icon

Ideálne manželstvo a manželové chatovanie na pokeci

zufala111
11. nov 2011

Ahojte, najprv chcem napisat ze som si vytvorila tento nick a snad ma admini nezavru, len kvoli tejto teme. Neviem totiz ako dalej a ked sa nevyrozpravam tak sa asi zblaznim. Mam uzasne manzelstvo, moj muz je pozorny, vela sa smejeme, rozumieme si, je fantasticky otec. Nase rocne dieta sme doteraz od narodenia kupali vzdy spolu, mozem sa nanho spolahnut s pomocou, pri porode plakal od radosti. V podstate sme idealna rodina. Je to uz vyse polroka co som sa mu pozrela do sluzobneho telefona ked bol prec. Velkaaaaaa chyba! Hanbila som sa jak pes ked som ho drzala ale nedalo mi to. Samozrejme som zistila ze moj mm je registrovany na pokeci pod nejakou prezyvkou s ktorou sa podpisoval do tych smsiek ktore som nasla v mobile. Pisal si s dievcatami a dohadoval stretka.. Na jeho profile nemal meno, fotku, nic osobne. Ked prisiel domov povedala som mu ze chcem vsetko vediet alebo sa moze spakovat a vypadnut. Dost uprimne sme sa porozpravali, ale, vysvetlenie bolo - nikdy som sa s nikym nestretol, je to len "zabavka" nikto o mne nic nevie a bla bla bla. Ze si uz aj povedal ze s tym skonci ale vzdy to skoncilo pri jeho presvedceni sameho seba ze vlastne nic zle nerobi. Uzavreli sme to tak ze ak nieco podobne zistim este raz tak je rovno rozvod. Lenze... Hovorim si, ked som na to neprisla predtym, teraz to zistim? Dovera je v troskach, aj ked musim sa priznat (aj ked to asi vyznie maximalne naivne) ze mu verim ze to ostalo "iba" na webe. Strasne ma to trapi, som na dve casti - jedna trpi, druha si hovori ze "no a - ventiluje sa, je ku nam skvel tak co riesit"

mataharyy
14. nov 2011

@zufala111 Tak to je jasný, není dobré se zžírat sama 😉

vejula
14. nov 2011

@zufala111 bože ja ťa tak uplne chapem, lebo ja tiež neznašam, fakt z duše nenavidim, tie trapne baličkske rečia mna by to tiež dorazilo taketo volačo....že maš o svojom mužovi určitu predstavu, si hrda na neho, aj na jeho zmyšlanie a na to že nieje taky ako ostatní tí trapaci. A potom si prečitaš niečo taketo a maš pocit že to snad ani nieje možne. Nie sice v tejto suvislosti ale v inej, tiež som mala o svojom manželovi istu predstavu, že však toto je pod jeho uroven, a potom som sa dozvedela niečo ine, tak ma to šokovalo. A potom som zistila že fakt su chlapi trošku iní, ale to ich samozrejme neospravedlnuje s mojim sa vždy rozpravam ked mi niečo vadi, aj ked su to len maličkosti (samozrejme nie zas take ako či si rano umyl zuby 😀 ) Ale skôr oblasti ktore sa týkaju môjho vnimania našho vzťahu... Ja potrebujem mať tieto veci naporiadku, lebo by mi to znemožnovalo potom normalne fungovať vo vzťahu.
A to je dobre že si sa citovo odputala, už len pre vnimanie seba samej. LEbo ked sa človek vnima uplne len ako sučasť vzťahu, začina sa aj jeho hodnota odvijať od toho ako sa vidiš v očiach toho druheho. Neviem či som to dobre napisala. Ale proste asi by sa človek nemal stracať ako jednotlivec a vidieť sa len ako sučasť celku ktorý tvorite. Ano tak by to bolo idealne a krasne, ale bohužial pokial by sa potom niečo stalo, tak by ťa to položilo celkom na dno.

natyadko
14. nov 2011

Ahojte...
chcem odpoved na otazku spala som s priatelom
sme spolv 2r. Na druhy den som mala strasny vytok
a cela suska ma svrbela. Je to tym ze spal s inou???

viki2912
14. nov 2011

no tak to je zaujimave...na jednej strane ok,muz potrebuje vzruso..a co my zeny?aj my potrebujeme vzruso,a sem tam trosku relaxu..ale hned nebezime na pokec a nechatujeme si s kadekym.moj manzel je tiez na pokeci,aj ja..mame tam nicky,ale vobec tam nechodime,navyse mam pristup na jeho ucet,vlastne skoro na kazdy.uz sa dusuje ze to pomeni,lebo mu do toho chodim,ale vzdy zabudne..haha...podla mna to nie je fer.ak chce vzruso,tak nech ide na kolotoce,nie kecat a balit ine baby...v myslienkach ta v podstate podvadza..ale zas nie je to taky prehresok za ktory ho urkizovat hned...

