icon

Hrozí mi rozvodom, lebo odmietam sex.

1. mar 2020

Baby ktoré ste tým prešli alebo viete poradiť mam po 40 a sex z mm sa mi zhnusil a on bez toho nevie byť pracuje v zahraničí ale keď dôjde domov všetko je dobre len keď nemá sex tak koniec a ja sa neviem premôcť trvá to dlho skúšala som hoci čo. Aj mm skúša všetko čo mu napadne ale výsledok nikde mame 2 deti o ktoré sa vzorne stara aj o mňa nikdy na mňa nebol zlý aj čakal ze ma to prejde ale už ma toho dosť a ráno mi povedal ze uvažuje nad odchodom odomna lebo ze nevie takto žiť. Iné problémy nemáme nehadame sa len intímneho života sa nechce vzdať a ja som v koncoch. Myslíte že sú muži ochotný všetko zanechať len kvôli sexu?

Strana
z2
janickacrazy
1. mar 2020

@anita6666 no ja som takého veru ešte nestretla, ale nepopieram, že takí existujú, ale určite ich nie je vačšina

anita6666
1. mar 2020

@janickacrazy dvaja z mojich ex majú takto partnerky, (nemajú s nimi rodinu ani deti,ale niekoľko rokov sa ich nevedia vzdať) radi s nimi trávia čas,venujú sa záhradke a iným blbostiam,len sex nie...v tomto smere vypisujú mne 😂 ibaže keby som bola vo vzťahu s nimi ja,myslím,že časom by ma čakal rovnaký osud

janickacrazy
1. mar 2020

@anita6666 hmm, zvláštne, ale tak čo už každý sme nejaký

autor
1. mar 2020

@bazarica tak to nie on je úžasný a ak pôjde odomna lepšieho mat nebudem preto hľadám niekoho kto to prežil a ci sa to dá zvrátiť nejako ďakujem babám za názory nehodlám sa vzdať ja ho potrebujem aj deti je pre nich vzorom stara sa pomáha aj mne len to ze mu nedokážem dat to co očakáva boli ho to aj mňa len neviem a nedokážem

pragmaticka
1. mar 2020

Tak ked nechces a nemas zaujem to ani mrnit a pracovat natom aby si tu chut mala, tak sa obaja odosobnite dohodnite sa na otvorenom vztahu kde on si moze najst milenku a hotovo..

eliska13
1. mar 2020

Tak každý má nejaký sexuálny apetít.Ale, keď uz aj predtým si sa musela prekonávať asi si v sexe nerozumiete.Bavilo Ta to s ním niekedy?Ja som bola minule na prednáške Radima Uzla českého psychológa a bola tam anonymná otázka tohto problému a povedal, že normálne si naplánovať deň kedy bude sex😀tak ešte môžeš byť rada, že ho máš doma len cez víkend, keď mám byť ironická.Sex je fajn som prekvapená, že ani sama sa neuspokojujes je to veľký problém, lebo teraz sa bude všetko točiť len okolo toho, že on chce a ty nie.
Ak je dobrý chlap, venuje sa Vám nevidím dôvod prečo ho odmietas.Jedine, že si naozaj málo sexuálne zalozena a, ak sa nechceš rozviesť a žiť iba ako brat a sestra musíš v tom nájsť radosť.Ja si myslím, že sex sa často preceňuje, ale ak má pocit, že to len pretrpis je to ponizujuce

jane89
Odpoveď bola odstránená
autor
2. mar 2020

@jane89 no to som asi počuť nechcela ale máš asi pravdu

ella_smella
2. mar 2020

Nie je to skôr preto, že nevieš mať sex bez lásky a vášne? Často je preč, ty si si zvykla byť na všetko sama a sex je posledné, na čo máš chuť a energiu... Nestačí, že príde a spolu si ľahnete... Možno ti chýba taký ten pocit zamilovanosti, žiadanosti, všetky tie veci okolo, proste láska vyprchala, hoci je starostlivý manžel a otec, nemáš pocit, že je to ten muž/partner, ktorý ťa vzrušuje... Možno ste sa stali rodičmi a spolubývajúcimi a neostalo miesto na milujúcich vzrušujúcich partnerov...

