Ideálne manželstvo a manželové chatovanie na pokeci
Ahojte, najprv chcem napisat ze som si vytvorila tento nick a snad ma admini nezavru, len kvoli tejto teme. Neviem totiz ako dalej a ked sa nevyrozpravam tak sa asi zblaznim. Mam uzasne manzelstvo, moj muz je pozorny, vela sa smejeme, rozumieme si, je fantasticky otec. Nase rocne dieta sme doteraz od narodenia kupali vzdy spolu, mozem sa nanho spolahnut s pomocou, pri porode plakal od radosti. V podstate sme idealna rodina. Je to uz vyse polroka co som sa mu pozrela do sluzobneho telefona ked bol prec. Velkaaaaaa chyba! Hanbila som sa jak pes ked som ho drzala ale nedalo mi to. Samozrejme som zistila ze moj mm je registrovany na pokeci pod nejakou prezyvkou s ktorou sa podpisoval do tych smsiek ktore som nasla v mobile. Pisal si s dievcatami a dohadoval stretka.. Na jeho profile nemal meno, fotku, nic osobne. Ked prisiel domov povedala som mu ze chcem vsetko vediet alebo sa moze spakovat a vypadnut. Dost uprimne sme sa porozpravali, ale, vysvetlenie bolo - nikdy som sa s nikym nestretol, je to len "zabavka" nikto o mne nic nevie a bla bla bla. Ze si uz aj povedal ze s tym skonci ale vzdy to skoncilo pri jeho presvedceni sameho seba ze vlastne nic zle nerobi. Uzavreli sme to tak ze ak nieco podobne zistim este raz tak je rovno rozvod. Lenze... Hovorim si, ked som na to neprisla predtym, teraz to zistim? Dovera je v troskach, aj ked musim sa priznat (aj ked to asi vyznie maximalne naivne) ze mu verim ze to ostalo "iba" na webe. Strasne ma to trapi, som na dve casti - jedna trpi, druha si hovori ze "no a - ventiluje sa, je ku nam skvel tak co riesit"
@siwinka1717 ach, normalne sa mi to ťažko čita.... podla toho čo pišeš, je to velky egoista, a neviem čo je to za zvlaštny druh lasky ak nejaka je voči tebe. Ja som si ista že keby sa nedajbože medzi mnou a mm niečo stalo, isto by nespravil nič take, aby nas dohnal do kuta že by nas o niečo ošklbal. JA to nechapem ako možeš milovať človeka ktorý miluje len seba 😖 😢
@bugynka haloooo, čo nove? ako sa to vyvyja?
@vejula pozri, samozrejme že to zanechalo hlboké stopy vo mne a niekedy až vriem, keď si na to spomeniem a že som stále s ním. Ale som tehotná a ťažko sa Ti rozhoduje a celkovo som proste na neho momentálne odkázaná, nie je to ľahko pripudstiť, ale taká je pravda. Ak by som bola prvý krát tehotná a nemala 14 ročné dieťa za ktoré som tiež zodpovedná, menej rokov, možno by som si našla inú tehuľku a išla s ňou bývať a pori msterskej robila. Lenže nie je to tak. Ako povedala v manželskej poradni, proste môj manžel je "citovo plochý." Začiatky vzťahov sme každý iný a snažíme sa, aj on sa snažil, lebo sa možno bál, že o mňa príde. Nie je mladý, je o 12 rokov starší, nie je bohatý, nie je krásny - žiadny dievčenský sen. Ako som otehotnela, tak som doslova inventár.
Ja už sa teším na malú, vážne, že mi aspoň čo to citovo vynahradí ...popritom si chcem dokončiť výšku, nájsť robotu už nie u neho a žiť svoj vlastný život. Možno sa aj naši odurazia a predsa len mi pomôžu v niečom, pretože keď videli manželovo chovanie, okamžite ma nútili rozviesť sa a vzdať sa malej, čo som odmietla. Myslím, ale že každý niekedy v živote musí skloniť hlavu, ja som musela teraz (-: ale dobre bude dúfam
@siwinka1717 och tak ti držim prsty nech to zvladneš. ono ty si asi dufala že ho druhe dieťa zmeni, ale..... väčšinou sa toto nekona
A hej citovo chladný to mi pasuje na jeho popis ☹ Snad sa časom osamostatniš a budeš šťastna, lebo žena potrebuje aj lasku muža . i ked laska dieťaťa je rovnako dôležita ak nie ešte dôležitejšia, ale lasku manžela nenahradi 😔
@vejula ďakujem, veľmi pekne ďakujem. Pozri jeho nezmenili tri deti, ktoré má a každé s inou ( ozaj som to dlho nevedela až po svadbe ), tak si nerobím ilúzie. Malý nie je jeho, ja som vydatá druhý krát.
