Ide o neveru?
Ahojte kocky. Dlho som rozmyslala ci vobec otvarat tuto temu pred cudzimi, no nakoniec,prislo mi to ako spravne rozhodnutie. S priatelom sme spolu rok aj pol. Z lasky sa nam podaril syncek. Ma dva mesiaciky. No odkedy je na svete,priatel je uplne divny. On uz jedno dieta z ex partnerkou ma
A tak aby som to objasnila ... chodi do prace,pricom preraba domy alebo byty. Nejeden krat si ho zavola nejaka zena. Ale predtym ked takto robil bol v poho...
Na moju otazku ako bolo v robotke,odpovedal... no teraz, poslednu dobu je nervozny ked sa ho tak opytam. Vcera som mala telefonat od jeho kolegu(nas dobry kamarat) vraj si mam dat pozor na chlapa. A ja ze preco? . . Zlozil... z toho mi vyslo len jedno..nevera... Co by ste robili? Ked sa opytam ci nieho ma,tak chyti nervy,zavre sa na wc a fajci. To nieje normalne..ci?...zeby mne sibalo?🙂
@anatalia77 a nic nepodsuvam,len nerada riesim veci hned tak kategoricky ked ani neviem o co ide.
Ale tu je asi jediny spravny nazor ten ze."zbal kufre a utec" tak odchadzam aby som nekazila moralku.
@zuzkat1 ved v pohode,tiež mám k tomu svoj pohlad.Každá sme iná,a je dosť možné,že sa nič neudeje,emócie opadnú..Psy štekajú a karavána ide dalej
@zuzkat1 nie je to jedíný správny názor.Ja mám zasa svoj:mať velkú záhradu a kopu zdatných kamarátok s lopatami 😀
@anatalia77 Ved to,nemozme vediet co prinesie rano. Mozno po dalsich udalostiach by som uz aj ja balila.len netreba vsetko za horuca riesit.
@zuzkat1 veď ja to tiež hovorím z vlastnej skúsenosti, ja som vyskakovala ako kohút a keby ma trafil, tak len fliačik na stene ostane 😀 ale!!! tam by to bolo ako že som si to zaslúžila, to by som si asi aj priznala 😅 Ja za mlada som bola hnusná a tie otázky čo som kládla boli ale že fakt 😝 - vlastne ja sa aj čudujem, že so mnou toľko vydržal 😀
@zuzkat1 ja som toho nazoru, ze muz nikdy nemoze dvihnut ruku na zenu. Za ziadne okolnosti. Nehovorim ze moj je princ, ale ak ma vazne problemy, prva som komu sa zveri, a v zivote by si nedovolil ma zbit. Tazko sa tu hadat kto ako, kazda mame inych muzov, jeden je verny , druhy nie, jeden je cestny , druhy nie, ale bitka, to nie...v ziadnom pripade. Nema nato pravo!! A ja by som urcite nieco take nepripustila, lebo ak sa to stane raz, tak to nebude naposledy. Zneuzit ze je silnejsi! Ak ma problemy, mal by sa s nou otom porozpravat a nie ju trestat( ak tedahovorime ze nemusi mat inu)
Zajtra odchadzam od neho.. dakujem za nazory..tej jeho milenke som ale na fb musela napisat: chces zit s muzom kt.ma na haku dve male deti od dvoch zien?ver tomu ani o tvoje sa nepostara. Kvoli tebe ma udrel, tiez som ho lubila no podvadzat ma a bit nikto nebude! Ak to chces ty, tvoja vec....
@tanja7613 😒 mrzí ma to
očividne má doma kočku ženu a krásne dieťa a stále je niekomu málo 😒
dúfajme, že aj k tebe bude natoľko veľkorysý a bude platiť a dá ti svätý pokoj
to by bola na začiatok pre teba aspoň malá výhra
lebo naťahovať sa s blbom o dieťa...nie je bohviečo 😒
držím palce, rozhodne sa zbaľ- či na stálo alebo len zatiaľ uvidíš, ale je dobre ukázať mu,že sú určité hranice, za ktoré keď chlapec prejde, viac nedovolíš a že to riešiš hneď. žiadne rozhovory, ďalšie šance,... po fyzickom útoku...
otras, no.. 😖
a všeobecne k fyzickému násiliu páchanému na ženách ( deťoch,..)
ako to tu poniektoré čítam, tak chápem, že zbytočne si ja idem v práci dušu vypľuť a donemoty učím deti (aj svoje doma), že sa nesmú biť navzájom
lebo mám prípady-ako tu-že niekto niekomu niečo povie a ten druhý ho za to zbije 😒
a samozrejme: prečo si ho udrel? - on ma vyprovokoval...
a moje vysvetľovanie, že sa musíme učiť mať svoje emócie pod kontrolou, že ak ma niekto slovne napadne-môžem sa tiež slovne brániť...ak ma niekto fyzicky napadne - na to sme tam my, aby sme boli ihneď zavolaní a riešili to....sú zbytočné
ak to vidia doma, facka sem, facka tam...a nebodaj počúvajú "nemala si provokovať" a maminka to nechá tak....
no smutné
ja len vždy vravím:
ako je možné, že na najbližších ľuďoch, ženách, ktoré nám priviedli deti na svet, skáču nám okolo zadkov,....sa nedokážem udržať na uzde a keď mám nervy, tak facnem???
a ak sa pohádame s kamoškou, s rodičmi, so súrodencami - tiež sa hneď bijeme? keď nás vytočia???
a v práci, keď nás naštve kolega, nebodaj riaditeľ - tiež mu jednoducho jednu strelíme?? nie??? ako je to možné??? to si nemôžeme dovoliť??? a prečo? lebo je to cudzí, resp. nadriadený človek???
a potom prečo na svojho "milovaného", nebodaj na svoje deti Môžme dvihnúť ruku??? prečo???
