icon

Hit ružové vlasy - neúspech u manžela

larissa007
4. jan 2017

Skonstatovanie dna...syn: mama ty mas pekne vlasky! (Myslim si ...to bude tym ze su ruzove ako jeho oblubena detska pasta perlička) od muza som dostala spi*ovane ze sa bojim ukazat mu na oci tak chodim po byte ako neviditelna kopa cukrovej vaty... kladiem si otazku..co mi je*e uz nacisto??? 6 hodin u kadernika najnovsi uces z magazinu Vouge...a mozem sa a nim lucit..uz nikdy viac experimenty na hlave ... co to sakra s nami babami je?? Veecne nespokojne az sa nedodrbeme totalne...zislo by sa mi aspon pol roka na samote na dedine bez zrkadla!

mima4
5. jan 2017

@sissy27 tak k tomu sa neviem ja vyjadriť, keďže do kostola nechodím a tiež som nikde neuviedla, že tetovanie hovorí automaticky o charaktere človeka. Len že je to skôr typické pre pubertálne dospeláčky.. opakujem "skôr typické" 🙂

markinko
5. jan 2017

@hettinka no ale po 30 si este stale mlada zena myslim ze ruzove vlasy nie tak az po 45ke???

mima4
5. jan 2017

@larissa007
tvoj muz asi nie je za kazdu srandu, ze?

hettinka
5. jan 2017

ja mam 40 a ružové (červené, mrkvovo-ryšavé) vlasy by som si teda nedala ... teda nie na celú hlavu. Možno v lete k vode na dovolenku ako nejaký melír áno, ale nie celoročne
rovnako nenosím rozdriapané rifle a minisukne, hoci kolegyne v mojom veku to nosia, ale príde mi to naozaj nevhodné (navyše do práce ako učiteľka!).
Také veci doprajem našej pubertiačke ... ale tiež niekedy ju brzdím, že to sú veci na voľný čas a nie do školy.

persica
Odpoveď bola odstránená
rebellefleur
5. jan 2017

@hettinka - áno toto sčasti súhlasim, ale nevieme aké to reálne autorka ma, ako to na nej vyzerá.. niekomu sa extravagantný štýl nehodí proste, nech ma vek hocijaký a sú typy, ktoré sa už extravagantné narodili a pasuje im to ako riť na serbel. Plus ružová sa veľmi rýchlo vymyva, takže za mňa je reakcia manžela doslova smiešna. Jasné, že ako 50 tnicka nebudem behať s ružovou hlavou (btw neznášam ružovú 😂), mám 31 a teda stará na experimentovanie sa vôbec necítim ešte

missdiva
5. jan 2017

@larissa007 Modne vychytavky su podla mojho nazoru najvhodnejsie pre damy, ktore ich na sebe vedia predat (nezalezi ci mas dvadsat alebo sestdesiat). Pokial sa v tom citis byt sama sebou a vies k tomu doladit stylovy make-up a oblecenie tak verim, ze vyzeras fantasticky 😉 .
Ak si to vyskusala len pre zabavu a citis sa kvoli novym vlasom zle, tak si to prefarbi spat, nie je to nic nevratne (aspon si nemozes vycitat, ze si neskusila nieco co ta lakalo 🙂 ).

larissa007
autor
5. jan 2017

Na fotkach je to blbe

mima4
5. jan 2017

@rebellefleur
@hettinka
na druhej strane vela zavisi aj od zivotneho stylu, inak sa oblieka umelkyna na volnej nohe a inak pracovnicka na dobrej pozicii v medzinarodnej firme. A tiez treba brat do uvahy, ze autorka temy je asi na RD, cize doma...

markinko
5. jan 2017

@larissa007 si krasna a vyzeras suuuuuper

larissa007
autor
5. jan 2017
tomiholjubavi
5. jan 2017

mne sa na tom nepaci, ze si bola 6 hodin u kadernika a prisla si stastna, o co viac ked ta synček pochvalil..a po jednom zdrbe si sypeš popol na hlavu. a ešte ťa to aj mrzi...to je zly pristup. bud sa mi pačia moje nove ruzove vlasy, alebo sa mi nepači vysledok uz v kadernictve a hnevam sa hned tam. a nie, že sa necham udupat pod ciernu zem jednou kritikou.

