Ideálne manželstvo a manželové chatovanie na pokeci
Ahojte, najprv chcem napisat ze som si vytvorila tento nick a snad ma admini nezavru, len kvoli tejto teme. Neviem totiz ako dalej a ked sa nevyrozpravam tak sa asi zblaznim. Mam uzasne manzelstvo, moj muz je pozorny, vela sa smejeme, rozumieme si, je fantasticky otec. Nase rocne dieta sme doteraz od narodenia kupali vzdy spolu, mozem sa nanho spolahnut s pomocou, pri porode plakal od radosti. V podstate sme idealna rodina. Je to uz vyse polroka co som sa mu pozrela do sluzobneho telefona ked bol prec. Velkaaaaaa chyba! Hanbila som sa jak pes ked som ho drzala ale nedalo mi to. Samozrejme som zistila ze moj mm je registrovany na pokeci pod nejakou prezyvkou s ktorou sa podpisoval do tych smsiek ktore som nasla v mobile. Pisal si s dievcatami a dohadoval stretka.. Na jeho profile nemal meno, fotku, nic osobne. Ked prisiel domov povedala som mu ze chcem vsetko vediet alebo sa moze spakovat a vypadnut. Dost uprimne sme sa porozpravali, ale, vysvetlenie bolo - nikdy som sa s nikym nestretol, je to len "zabavka" nikto o mne nic nevie a bla bla bla. Ze si uz aj povedal ze s tym skonci ale vzdy to skoncilo pri jeho presvedceni sameho seba ze vlastne nic zle nerobi. Uzavreli sme to tak ze ak nieco podobne zistim este raz tak je rovno rozvod. Lenze... Hovorim si, ked som na to neprisla predtym, teraz to zistim? Dovera je v troskach, aj ked musim sa priznat (aj ked to asi vyznie maximalne naivne) ze mu verim ze to ostalo "iba" na webe. Strasne ma to trapi, som na dve casti - jedna trpi, druha si hovori ze "no a - ventiluje sa, je ku nam skvel tak co riesit"
@katecameron stále len krátko , potom ich to prejde
@bugynka ved toho sa bojím aj ja ☹ ☹ ☹
@deniska08 preboha!! este ste manzelia? :(
@bugynka citam, ze chlap seka dobrotu.. snad mu to vydrzi!
ja som sa chcela este spytat ostatnych, ze ake je to, ked ste zistili, ze cakate babenko,. ci sa vam zmenil radikalne zivot partnersky. po vasich prispevkoch sa strasne bojim co le pomysliet na to, ze niecoho takeho by bol schopny aj ten moj zlaty priatel, ktory je zatial najlepsi na svete.
okrem ineho: co lietanie v tehotenstve? mam pracu, ktora si vyzaduje pracovne cesty aspon 4x do roka a to najma letecky aspon 9 hodin. viete mi niekto poradit? na jednej strane stale myslim na babatko, na druhej strrane sa bojim, ze sa mi po porode nevrati moj stary zivot.. co sa tyka prace a aj priatela. za akekolvek rady budem vdacna 🙂
@polarnicka tak to si pís ze po porode zacnes zit diametralne odlisne
@polarnicka su zbytocne nejake uvahy, ci sa ti vrati byvaly zivot alebo nie. Si vyber - ved vzdy mas na vyber = bud zivot, ktory zijes, alebo zivot matky
@nina55 to je pravda, ale poznam dost zien, ktore pracovali aj kratko po porode 🙂 len som chcela vediet, ake s tym mate skusenosti.. raz chcem byt maminou, aj ked mam taky pocit, ze moje telo sa zblaznilo a chcelo by mat v brusku nejake to mimi uz aj zaraz 🙂 takze zvazujem 🙂
@polarnicka no ano pracovali ale to mali velmi dobre zamestanie a mohli si dovolit platit au pairku alebo potom totalne ochotnych starych rodicov ked nesplnas tieto podmienky tak praca nehrozí rychlo po matreskej ale zas to je aj o cloveku lebo podla mna milujucej matke trha srdce odíst od malinkeho dietata aj 1rocne je este malinke 😉
@katecameron pozri bat sa nema zmysel , lebo si stale krok do zadu ... netreba mysliet na to najhorsie aj ked s tým v kutiku duse ratat , ale urcite sa nezozierat ze co ak to urobi ... ber to tak , co sa ma stat sa stane 😉
@bugynka ahoj, ja som síce neprispievala, ale čítala debatu..myslím, že na alko sa je blbosť vyhovárať a poznám to z vlastnej skúsenosti. Môj terajší priateľ je aj môj prvý, skúsenosť mám pri ňom. Stalo sa to pred pár rokmi (dovolila som viac,ako za triezva by som nie),ale odvtedy viem, ako alko funguje (pretože som nepíjala).. Myslím, že vtedy máš väčšiu odvahu robiť to, čo by si inak mala zábrany a najpodstatnejšie je, že v TOM MOMENTE vieš, že je to nesprávne, ale JE JEDNO, aké to bude mať následky.. svedomie sa ozve inokedy.. zlyhať môže každý z nás, ale problém by asi nastal,ak sa prekročí tá pomyselná hranica a blbé by bolo, ak by nebol charakter a ešte aj v tom pokračoval. 😒
Držím palce, až vám to vyjde a hlavne, nech sa polepší.. a čo tá kamarátka? Stretávate sa ešte všetci spolu?