autor
2. mar 2020

@ella_smella tak tu som sa našla

simsalabim
2. mar 2020

Ak je uzasny a nechces onho prist, musis to zacat riesit u seba. On od teba nechce nic vynimocne. Pozri, mne sa napriklad tiez po praci nechce cvicit, vstavam o 5, chodim domov vystavena, napriek tomu sa vecer premozem a cvicim, lebo to beriem ako investiciu do mojho zdravia aj vzhladu... a sex investiciou je, do vztahu.

mala_hobitka
3. mar 2020

Suhlasim s @ella_smella. Podla mna nie je problem sexualny ako skor partnersky. Tym ze je muz casto a dlho prec ste sa odcudzili a tebe chyba manzel/partner/milovany clovek....miesto toho mas sice skveleho ale "len" otca rodiny. Ano su pary ktore takto ziju a su obaja spokojni. To je v poriadku. Ale rovnako je v poriadku ak tento sposob fungovania niekomu nevyhovuje a odlucenim viacmenej trpi.

jaroqz
17. apr 2020

Nemyslím, viem.

moonlight1210
17. apr 2020

u muza sex je hlavne vizualny, u zeny zase je skor v hlave. v jej fantazii. ak tuto cast sama zanedba, moze sa muz aj pokrajat a s nou to nic neurobi.
A kedze ty si "vyhasla" aj po tej stranke, ze ani sama so sebou nic nepotrebujes mat, tak skus najskor nastartovat sexualne predstavy v hlave.

a zacni si aj sama vazit svoje telo. Nehladat na nom chyby. nauc sa na seba usmiat a vsimat si to, co je na tebe pekne. kolko zien pohorí v posteli len preto, ze este aj v takejto chvili myslia na to, ci nevyzeraju tucne, smiesne. a kolko sa ich boji aj odviazat, aby si muz nemyslel, ze je sibnuta.
povedz aj svojmu muzovi, ze sa citis taka iba ako manzelka a matka a prilezitostna suloznica. ze ti chyba pocit, ze si pre neho atraktivna a ziaduca.

proste chlap je ako mikrovlnka. hned je pripraveny sa nahriat a hned po tom je schopny vychladnut a ist robit nieco ine. zato zena je ako piecka. musis ju najprv rozohriat, no potom vydrzi velmi dlho navnadena a roztuzena po tom chlapovi.
to by si mal tvoj muz uvedomit. pochvaly, komplimenty (aj na verejnosti pred druhymi - tie zaberaju najlepsie), pohladenie, objatie, pusa. ale nic nasilu, nic umele.
a to vsetko ti vie davat, aj ked je prec. viete si pisat, viete si zavolat. prejavit ti poklony vie aj takto.
a aby nemal pocit, ze robi nieco nasilu, mala by si sa rovnako chovat aj ty k nemu. aby ste si vzajomne davali dovod to chciet.
mozno to vas vztah znova nastartuje.

a ked uz fakt nevies kudy-kam, tak sa od zufalstva vecer pri telke opi. alkohol vie odburat zabrany a najcastejsie prebudza prave sexualny pud. je ti u malicku, co v posteli vystrajas a staras sa len to, aby si si to uzila.
minimalne na zaciatok, aby tvoj muz zacal mat pocit, ze chce byt k tebe mily, by to mohlo pomoct.
aby nezacinal kdesi na zelenej luke s tym, ze zrazu objatia, pusinky, pochvaly. a obaja budete mat pocit, ze je to take divne, neprirodzene. ze skumate a len cakate, kedy sa dostavi ocakavany ucinok.

annadobsonyova
17. apr 2020

Ak nerobí problém angličtina, tak odporúčam prednášku The sex-starved marriage, je skvelá 🙂 nech sa páči link 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=Ep2MAx95m20
majo175
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2