Viem, že nenahradí, a manželova citová chladnosť sa prejavuje aj voči deťom, preto sú také, ale je to dočasné riešenie, kým sa nezamestnám a tak. Vieš, potom si budem môcť klásť aj ja podmienky, nie ich len prijímať.
@siwinka1717 ak ti povie, ze nesuhlasi s tym, aby si bola spolumajitelkou, tak mu povedz, ze hned ako to bude mozne, tak si vezmes vlastny byt na hypo a das zuzit BSM.. prave vcera mi jedna kamoska hovorila, ze jej mama sa 14 rokov starala o svojho druheho muza. Vcera zomrel a byt v ktorom zili jej nepatri. On odmietal za zivota na nu prepisat co i len cast, takze teraz vo svojich 60-tich rokoch caka, ktore z jeho deti ju ako prvy bod programu vyhodi...
@sisaha no to by čakalo aj mňa(-: jeho syn, to je živá socka liečená po drogách a dcéra ma nenávidí, jeho matka mu vsugerovala, že mi ide a všetkým jeho bývalým išlo o blahobyt. Podotýkam, že pokiaľ som nepracovala u neho , v bývalej firme sa môj plat rovnal jeho mesačnému zisku z dvoch jeho firiem !!!!! Ja som z toho živila len seba a syna , žila u našich, takže som malému dávala a aj seba na školy ( malý bol študovať AJ na Malte) mne chýba posledný rok manažmentu na VŠ, obliekali sme sa a mám celkom fajn auto, ja som ozaj mala blahobyt, to čo rozpráva tá moja svokra je neskutočné, že by bol blahobyt mať ledva na účty a nie to ešte, že kaderník a manikúra.
ja fakt neviem ako zareaguje na ten byt. Kvôli tomu keď som si pýtala istoty , keď som otehotnela , tak urobili so svokrou kauzu, vraj som psychicky labilná,na liekoch a psychicky chorá atď. Naši sa ma zastali a bolo hrozné peklo. Ozaj takéto tehotenstvo som si nepriala ani v najhorších snoch, hrozne ťažko sa mi s tým vyrovnáva, čo manžel urobil, ako sa zachoval a predstav si, svokru to stále drží.Nebaví sa so mnou, len jeho podpichuje.
@siwinka1717 ach jaj, tak zle sa mi to čita.. chapem že teraz nemaš možnosti, ale byť tebou už teraz robim všetko pre to aby som sa čo najskôr mohla od neho odsťahovať rozviesť a už nikdy viac ho nevidieť...
@siwinka1717 no neviem ci z jeho strany ide o lasku k tebe...Skor mi to pride, ze nie a svokra, ta ta asi z duse nenavidi. Tazko ti poradit, ale ja osobne by som sa asi rozviedla, pripadne, ak to nechces hnat do extremu, tak postupne si vytvarala svoju zasobu penazi o ktorej vediet nebude. to, ze ti zatajil ze ma tolko deti tiez nesvedci o jeho uprimnosti. Rozmyslala si aj nad tym,ze si moze nabrat pozicky a potom ti ich nechat?? ja by som takemu cloveku neverila a z pravnej stranky sa z toho cim skor vyzula
@vejula ja viem, že sa to nemá hovorit a nemala by som ho strapnovat kvoli malej, ale ja mu to jedného dna hrozne vratim.Bude ten deň, keď bude on potrebovať oporu, keď bol v nemocnici tak za ním neprišlo ani jedno z jeho detí, a jeho mama za týždeň tak akurát raz a na hodinku - ona nemá čas pani podnikateľka. A aby poznal ten pocit, že potrebuje a je odkázaný na toho druhého a ten ho poníži tým najhorším spôsobom.
@siwinka1717 obavam sa, ze takyto clovek ten pocit nezazije, lebo ho nie je schopny zazit..
@sisaha to môže to je pravda, to aj urobil, nevychádzalo finačne tak mal tisíc kariet v mínuse.
Svokra je zvyknutá na jeho predošlé partnerky. že im šupla pár EUR alebo parfém a oni ju poslúchali a obdivovali, len na mňa podobné veci teda žiadny dojem nerobia a už vôbec nie na mojich rodičov alebo staršieho syna. Svokra sp všetkým hroozne bojovala, veľmi nám chcela rozhodovať o živote, dokonca o svadbe a manžel sa dokázal akosi zázračne obrniť a povedať NIE. vtedy ma začala neznášať...všetko čo urobím fakt zhodí,nie mne do očí, so mnou sa odmietla stýkať / a to sa vraj teší na vnúča / ale manželovi do SMS,mailov, telefonaty. Kokos to by si neverila, v 46 rokoch s nou všetko konzultuje!