jakavi
14. nov 2011

tak sa pripajam aj ja aj ja som zistila ze moj muz chodí na pokec vykricala som mu to no on tvrdí ze to len zo srandy ze o nic neslo... to snad vsetci hovoria len ja uz neverím mal tam okolo 24 priateliek mena som si napísala na papierik ale zial nie vsetky on mi slubil ze uz tm nepojde lenze ko mu verit ked chodi do prace tam ja uz nevidím co robí robil to tiez potajomky a v profile nemal zadane udaje ze je zenaty a ma deti

jakavi
14. nov 2011

milujem ho hajza jedneho vrazil mi noz do srdca

viki2912
14. nov 2011

@jakavi pri kazdom profile vidis kedy bol nahlaseny...takze si vies pozriet ci klape alebo nie...vsetci muzi su hajzlici..vacsi,mensi/ale vsetci su.moj muz vie,ze viem vyrobit poriadny cirkus,neverim zeby riskoval a vie,ze pomsta by bola sladka!ja by som sa s nim nebavila,vsetko by som mu vratila rovnakou mincou,a on to vie.)))

jakavi
14. nov 2011

@viki2912 ano on tam uz nebol pod tym nickom lenze co ked si zalozil druhy ved ja niesom debil kludne tam moze chodit pod inym nickom

viki2912
14. nov 2011

@jakavi ti verim,viem si predstavit ako sa citis,aj ked nemam takuto skusenost...ked to pomoze,som si ista ze aj moj by vypisoval keby mal cas a energiu.nastastie chodi taky utahany z prace,ze nevladze nic.a v robote sedi cely den za compom ale maka chlapec...ale prednedavnom som zistila ze mal aj iny nick na tom pokece,daavno si ho zalozil este ked sme neboli spolu..ale nevedela som o nom...a viem ze tam chodil...ale ked som na to prisla a precistila mu zaludok a pred jeho ocami napisala byvalemu na pokeci,tak ho srandicky prsli a zrusil si ho...keby to spravil znova,tak ho oskalpujem...akoze sa volam viki

jakavi
14. nov 2011

@viki2912 je mi z toho nanic fakt nanic myslela som si ze moj je iny ako tí chglípnici

viki2912
14. nov 2011

@jakavi tak pis aj ty ak si myslis ze pise...)a povedz mu to a povedz ze ked tam na niekoho narazis a zalubis sa,tak potom nech sa necuduje..vraj ta on inspiroval..)

viki2912
14. nov 2011

@jakavi aaale...vsetci su rovnaki....!!!bez debaty...vynimky...moj,tvoj,ini...vsetci su muzi a su to nepodarky

jakavi
14. nov 2011

@viki2912 vies lenze on mi tvrdi ze tam uz nechodí ale ja mu to neviem dokazat a neverím mu

viki2912
14. nov 2011

@jakavi znicis sa,ked budes mysliet na to ako si vypisuje....radsej na to nemysli,pust to z hlavy...ja by som to riesila pomstou a to odplata rovnakou mincou...zaloz si svoj ucet a pis aj ty...

viki2912
14. nov 2011

@natyadko nemusi to byt vobec tym...mozno mas narusenu imunitu,mozno mas mykozu,alebo iny problem..hovori sa,ze takto sa da zistit nevera..ale nie je to 100 percentne...aj ked,opytaj sa na rovinu,resp.pockaj,ci budes mat tento problem opkaovane po sexe s priatelom...

jakavi
14. nov 2011

@viki2912 ved to bojím sa ze sa utrapim na smrt

viki2912
14. nov 2011

ja mam inu dilemu...ziarlim na manzelovu byvalu...on ju opustil uz davno,len mi hrozne leziv v zaludku...videla som len jej foto na fb,ale odkedy som sa dozvedela,ze sa velmi kamarati s manzelovym kamosom dobrym,a vlastne so vsetkymi....mimochodom vsetkych poznam aj ja,chodievaju k nam,je mi zle...neznasam uz len myslienku,ze s nou bol...fuj,idem sa zvracat z toho...zoziera ma ziarlivost....manzel sa mi smeje,lebo jemu je ukradnuta,ma ju na haku,uz skoro tri roky ju nevidel...len ja ju riesim...citim sa ako cvok..

