icon

Ide o prehnanú starostlivosť?

Dnes o 08:32

Ahojte.tymto pribehom by som chcela iba vediet,ci si myskite,ze mam prehnany postoj k svojmu dietatu.
Nas maly ma kratko po 7 mesiaci.je to nase prve dieta,s manzelom je to vytuzene dietatko,nakolko sme obaja starsi,podarilo sa nam pomocou IVF -3 vklad.
Obaja samozrejme chceme synovi len to najlepsie.ja chcem od vas vediet,ci to prehanam a som moc opatrna.
Uvediem vam par prikladov.
Partner chcel vymenit kocik za sportovu cast,ja takisto,no s tym rozdielom,ze moze byt iba v uplnom lahu alebo polosede.Pohadali sme sa,lebo pertner ho chcel vozit v uplnom sede,aj ked maly nesedi este..ked ame zacinali s prikrmami,pediater povedal,ze postupne na to treba ist,no a zaviedla sim zeleninu,po 2 tyzdnoch pridala maso,po 2 tyzdnoch ovocie ako dezert.po dalsich 2 tyzdnoch malo ist ovocie ako desiata.Partner na tajnasa mu daval ovocie ako desiatu o 2 tyzdne skor,pocas toho ako som ja lezala,ked som bola chora.
Nehovorim o to.,ako ma strasne vytoci (teraz uz to nerobi),ked mu daval na peru dzem(ze ved nech ochutna),potom slahacku,predtym melon (mal 2 mesiace).mna s tym strasne vytoci,pohadame sa vzdy.on ze ved co sa mu moze stat,nech ochutna.
To co mu moze davat mu nedava,vzdy musi vymyslet,co nemoze.
Teraz behak (choditko),ja som s tym moc nesuhlasila,lebo nie je to zdrave,nakoniec som povedala dobre,ale bude tam minimum casu.
Maly este nesedi,ale plazi o sto dvesto,namiesto toho,aby ho viedol k stvornozkovaniu,tak ho da na nohy,chyti za ruky a skusa s nim chodit.
Nehovoriac na to,ze na nohy ho daval uz v 3 mesiaci,ze ved in je pevny (drzal ho nech stoji).
Teraz naposledy,mna nechal rano,nech sa vyspim,bol s malym,pridem za nimi a on pustenu telku,ze ved do nej nepozera.
Podla vas,je toto normqlne??strasne ma vytaca tymto jeho spravanim.nemyslela som si o nom,ze zqujme takyto postoj,ked sa maly narodi.
Je milujuci ocinko inak

Strana
z3
anonym_971be2
Dnes o 15:08

Asi mu z otcovstva preskocilo, je strasne robit partnerovi za chrbtom to, co si nepraje, na com sa nezhodli a este hokuspokus na vlastnom, vymodlenom decku. Skus sa postazovat pred jeho pribuzenstvom, lebo toto nie je spolupracovnik, ale konkurent....... vsak pockaj, ako mu prospeje pomarancova šťava🍊❗🤣ked chyti anafylaktak necha to na teba... Kupte si psa, ked sa nudi...

sova7
Dnes o 16:36
@anonym_autor

@anonym_4ec7f4 chodieva so mnou,ked ma volno.no a ze nemozem vsetko pocuvat a brat vazne,co povie pediater.ze sa treba riadit zdravym sedliackym rozumom.

@anonym_autor vtipný je. Skús mu pripomenúť že dieťa máte aj vďaka lekárom a vede a nie iba vďaka sedliackemu rozumu 😏či on asi berie čo sa jemu hodi a zbytok vie lepšie než odborník. Keď chce dieťaťu dobre to je taký problém prekonať svoju jesitnost a naštudovať si co dobre a v akom štádiu vývoja to dieťa skutocne potrebuje? Dokáže pochopiť že to čo si on myslí že je dobre jeho pohľadom pre druhého také byť nemusí? Keď už tak sa chce malému venovať nech pri ňom nepozerá telku kašle na svoje pohodlie a zoberie ho von alebo mu spieva a nech je pri ňom prítomný aj duchom

anonym_1df069
Dnes o 18:24

No ja by som ho surovolo zobrala k fyzioterapeutovi a do nemocnice nech vidí následky. Každý deň by som mu posielala videá ako sa správne starať. Ja toto doslova nenávidím keď niekto robí naschvál zle. Nie, nie si príliš starostlivá. Všetko má svoj čas.

anonym_9a04fc
Dnes o 18:44
@anonym_96a9db

@mysicka36 Tiež žasnem nad vyjadrení niektorých žien ze debil 🙊v živote by som si to nedovolila povedať na človeka ktorého nepoznám iba z pár písmen usudim 🙉 asi ešte nevidela debila keď pomenuje takto otca dieťaťa ktorý sa aspoň snaží starať o dieťa aj ,keď robí chyby sú chlapi ktorý nerobia ani to

@anonym_96a9db tak ale tento je iny exemplar, to musis uznat, pretoze keby to len nevedel, ok, ale nema v tom nasledne pokracovat ked mu autorka povie a uz vobec nema robit poza jej chrbat. Ak to robi, tak ano, taketo oznacenie si pravom zasluzi…

anonym_96a9db
Dnes o 20:02
@anonym_9a04fc

@anonym_96a9db tak ale tento je iny exemplar, to musis uznat, pretoze keby to len nevedel, ok, ale nema v tom nasledne pokracovat ked mu autorka povie a uz vobec nema robit poza jej chrbat. Ak to robi, tak ano, taketo oznacenie si pravom zasluzi…

@anonym_9a04fc Tak ale aspoň snaha je u neho

silvike
Dnes o 20:14

@anonym_autor No, poviem Ti rovno, mne by fest dvihal tlak takym pristupom co robi. Neviem, bud je taky hlupy alebo vobec nerespektuje Tvoje (a myslim, ze Tvoje su spravne aj podla pediatrov, fyzioterapeutov a pod.) zasady. Neviem, mna by tiez vytacal. Ja som nastastie takeho trula nemala, co by nechapal ze choditko je blud, ze nebudeme pokusat zaludok a vsetko, aj prikrmy maju koli niecomu svoju postupnost, ze TV pre par mesacne dietatko je fakt nieco, co je vyslovene zbytocne a este to prinasa zbytocnu zavislost od obrazoviek uz u batoliat. Naco ? prepana, naco ? neviem, asi je tvoj taky jednoduchsi. No co uz.

anonym_9a04fc
Dnes o 20:27
@anonym_96a9db

@anonym_96a9db hej, snaha o robenie napriekov sa mu teda upriet nemoze. Mat toto, tak radsej nech sa nestara…

aurora33
Dnes o 20:41
@anonym_96a9db

@anonym_96a9db snaha o čo?

Strana
z3