@srnqqa no keby , oni chcu vsetko a mi zienky domace sa snazime aby boli spokojny a oni ? oni nic ...sice mm sa teraz snazi tak som zvedava , ale babenky zo mnou je to tazsie ... normalne mám nanho averziu , som chvilu mila a hned jak si spomeniem tak vrcim ... myslite ze som ho prestala milovat ?
@bugynka vsetci sa teraz snazia ale nemam s toho dobry pocit kamoska mi písala ze aj jej sa snazí lebo to dosral na celej ciare ale ze mu nasla sms citujem: od tej coury-:KED SA TI TO DOMA UPOKOJí tak si to zopakujeme .Je mi s toho nanic TAKZE BUDTE VZDY V STREHU aj ked sa to upokojí myslím ze si ho nemusela prestat milovat ale uz to nikdy nebude take ako predtym JAZVA na srdci ostava teda mne urcite
@bugynka ako sa mas? co nove
chlapi si musia stale nieco dokazovat!!! naj naj sa maju tie vypocitave mrchy, ktore v prvom rade myslia len na seba. muzi su z nich hotovi, vobec im nevadi, ze nevaria a neupratuju. a ked vam chlap povie, ze taku by nechcel, neverte mu, opak je pravdou.!ak je k tebe pozorny, uzi si s nim kazdy den, neries zbytocnosti, ublizis len sama sebe. dnes je pri tebe, zajtra moze byt FUC!
@katecameron Ahoj no celkom to ide , s mm sa uz bavim normalne , ale zacal iny rezim , viac pomaha - chlapov treba zamestnant aby nemali cas mysliet na hovadiny 🙂
@zufala111 držím Ti palčeky, aby to naozaj bola pre neho len zábavka. Ty sama musíš vycítiť, či sa nejako zmenil alebo nie. Ja som takto prišla o manžela a absolútne "ideálne" manželstvo. Začal nejakou hrou, potom pokecom, to že tam trávil celé noci, som si nejako neuvedomovala, pretože po každodennej práci, potom okolo deciek veď to určite poznáš som zaspala ako zarezaná. A potom mi jedného dňa oznámil, že ma už neľúbi a že si našiel priateľku. Teraz som mu za to síce veľmi vďačná, pretože mám úžasného manžela, ale to, čo som si prežila vtedy neprajem nikomu. Samozrejme, že mu to s priateľkou "nevyšlo", ani s ďalšími 10, ktoré už od vtedy mal. Ale aspoň náš vzťah sa upravil do roviny, kamarátskej. Ale viem, že nebyť môjho súčasného manžela, tak toho môjho ex nenávidím do konca svojho života. A to nehovorím o tom, akú traumu sme rozvodom spôsobili našim detičkám, napriek tomu, že sme sa pred nimi nehádali :(. Toto si jednoducho neodpustím ani ja. :( . Ale verím, že toto tvoj prípad nebude, pretože poznám chalanov, od nás z práce, ktorí sa naozaj takto len zabávajú a robia si srandu.
@mawiya to vazne poznas chlapov z prace ktory sa tak zabavaju a nic tym nesleduju lebo podla mna aj ked to zacnen e nevinne akoze zabava moze sa to rychlo zvrhnut do inej roviny a to skutocna nevera
@katecameron no v prvom rade sú to IT. Bohužial mala som takého doma a tí sú trošku inde s rozmýšlaním 🙂 tým nechcem urážať 🙂). áno naozaj z toho majú srandu, rozoberajú to v kancelárii, jednotlivé baby, teda volajú ich nickmi. Vlastne som sa to náhodou o mojom ex dozvedela od jeho kolegu, nechtiac. :( . Ale je pravda aj to, že neviem, či sa s tými dievčatami aj stretávajú. Ale myslím, že nie. Za prvé tých chalanov poznám 🙂 a za druhé asi by sa tým pochválili. Lebo chlapi sa takýmito vecami radi pochvália. Ale vidíš, my sme sa kvôli internetovej nevere rozviedli. A poviem pravdu, nevadilo by mi, keby sa vyspal s nejakou náhodnou babou, ale vadilo mi to, že k tej babe na pokeci prechovával naozajstné city. :(
@sisaha to som prehnala, vadilo by mi aj to. Samozrejme. Ale bolo to neuveriteľné týranie, keď mi stále hovoril aká je ona dokonalá, napriek tomu, že sa poznali iba cez pokec, a ja totálna krava. Veľmi ma ponižoval, ukazoval všetkým v práci (pracujeme v jednom zamestnaní :P) jej fotky. A je pravda, že bola naozaj prekrásna - teda ak to bola naozaj ona 🙂. Takže preto mi to tak vadilo. Ale máš pravdu, vadilo by mi čokoľvek, akákoľvek nevera, aj tá na pokeci. Som sebec a manžela chcem len pre seba.

@bugynka vsak oni sekaju dobrotu ale dokedy ?