Hnusná svokra
Ahojte baby prosím vás prišla som si o radu alebo pomoc. Mala som 15 rokov našala som si toho pravého chlapa aspoň podľa mňa. Menšie hádky ako u každého ale keď som mala 17a pol viezli sme sa na aute zo svokrovcami aj zo švagrinou rozprávali sme sa o šteniatkach a psoch. Vtedy svokra zabila že keď suka nedá pes nevezme a ja som zasrandovala že čo ak ta suka ho donúti. Od vtedy vzniklo to že som spala zo svokrom švagorom. Že som ku..., šlapka, štetka. Viem možno každý si bude myslieť že som to nemala povedať ale všetci sme sa na tom dobre pobavili. Nemám sa o koho oprieť a nechcem sa rozísť z priateľom keďže sme spolu už 7 rokov. Bývame od nich preč ale každý skoro víkend sme u nich robí mi to veľmi zlé e keď sme tam nič neviem zjesť a zjem tak to vizvracam. Priateľ má poľovačku tak ma núti sním chodiť k svokrovcom aby som mu pomáhala.
Baby ďakujem za každú odpoveď. Prosím vás nesudte má.
Ako je možné, že z debaty o psoch vyplynie, že si štetka a spala si so svokrom a švagrom? Ako vôbec niečo také vznikne za ich prítomnosti? Oni sa neozvali? Nič na to nepovedali? Svokra, aj švagriná, si o Tebe myslia, že si spala s ich mužmi a nikto na to nič nepovie? A Ty sa ešte obhajuješ tým, že so svokrom si nespala, lebo sa mu nepostaví? Veď z takého výroku vyplýva, že si s ním chcela spať, ale, bohužiaľ, nedalo sa, lebo sa mu nepostavil! 🤯 Akože, už som tu čítala všeličo, ale táto téma, to je koniec toto!
Keď tak premýšľam, mám pocit, že za posledné týždne tu pribudlo veľmi veľa trollov alebo veľmi veľa obmedzených ľudí. Neviem, čo je smutnejšie.
@kuklh white trash 🤦
@ivkazba Človek sa pomaly začne cítiť ako idiot, keď chce niekomu normálne aj niečo napísať. Lenže potom sa to vyvinie presne do takýchto 💩💩💩
@number19 dnes tu pribúdajú témy jedna lepšia ako druhá. To už decká nemajú písomky, či čo?
Naozaj študuješ na VŠ?

@kuklh ty si riadny primát.