icon

Hnevám sa nepávom?

26. jún 2022

Ahojte mam akusi dilemu v sebe... Moj muz je dobry manzel aj otec... Pomaha mi aj vsetko len mame malo babo a velmi zle sa s nim cestuje... Vo vajicku byva nerada a vacsinou sa tam hneva.. stále ju musim zabavat hrackami a tak.. no a moj muz ma casto nechava ist s nou samu.. vacsinou na oslavy prideme vsetci spolu..on tam ostane a ja idem s malym sama domov... Ked je to kusok 5 km to mi nevadi... Ale teraz naposledy to bolo 25 km.. jeho kamarat mal svadbu tak zo svadby som sla sama s babom a na druhy den sme prisli na dozvuky a aj to tam ostal a ja som sla s malym sama... O dva mesiace ideme na 30tku jeho kamarata a zas to tak planuje.. tak neviem ci mam iba zatnut zuby ved su to jeho kamarati a svadbu a 30tku maju len raz za zivot alebo mam byt nahnevana, ze vzdy da prednost alkoholu a nepomoze mi s malym..

Strana
z4
miamaria
26. jún 2022

Povedz mu, ze ked pojdete k niekomu z tvojej strany, ze ty sa zabavis, pit asi nie ked mas babo ale vies ako to myslim a ze on bude nealko a pojde s babetkom domov a ty tam ostanes dlhsie alebo aj prespis, ze co ti povie... Nikdy nepochopim, ze muz moze vsetko a vzdy a zena nic

sari24
26. jún 2022

No dobre, a to mi chceš povedať že to ste fakt pravidelne a tak často na nejakej svadbe a oslave? Tomu sa mi nechce veriť. Ak je to pár krát do roka, tak tých 25 km by som zvládla. Možno s odretými ušami ale zvládla.
Ak ti to ale tak vadí, tak by som si občas stanovila podmienku - kľudne pi, ale v čase Č odchádzame spolu domov a ak bude dieťa plakať, tak jej budeš dávať cumel ty zatiaľ čo ja budem šoférovať.

tinatitti
26. jún 2022

Plače v tom vajíčku len v aute? Alebo stále keď ho dáš do vajíčka?

ruzovakrava
26. jún 2022

Zasa sa utvrdzujem že mám doma nejaký pokazený exemplár. S tým exemplárom chodíme z osláv, svadieb, krstín domov vždy spolu. Či už končíme na oslave úplne alebo len ideme večer zaviezť deti domov, uspať a bude pri nich babka (áno aj keď sme mali len jedno to takto bolo), lebo jednoducho chce ísť. Nikdy som ho neťahala, veľakrát som mu pritom povedala nech zostane, že idem sama.

vilma7
26. jún 2022

Ahoj, riešenie máš, tak ho povedz svojmu mužovi, alebo kde.je problém?

Tiež.som mala prvého "milovníka" autosedačiek, a to isté robil aj v kočíku a pri kúpaní 🤣🤣🤣 Takže kde som nemusela, necestovala som, alebo obidvaja.

A nemôže vás napríklad niekto na oslavu zaviesť a následne po teba s malým prísť? Ináč neviem čo tak robia s dieťaťom keď všetci naokolo chlascu? By ma ako triezvu sa ani nebavilo pozerať na tie xichty opité...ale Budiš. Ale dotať sa na svadbe a potom ešte doraziť na dozvukoch- ako myslím, že ako otec by mohol aj tvoj partner, manžel vedieť, kde sú hranice. Ale zrejmé ešte nevybureny. Alebo?

horalka1986
26. jún 2022

Vies co, za tu celu trasu tak 3x. Ja som zastavovala len vyslovene ked som videla ze ide na zachvat. Nejaky plac ma nerozhodi . Preslo to cca po roku, ked zacala sediet v smere jazdy.

laska86
26. jún 2022

A co takto urobit vymenu?ty sa zabav a on nech je so svojim dietatkom.,.😉

lalenka33
26. jún 2022

Úplne zbytočne na začiatku diskusie vyskakuješ lebo tento príspevok si napísala tak, ako keby si nevedela či máš dievča, alebo chlapca. Keď použiješ slovo s malým bez podstatného mena bábom, tak je to brané ako mužský rod s malou=dievča, malým= chlapec, tebe očividne najviac vadí to, že on tam ostane, pije a zabáva sa keďže si na záver napísala vždy dá prednosť alkoholu..to chodíte na takéto akcie denne či týždenne? Čo budeš robiť, keď budeš musieť ísť niekde dlhšie sama s malou? Nikdy nevieš, čo sa stane. Moja kamoška točila s takto plačúcim synom sama trasu Švajčiarsko-Slovensko. Oproti tomu je tvojich 25km nič. Ako keby sa toto dialo denno denne, tak OK. Ale úprimne koľko krát do roka pôjdete na takéto akcie? Je taký problém povedať mužovi, že nehnevaj sa, ale choď sám, chceš si vypiť a malá v aute plače, keď niesom prinej, my ostaneme doma, alebo poďme spolu, ale nájdime si odvoz, poďme vlakom, zaplatme si ubytko na 1 noc. Keď nemáš problém zaplatiť benzín, čo ťa muž odvezie, tak nemáš problém zaplatiť noc v penzione.

