Hovorí o bývalej

5. mar 2023

Ahojte. Mam priatela, s ktorym sme spolu zatial kratko a zacalo sa mi za ten cas dost nepacit, ze cas od casu spomenie svoju byvalu. Dnes sme sa spolu rozpravali a z niciho nic mi spomenul, ze jeho byvala dala vypoved vo firme, kde pracuje (su kolegovia), vraj je rad, lebo chcel spravit uz definitivne hrubu ciaru za minulostou (su rozideni uz cez 2 roky) a ked ju stretaval v praci, tak to bolo tazsie a zaroven zacal rozpravat o tom, ako s kolegami riesili, kam ide pracovat teraz. Vraj ta firma je taka horsia, atd.. Celkom som po tomto, co mi povedal, zostal bez nalady. Beriem to prilis vazne ja alebo by svoju byvalu nemal uz ani takto riesit a spominat ju predo mnou?

pribinak
5. mar 2023

Ale však nerozprával o nej žiadne obdivne reči, ani ju s tebou neporovnával a ani neriešil žiadnu spoločnú budúcnosť s ňou

Veď s kým má zdieľať že byvalka odchdza z firmy a už sa nebudú stretávať? Alebo že je rad že už ju neuvidí a nebude musieť znášať jej zazeranie?

Veď sa normálne a tebou rozprával

Nemáš problém, vyrobis si problém

dzulli1980
5. mar 2023

A prečo by ju nemohol spomenúť? Bola súčasťou jeho života ... Ty máš problém ... a to ten, že to berieš príliš vážne ... aj môj muž občas spomenie bývalky, ja tiež, úplne v nevinných situáciách ... žiadne takéto stavy ani jeden z nás z toho nemá ... kus poľav, lebo váš vzťah dobre neskončí.

estrella5
5. mar 2023

Za mňa preháňaš.. Tiež občasne vzájomne spomenieme bývalých partnerov, nevinne, medzi rečou, ak je to k téme. A nič za tým nie je... Normálne spomenutie minulosti, ako keď spomenieme niečo zo základnej školy alebo z bývalej práce alebo čo... Nehovoriac o tom, že v spomenutej situácii nepovedal nič zlé predsa... Horšie by bolo keby sa mu rútil svet, že odchádza z práce 🙃😉 To čo povedal mi príde úplne normálne vykecanie sa partnerke. Fakt by som za tým nič nehľadala.

s_o_n_i_k_e
6. mar 2023

Preháňaš, môj manžel spomenie ex mali dobrý vzťah, prečo nie 🙂 niekedy to hrotenie situácie sú práve dôvody, že vidíš niečo čo tam ani nie je, takže kľud.

enya00
6. mar 2023

Aj moj robil s byvalou a tiez ju niekedy spominal,este aj nedavno,ze dala vypoved a to nie su spolu uz 20rokov,tiez niekedy spomeniem byvaleho…ved je to za nami predsa

miroslava21
6. mar 2023

Pozri doteraz ju stretaval v praci tak je prirodzene ze obcas ju spomenie. Uvidis, ci a ako bude rozpravat o nej ked uz teraz odisla a ci sa prirodzene vytrati z rozhovorov. Ak ju bude neustale spominat a rozpravat tak vtedy spozorni a porozpravaj sa s nim preco

ls56
6. mar 2023

Toto ale uplne prehanas.. nepoviem keby o nej rozpraval obdivuhodne,pekne atd..ale toto su normalne zivotne situacie,ze ti hovori co sa deje v jeho okoli, v jeho praci a ty ako jeho priatelka mas byt rada,ze s tebou komunikuje aj ohladom byvalej. Uplna normalka,ja mam ako byvaleho mojho muza uz exkamarata a on este sam mi hovori o nom,ked sa nieco dozvie od spolocnych kamaratov. Fakt to prehanas.

ivangeline
6. mar 2023

Vsak bud rada,ze sla prec z firmy. :D

petamich
6. mar 2023

ano beries to privelmi vazne

moonlight1210
6. mar 2023

Spomenul ti to, lebo to bola jeho byvala, a tym padom je to trochu vyznamnejsia osoba v jeho zivote, lebo s nim bola kedysi v mimulosti hlbsie spojena. Tak toto ho zaujimalo.
Co neznamena, ze ju tajne stale miluje.

