa a deti nosia otcove priezvisko .Je to normálna vec .TY sa čuduješ ako mu je preto TI to povedal. A ešte jedna vec donútiť si vziať nejakého chlapa len preto že chceš svadbu to sa nedá. Moja sestra ma muž ktorého tak partnerka hnala do svadby že najprv súhlasil mala byť svadba a 1 týždeň predtým pred svadbou ju nechal zrušil svadbu. A aj ja si myslím že si ho vytrestala tak že dieťaťu si dala svoje priezvisko. Si nahnevaná a ohrdnutá že si ťa nevzal. Ako ma teraz postupovať čo na tom zmeníš že má dať na krvne testy a napíšeš ho do RL. To nie je len to že si ho nenapísala do RL ale môže sa mu niečo stať môže dôjsť k najhoršiemu a dieťa nárok nebude mať ani na sirotské ani na výživné v prípade rozchodu .Ja ho plné chápem. Ako by sa vyjadril ON k tej veci. To by sme asi oči otvárali. Ja byť ním nebola by som s tebou. Lenže asi sa bojí lebo jemu po rozchode asi nevznikne nárok sa stretávať ked nie je v rodom liste ako otec. Takže praktický urobila si to vypočítavo s tvojej strany. Pomsta preto že si ťa nevzal .Bolo by TI dobré v manželstve keby to bolo nasilu že by si ťa vzal a trpel by ale vzal by si ťa len preto že chcel aby jeho dieťa malo jeho priezvisko a otca v RL. Píšeš mal 9 mesiacov na to aby urobil papierovo tak že je otec. To sa nedá že pôjde na matriku a dodatočné si dieťa da napísať. Toto musí ísť cez súd. Aké mal možnosti ísť na krvnú skúšku zaplatiť dosť veľké peniaze požiadať súd o nove vydanie RL a platiť kolky a dokázať že je otec. Bolo by to na dlho a finančné dosť drahé. Testy otcovstva okolo 220eur. A potom sa čuduješ že TI toto povedal. Ja sa mu nečudujem. Vieš keby že sme poznali aj jeho názor asi by sme pochopili. Lebo normálny človek chlap toto žene nepovie čo ON povedal tebe. Bez príčiny to určite nepovedal že ráno vstal a povedal z ničoho nič .To už je na dlhší problém. Prepáč mi za úprimnosť je to čisto môj názor. Chcela si poznať názory.

katarinka89
15. júl 2023

Význam tej vety by bol pre mňa ten, že na neho nemám čas, iba vtedy sa ,,trt.alo, keď išlo o otehotnenie.zjavne mate veľmi málo intimnosti.

Strana
z3