moonlight1210
27. jún 2022

Ja by som cestu na noc domov a na druhy den naspat tiez riesila taxikom. Sice to nieco stoji, ale na taketo oslavy zrejme nechodite kazdy vikend. Takze ako jednorazova polozka raz za cas sa to za to pohodlie oplati.

Dieta kludne, ty neriskujes, ze sa vyburas, ked reve az tak, ze sa zacne dusit a muz si moze na oslave vyhodit z kopytka bez vycitaveho pohladu manzelky, ze on sa zabava a ju caka tortura s revucim potomkom cestou domov.

Casom sa mozno mala nauci cestu prezit bez revu a uz taxi nebudete potrebovat.

luliu
27. jún 2022

Ty vyčítas mužovi, že tam zostane a dá prednosť alkoholu, ale ty robíš v podstate to isté. Môžeš zostať doma, nenervovat dieťa, ísť s ním radšej na prechádzku a dáš prednosť akcii. Druhá vec existujú taxíky, nemusíš ísť s vaším autom, ale ty chces ísť a chces, aby šiel muž s vami domov, inú cestu nehladas

21anjelik19
27. jún 2022

My sme s mužom dohodnutí tak, ze pijeme na striedačku...raz pijem ja a on nás odvezie domov, druhý x pije zase on a ja nás odveziem domov....podmienka je piť tak aby si sa zvládol postarať o dieťa pri ktorom budeš cestou naspäť sedieť..... zatiaľ nám to takto vychádza a sme obaja spokojní... (aj keď posledných tipujem 7-8návštev pil len manžel (mne už piť nechutí 🤣)) .... všetko je to o dohode a manžel si musí uvedomiť že sa aj on musí trošku dieťatku prispôsobiť...... a ak by nechcel tak by som mu povedala že na žiadnu navštevu nejdem a nech sa tam dopraví ako chce

777januska777
27. jún 2022

Pozri diskusia ako takáto vždy bude rôzna a vždy tie ženy budu mat rôzne názory. Povedz o tom manzelovi a s ním sa dohodni ako to vyriešite. Ved predsa do vzťahu ideme s tým riešiť veci tak aby sme sa cítili dobre a ak nám niečo vadí, tak to musíme s tým partnerom prebrať. Koľko krát s partnerom riešim aj úplnú volovinu, ale mne vadí a tak mu o tom poviem a čakám, že to nejako spolu vyriešime.

zmrzlinka2021
27. jún 2022

Mna by zaujimalo ako to vyzera na takej party. Ci s deckom sa len ty nadrapujes a manzel si "zije svoj zivot" ale ako partneri a RODICIA sa striedate s malickym . Raz ho ma u seba manzel, raz ty...

Lebo toto si uz teraz musite nastavit. A ziadne take ze otec dietata "ti pomaha", on sa tomu dietatu ma aj realne venovat. Aj ty si potrebujes zatancovat, dat drink

kittykat22
27. jún 2022

@maciatkolulu nechapem kde si prisla na zrusenie materskej pre otcov. To som nikdy nenapisala a neviem co ti vcera bolo, ked si pisala tento prispevok = pretoze si kompletne mimo. Matka a otec miluju svoje dieta rovnako a otcovska je velmi dolezita a neviem co to ma spolocne s tym, ze autorka pise, ze dieta v aute place a ja k tomu dodavam, ze je to nebezpecne a netreba to brat na lahku vahu.

klara7227
27. jún 2022

@radanna11 s malým bábom, veď dobre to napísala

radanna11
27. jún 2022

@klara7227 napísala vo vajíčku býva nerada a musím ju zabávať nerada a ju , ja som nič nepísala o babu malom.
Len že má syna a napísala nerada a ju
A aj tak je to nepodstatné

autor
27. jún 2022

@radanna11 kde som napisala, ze mam syna?????
Uz si priznaj, ze potrebujes len rypat.. a neviem preco si to tak riesila, ked je to zrazu nepodstatne!