Bud rada, ze s tebou otvorene hovori o kadecom. Aspon mas nejake informacie o jeho zivote i mimo teba, chce sa s tebou o ne delit, a zaroven vies, ze si mysli, ze si rozumna zena (lebo nepredpoklada, ze tebou myka nervozita z tej druhej a skryta ziarlivost).

Tak neprehanaj.

Keby ju pred tebou vychvaloval a nebodaj ta s nou skryto narazkami porovnaval, tak vtedy je zle. Ze sa este od nej neodtrhol (napriek rokom po rozchode).
Vtedy mu povedz, ze to spolu ani nemusite byt, lebo ty nie si nahrada za nikoho. Ze z teba si vychovavat svoju “Zuzanku 2.0” nebude.

silwii
6. mar 2023

ako chapem, ze ta to mozno prekvapilo a to nemilo, no podla mna netreba hned malovat certa na stenu. predsa je to len clovek, s ktorym nieco prezil, no co sa tyka buducnosti, tak to nemusi vobec nic znamenat

viestta
6. mar 2023

Miesto toho aby si dakovala vsetkym hviezdam, ze uz ju nebude v robote vidat, tak spravis z komara somara. Mozno ti to povedal presne preto, ze ta pozna, ze vie ako ta vytaca do vyvrtky co i len naznak z jeho minulosti. Povedal ti to aby ti skludnil hormon, ze uz ju ani vidat nebude. A chudak, aj tak netrafil, aj tak si z toho vyrobila problem.

selest
6. mar 2023

Normalne sa bavime o byvalej co robi kde a preco. Dokonca si s muzom vymienaju fotky deti. A to sa nerozisli v dobrom ale ked si s niekym xy rokovbje sucastou tvojho zivota.. riesis hluposti, on sa s tebou len rozpraval. Ty tomu davas privelku vaznost..

pannama1
6. mar 2023

pride mi to, ze sa chcel s tebou len podelit o to, co je nove, co sa deje, co zazil, nevidim na tom nic zle a teda bola by som rada, ze mi o tom chce povedat, chce sa porozpravat, lebo moze nastat cas kedy ti prestane rozpravat a to by bolo ovela horsie 😉

timing
6. mar 2023

Ved Ti pekne oznamil,ze moze urobit hrubu ciaru za minulostou lebo byvala dala vypoved.
Ved to je super informacia. A ak kvoli tomu sa Ti nepaci,tak sa s nim rozid.
Najde si inu, ktora bude vdacna za normalneho chlapa

gabika0825
6. mar 2023

Tak podľa toho čo hovorí, to neznamená že by ňou bol nejak posadnutý a mal potrebu ti o nej hovoriť stále. Skôr to myslel tak medzi rečou, určite ti to nepovedal tak ze počúvaj čo sa stalo a podobne. Čiže buď len rada ze je otvoreny voči tebe, povie ti veci ako sú a ako ich cíti. Skôr by som ho vypočula keď to potrebuje, poradila ak vieš poradiť a ďalej by som sa v tom nesparala. Ak by to zas začal riešiť a vyťahovať bývalú tak by som mu povedala ze si neprajes o nej počúvať a ze chceš riešiť vás dvoch a nie to čo bolo. Uvidis čo sa zmení teraz keď tá byvala má z tej práce odísť.

atina12
6. mar 2023

Vsak ok povedal, bodka. Ak by to bolo ze stále rozpráva o ex, by som si to slusne vykomunikovala. Vsetko je odtiaľ potiaľ, to musis ale ty citit do akej miery to je.