Raz som si dala cierne vlasy so zelenym pramenom..a vyzeralo to parádne. draheho komentare, ze vyzeram jak tie smrtkové babiky (rozumej moster high) ma vôôôbec neodradili. nosila som svoju zeleno-ciernu hlavu hrdo a bolo to fakt dobre. Manzelovi vysvetli, ze zivot nie je o farbe vlasov a pred akčnym kritizovanim by mohol brat do uvahy aj city svojej manželky. Ved si to robila s umyslom sa skrašliť.

rebellefleur
5. jan 2017

@larissa007 - máš to peckove!!!!!

larissa007
autor
5. jan 2017

@mima4 autorke prave teraz Rd skoncila

bellybug
5. jan 2017

Podla mna Ti to pristane, praveze uplne super🙂

tomiholjubavi
5. jan 2017

@larissa007 a navyse to mas aj pekne 🙂 tak neviem o čo tu ide

mima4
5. jan 2017

@larissa007 vôbec to nie je az také otrasné...
a kam ides do práce? budes moct tam mat takto vlasy?

larissa007
autor
5. jan 2017

@mima4 este nemam pracu.

sunnytt
5. jan 2017

podla mna to mas super, uplne sa to k tebe hodi a tvojm uz asi nieje normalny ked ta za to tak zvozil, dá sa to aj krajsie povedat ze sa mu to nepaci. Na druhej strane mohla si sa s nim poradit 🙂

rebellefleur
5. jan 2017

No a prilozena foto jasne dokazuje, že kocke to proste ide, není to žiadna usadla 50 tnicka, kt nasilu chce mladou byt.
Nenechaj sa odradiť mužom ani niektorými komentármi tu, máš to parádne!! 👍

larissa007
autor
5. jan 2017

Hm?

wewika1
5. jan 2017

@larissa007 aj ja chcem take ruzove vlasy😍 mas to super, velmi sa mi paci odvaha experimentovat a vôbec nevyzeras ako cukrova vata😉 manzel by sa tiez mohol zamysliet nad prehnanou kritikou...

mima4
5. jan 2017

@larissa007
pozri, kym nezacnes chodit na pohovory, nechaj si to... potom si to uz odfarbi, pokial pravdaze nebudes posobit v umeleckej brandzi, pripadne nechces ist robit k vyčapu do krčmi a podobne.

persica
Odpoveď bola odstránená
larissa007
autor
5. jan 2017

Na slnku je to ligotavo euzovo fialove

denisekkk
5. jan 2017

@larissa007 vyzeras uzasne a tvoj chlap le ziarli a boji aa ze sa za tebou budu otacat lebo si kus. Je to cista vypocitavost u muza a nic si z toho nerob. Ja by som mu taku scenu spravila keby sa fucal ze az...tak mu daj ultimatum. Ty schudnes ja sa peefarbim naspat...

larissa007
autor
5. jan 2017

Nejdu mi fotky

markinko
5. jan 2017

@larissa007 a kludne aj na pohovor tak chod si kooooooocka👍

zuzitko74
5. jan 2017

@larissa007 Podľa mňa ti to pristane.👍

rebellefleur
5. jan 2017

Jediné čo súhlasím s babami, že pokiaľ si vedela, že ideš si dať ružovú, čo nie je úplne klasická farba 😂, mohla si sa pred mužom o tom aspoň zmieniť, bol by ušetrený prvotného šoku 😂 ja sama nie som zrovna šedá myska, môj chlap to vedel keď sme sa dali dokopy, ale zasa vždy keď som špekulovala nad niečím nie úplne klasickým, pripravila som ho na to 😂