autor
27. jún 2022

@zmrzlinka2021 na svadbe aj na oslavach ma nenechava samu s babom.. venuje sa mu aj ho drzi na rukach, tancuje s nim🙂

autor
27. jún 2022

@777januska777 dakujem🙂

autor
27. jún 2022

@luliu boli sme tam pozvani vsetci cela rodina... Manzel chcel, aby som tam isla aj ja s babom...

mamkalentedkova
Autor odpoveď zmazal
petulda333
27. jún 2022

Vybavit sofera kt vas tam odvezie a po teba s dietatom pride. Bodka. Popripade taxik a budu vsetci spokojni

jankalukasova
27. jún 2022

@horalka1986 nedá sa na každom auto vypnúť airbag... Ani zďaleka nie....

ajuga
27. jún 2022

Riesis somariny, lebo ich riesit mozes. Mam dcerku, ktora prvy rok a pol revala v aute, cumel nemala, s jedlom sa dusila, hracky ju nezaujimali. Sedela dokonca vpredu pri mne. No musela si zvyknúť, kedze sme dvakrat denne otocili mesto dedina 10km po starsiu do skolky. Manzela som za ritou nemala, nechodil so mnou ani k dr, mozno trikrat bol. No na oslavy chodime vzdy spolu a spolu aj odchadzame, ziadne zabavky bez nas, iba led ide s kamosmi ma pansku jazdu, co je raz za rok. Predstav si, ze mas dve, tri deti a musis riesit cestovanie a bez manzela. Podla mna si prv sprav poriadok s chlapom, ze bud ostanes doma alebo pojdete spolu domov. A mas vyriesene. A zbytocne tema na mk na 4 strany. Fakt niekedy zeny ani na dvor bez chlapa nevyjdu, mne je na smiech toto.

autor
28. jún 2022

@ajuga dakujem za nazor..aj ked skoro v nicom s tebou nesuhlasim..to ze je to tema na mk na 4 strany no a co... Clovek si tu moze napisat prispevok o com chce ci nie??? Zato ze ty si nechala revat svoje decko neznamena, ze to tak musia urobit vsetky matky... A ked je toto pre teba taka strasna hlupost tak sa nabuduce radsej nevyjadruj.. pre mna nie je blbost, ze mi dieta v aute 20 min brutalne reve...

sari24
28. jún 2022

autorka neviem či vieš čo znamená pojem diskusia, ale tak ako ty píšeš, že si môžeš napísať čo chceš, tak to isté si aj diskutérky môžu napísať čo chcú, čiže aj názor tebe opačný. Načo si tu potom písala, keď ti iný pohľad na vec vadí. Veľmi útočne znieš v niektorých komentároch. Keď takým spôsobom riešiš daný problém aj s mužom, tak sa nedivím, že ho vyriešiť nevieš.

ajuga
28. jún 2022

Autorka, ver tomu, ze mi nebolo absolutne jedno, ze moje dieta reve v aute ako splasene, ale co som mala robit? Volat manzelovi, nech odide o tri hodiny skor z roboty a donesie druhe dieta domov zo skolky? Len preto, lebo ja sa bojim cestovat s placucim dietatom v aute? Deti placu, detom sa nie vzdy paci to, co s nimi robime, ale jednoducho niektore veci musia deti prezit. Teraz ma dcerka necele tri roky a ano, poplace v aute aj teraz.... Verim, ze raz to prejde. Ty zatiaľ riesis nepodstatne veci ako oslavy atd, ale raz pojdes s dietatom ma vysetrenie, na pohotovost nedajboh, a to tirz si povies, ze radsej nejdes, lebo v aute reve? Nie, pojdes, lebo budes musiet......

autor
28. jún 2022

@sari24 ja som podakovala aj za nazor, s ktorym som nebola stotoznena... Ked mi niekto napisal, aby som chodila sama s placucim dietatom tak to som neprijala.. a ked mi tu niekto napise, ze riesim sprostosti tak nech sa radsej ani nevyjadruje.. keby to povazujem za sprostost tak to tu nepisem...

autor
28. jún 2022

@ajuga ked budem musiet tak pojdem.. ale preco ho mam zbytocne trapit, ked sa do da zariadit aj inak... Chapem, ze ty si nemala na vyber...

klara7227
29. jún 2022

Inak a ja keby ti môžem poradiť, tak ja by som na tvojom mieste urobilo to, že by som na oslavu nešla, aby všetci riešili, že prečo a potom by som povedala, že lebo manžel chce do rána chľastať a zabávať sa a že ty sa nevieš potom sústrediť na cestu, lebo malá plače a nechceš, aby došlo k nehode. Podľa mňa to bude jemu samému trápne, že sa tam zas a opäť potreboval ožrať a možno sa zamyslí nad sebou, lebo dieťa nie je len tvoja zodpovednosť, ale vás oboch.

Strana
z4