On ma nelubi tak ozajstne, to som už písala, to bol proste obdiv k samostatnej, nezávislej žene, ktorá mala svoju úroveň svoj svet, zaujímavých známych. A už taká nie som, klasická žienka domáca, tehotná, priberajúca, tak už je to preč.
Ja sa musím ozaj len obrnit a stavat sa na vlastne nohy. preto dúfam, že už nikdy v živote NEBUDEM ZAVISLA NA ŽIADNOM CHLAPOVI. ani v tehotenstve
@sisaha ale zažije . Vieš ako sa ľutoval v nemocnici s obyčajným seknutým chrbátom, ako vyčítal dcére , že to má 10 min. busom, že jej platí električenku a telefón a že ani neprišla a ani nezavolala..
@siwinka1717 tak chlap sa bude lutovat aj s obycajnou chripkou...no ale aspon mu to trosku otvori oci..
@siwinka1717 k tomuto ti ja len tolko poviem že ťa obdivujem že si sa ešte nezbláznila. tvoj príbeh sa ťažko číta nie to ešte ho prežiť. držím ti palce a prajem veľa síl aby ste to zvládli TY tvoj syn a tvoje dievčatko 😵
No babenky , nijak .. prisla som domov a nic ... ticha domacnost ... ma na haku a ja tiez , tvarim sa veselo ... a nerozpravame sa ... takze asi tak , dotycny ma na haku 😒
@bugynka otvor si flasku vina a hybaj do vane 🙂 spievaj si a oddychni si 🙂 😉
@polarnicka stalo sa 🙂)))
@kika29 ďakujem
@bugynka no, " aj pad na hubu je pohyb vpred"... Aspon vies co a ako, dalej sa ty musis rozhodnut, ty ho poznas najlepsie... Ale premysli si to sebecky, co chces ty, aky vztah, akeho muza, aku rodinu... Nepozeraj na nikoho a na nic.. Ty musis vediet ako sa citis, co si videla a ako sa ta to dotklo... Drzim palce ;)
@bugynka teda..........to je prasa. pardon za vyraz 😝 😅
@ivka
@mandragoda22
@vejula
Sama ešte neviem že čo .. zmena , ano vidi že som nou nepohol tak sa začína snažit , vie že idem preč a že tam žije aj moj ex , tak mu zrejme začína trošku stahovat rit ...
Jednu chybu som urobila aj aj a to že som ich nevysmarila z bytu , ked sa zacali rozprávat o svojich sexualnych hradkach a ked sa ta truba ošahavala a vystrajala somariny .. . mala som otvorit dvere a povedat nech sa idu blaznit do svojej spalne ale nie ja sprosta som len povedala nech si daju pokoj a sla si zapalit .... nemala som to brat na lahku návahu , kyvnut rukou , že to je chlast .. myslim si že aj to je malinko príčinou toho všetkého ...
Ahoj babule , včera sme sa o tom porozpravali , nevedel mi povedat preco to robil - na alkohol sa nechcel vyhovarat - povedal ze to bol malinko adrealin ale ze to za to nestalo ... teraz sa snazi sekat dobrotu a prosí o to aby som mu to nevrátila 😒

@polarnicka určite každý túžime po dokonalom šťastí, len ja u neho pracujem, čakám jeho dieťa, bývam u neho. Pokiaľ odídem, nedá mi nič, ako mi ani nedal ani len výplatu, keď som odišla a žiť na úkor našich nechcem. Na malú sa teší, tak možno ( ako väčšina žien chabo dúfajúc aj ja dúfam ), že sa zmení. Držte palce tento týždeň sa s ním idem porozprávať o byte. Vzhľadom na jeho početné potomstvo z predchádzajúcich vzťahov a to, že byt nadobudol pred manželstvom, chcem mať istotu, že neskončíme na ulici a keby sa mu niečo stalo, tak ma jeho deti nevyhodia aj s malou, idem ho opätovne poprosiť o darovanie polovice bytu. Tak dúfam, že to urobí. Aj tak je to na hypotéku, a budem ju zdielať, tak by nemal povedat nie. už raz povedal....uvidíme
@bugynka Ale čo je s bugynkou by ma zaujímalo???!!!!