Takze po poriadku idem-ano prevalilo sa to,dokonca ani vcera uz nezatlkal,doraz bol ten ruzovy zapalovacik co od nej dostal. A viete co?ako provizornu fotku jej dal obciansky preukaz,lebo na moju otazku kde je jeho OP povedal ze ho ma Ivanka.....niet co dodat,asi len ze uz v zivote nechcem chlapa kt.uz ma dieta a kasle nan....
Odisla som skoro rano so syncekom k mojej mame.
@tanja7613 To najhorsie uz mas za sebou. Bude to uz len lepsie! Len jednemu nerozumiem, preco si vymenili OP?
@tanja7613 Drzim palce. Dobre si spravila. Je to obycajny chudak a hlupak. Verim, ze bude uz len lepsie. A je super, ze si mala kam ist. Drzte sa a nic si nevycitaj. A kto vie, ci sa on vobec niekedy uvedomy, ale to uz je jedno. A naozaj dat niekomu OP kvoli fotke, tak mu asi nacisto hrabe. Drzte sa.
@macamac dakujem za podporu,aj vsetkym ostatnym babam. Verim uz len v to najlepsie a viem ze aj na neho raz dojde ked ho zavru kvoli vyzivnemu,lebo myslim ze na dve deti to nezvladne a este sa aj starat o novu zenu a jej male dieta....
@tanja7613 tak toto je sila, zase sa raz ukazalo, ze zenska intuicia neklame...chlapec nevie, co od radosti, vsak on uvidi...je mi len luto kvoli Tebe a kvoli dietatku, ze ma takeho otca. No verim aj tomu, ze vsetko sa deje pre pricinu, uvidis, stretnes v zivote niekoho, kto si Ta bude vazit. Drzim Ti prsty
@zuzkat1 pozri - aj toto treba deťom vysvetliť, že ak niekto niekoho udrie a on to ide povedať mame,učiteľke,... to nie je ŽALOVANIE
to potom - aj mne keď vykradli auto,nemala som volať políciu.... nie? hádam nebudem žalovať 😉
susedove deti mi pri hre rozbijú okno, no nepôjdem to riešiť hádam s ich rodičmi,nie? vezmem sa (alebo pošlem moje deti) a pôjdem rozbiť okno aj ja im....
a takto by sme mohli pokračovať
ide o to, že násilie plodí násilie
a preto - ja nie som za to, aby si to deti vyriešili medzi sebou formou ty mňa si kopol, kopnem ťa späť
oko za oko, zub za zub
ako potom v živote vyriešia frustráciu z toho, že prídu napr. k tomu vykradnutému autu s rozbitým sklom? ako to tam vyriešia? medzi sebou? medzi kým?
jednoducho musia sa naučiť pracovať so svojimi emóciami, nebyť pudoví,neznižovať sa na úroveň iných....resp. nedať sa strhnúť momentálnym hnevom iných
potom sa čudujme, čo za nervákov nám tu vyrastá
a potom tolerujme facky....
aj alkoholik začal štamprlíkom...a nie hneď demižónom 😉
@tanja7613 boze to je svina udrel ta vies co mozno ze je to aj chyba ze si ho neudala za to v buducnosti sa ti moze zíst ako dokaz ze je nasilník skoda taketo veci treba zdokumentovat pred sudom inak ti neveria aj ked je to pravda 😒
@tanja7613 fuuuha, takže bola za tým všetkým naozaj milenka?? no to je sila. Bože ja by som takých chlapov čo si nevážia ženy najradšej zo sveta zniesla. Ich penis je im prednejší ako rodinný život - ja mám dosť!!!! A odpísala ti niečo tá jeho milenka, čo si jej na Fb písala?
@tanja7613
zbil ta?!!
odid od neho... to su psychopati... a okrem toho, je to len tvoj priatel, mozes ho kopnut do zadku z minuty na minutu... este stastie ze si sa za neho nevydala... si slobodna a mozes okamzite zdvihnut kotvy od takeho psychopata.
Uz to, ze ma s predchadzajucou frajerkou dieta hovori o jeho zivotnych hodnotach, jeho mysleni... a udriet svoju priatelku... je to hanba... mal by sa jeho otec s nim porozpravat a dat ho do "pucu"...

@anatalia77 to ja som hadzala veci po nom 😉
A kazdy by to inak riesil.ja som napisala co by som robila ja.