jakavi
14. nov 2011

@viki2912 aj ja ked vidím byvalu mojho tak je mi zle a vies co je najhorsie ze podla mna sa kus na mna podoba

viki2912
14. nov 2011

tak mojho byvaleho ta je moj opak...blndinka dlhovlasa,ja bruneta kratkovlasa...aj teraz kukam na jej fotku.chapes?a musim ist tikovat

jakavi
14. nov 2011

@viki2912 podla mna si ma aj preto vybral no ja som sa do neho fakt zamilovala on mozno vtedy somnou zacal len koli tej podobe a raz som nato prisla ked sme chodili spolu este iba mesiac ze napísal moj LUBIM TA TY PICA akoze myslel na nu a pritom uz bol somnou ☹

viki2912
14. nov 2011

hmmm..to uz neries...radsej...)teraz sa ti nevynaraju vsetki negativne myslienky...

mirkacik
14. nov 2011

@drievko6 to ja som pisala o tej kolegynke a poviem ti,ze doteraz mam aj takv hlave cervika...preco to spravil..a ci to nespravi znovu

viki2912
14. nov 2011

ako zalozim novu diskusiu,poradte/...)a pripojte sa na temu ziarlivost.

slivka3
16. nov 2011

Aj moj muž chodí na pokec a dopisuje si s rôznými babami,ale mne to zas osobne nevadí, viem o tom tak to neriším.Chlapi to viac menej vnímaju ako zábavu.Možno by som to riešila až vtedy keby som mala podozrenie,že sa s niekým aj stretáva to by mi už fakt vadilo,ale pokiaľ to je vo virtálnej podobe tak nech sa zabava ,aj ja tam občas zabludim ,aj si popišem s chlapmi a prečo nie?Naše manželstvo je založena na vzajomnej dôvere tak takéto veci ho nemôžu ohroziť či naštrbiť a každy potrebujem trošku úniku od reality a veľa ľudí to práve rieši chatovaním.

jakavi
16. nov 2011

@slivka3 ano ty o tom vies le ona nevedela on to tajil a kedze si píses aj ty tak ste si kvit

twinflame
16. nov 2011

@slivka3 myslím si, že je rozdiel v tom, či človek chatuje s ľuďmi, ktorých pozná alebo prostredníctvom chatu hľadá nové známosti. Ak nieto vyhľadáva zoznamovanie cez chat za účelom stretnutia a možno aj niečoho viac, to sa mi nezdá byť OK ak má človek trvalý vzťah. Kto je vo vzťahu spokojný a je spokojný a vyrovnaný aj sám so sebou, nemá dôvod hľadať známosti vo virtuálnom svete. Pritom častokrát partner môže byť sebalepší ale ak má jeden problém vyrovnať sa sám so sebou a blúdi a hľadá, nič sa s tým nedá robiť.

slivka3
16. nov 2011

@twinflame súhlasím ak je to aj za učelom stretavania sa alebo vyhľadávania nejakého vzťahu,že to nie je v poriadku,ale ak to je len pre zabavu nevidím na tom nič zlé.

claudica
16. nov 2011

@slivka3 Nie je na tom nič zlé, ak to vyhovuje obom...samozrejme. Mne by to vadilo, aj keby to robil "len" pre zábavu... A ak sa to jednému z partnerov nepáči, ten druhý by s tým mal prestať. A navyše ak to ten druhý robí potajme, tak to celkom "kóšer" nie je.. 😉

lvka
16. nov 2011

Ja neviem, podla mna sa to nerobi... A nepacia sa mi ani reci typu:"muz je od prirody lovec..." spolocnost sa chvalabohu zmenila odkedy muzi nahanali bizonov, zeny tiez uz nie su "len" matky.. Dokazu bezproblemov plnit viacero funkcii a niekedy rodinu zabezpecia lepsie ako muzi, tak aj ti by sa mali prestat schovavat za "pudy" a zacat jednat ferovo. V prvom rade sa svet zmenil, ked sa niekto neciti na vztah, manzelstvo a rodicovstvo tak donho nema ist. Nikto ho neodsudi, a nikto si to v dnesnej dobe ani nevsimne. Naco sa zeni chlap ktory vie ze s jedinou ho to proste nebude bavit? Ved nech je sam, nech chatuje, nech sa stretava a nech netrapi seba, manzelku a deti. Ludia by mali asi zacat byt sebci a nerobit to co sa od nich ocakava, ale to co citia. Potom by sme mozno my poniektore nemuseli riesit co s chlapom ktory nieco slubil a teraz zrazu " ma krizu, nudi sa, je v strednom veku, ma pudy, inak si to predstavoval, je od prirody lovec, atd"

slivka3
16. nov 2011

@claudica ano ak to je poza chrbát nie je to fér s tym suhlasím.....A ak sa to jednému partnerovi nepáči tak by si to mali navzajom vydiskutovať.