Ideálne manželstvo a manželové chatovanie na pokeci
Ahojte, najprv chcem napisat ze som si vytvorila tento nick a snad ma admini nezavru, len kvoli tejto teme. Neviem totiz ako dalej a ked sa nevyrozpravam tak sa asi zblaznim. Mam uzasne manzelstvo, moj muz je pozorny, vela sa smejeme, rozumieme si, je fantasticky otec. Nase rocne dieta sme doteraz od narodenia kupali vzdy spolu, mozem sa nanho spolahnut s pomocou, pri porode plakal od radosti. V podstate sme idealna rodina. Je to uz vyse polroka co som sa mu pozrela do sluzobneho telefona ked bol prec. Velkaaaaaa chyba! Hanbila som sa jak pes ked som ho drzala ale nedalo mi to. Samozrejme som zistila ze moj mm je registrovany na pokeci pod nejakou prezyvkou s ktorou sa podpisoval do tych smsiek ktore som nasla v mobile. Pisal si s dievcatami a dohadoval stretka.. Na jeho profile nemal meno, fotku, nic osobne. Ked prisiel domov povedala som mu ze chcem vsetko vediet alebo sa moze spakovat a vypadnut. Dost uprimne sme sa porozpravali, ale, vysvetlenie bolo - nikdy som sa s nikym nestretol, je to len "zabavka" nikto o mne nic nevie a bla bla bla. Ze si uz aj povedal ze s tym skonci ale vzdy to skoncilo pri jeho presvedceni sameho seba ze vlastne nic zle nerobi. Uzavreli sme to tak ze ak nieco podobne zistim este raz tak je rovno rozvod. Lenze... Hovorim si, ked som na to neprisla predtym, teraz to zistim? Dovera je v troskach, aj ked musim sa priznat (aj ked to asi vyznie maximalne naivne) ze mu verim ze to ostalo "iba" na webe. Strasne ma to trapi, som na dve casti - jedna trpi, druha si hovori ze "no a - ventiluje sa, je ku nam skvel tak co riesit"
Ahoj baby , potrebujem radu , nachytala som mm ako obchytkava moju kamosku , stali sme pri sebe rozpravali sa a on ju zo zadu drzal za zadok . Poradte mi co mám robit , neprehovorila som s nim ani slovo a on len dosiel za mnou a povedal prepac.
No urcite to nebolo prvykrat , raz sa mi zdalo ze ju tiez nejak obimal , ale to sa pilo a nebola som si ista , ale teraz som si na 100% ze aj vtedy to tak bolo... co mam robit ? od nedele som z nim neprehovorila..mam byt nadalej ticho alebo co ? Do pekla aj z debilmi , naco to lezu do vztahu , zenia sa , planuju si buducnost ked potom robia co robia , krucinal neveru som nikdy neuznavala.
@bugynka s kamoskou si sa nerozpravala? zober ju na kavu a skus na nu pritlacit aj pod nejakym akoze jeho priznanim a uvidis ci sa nieco dozvies. A suhlasim s babami. Dieta by som zatial odlozila. Pravdepodobne ide o chronickeho suknickara, ktory nema hanbu este aj v pritomnosti zeny oblápať druhu zenu... Ak s nim budes mat dieta, tak ta bude mat uz nadobro poistenu a priputanu k sebe a tazsie sa ti bude rozhodovat co urobit, ak sa ti potvrdi, ze nie je tym s ktorym si chcela stravit starobu
@bugynka skus si najst nejaky zaujem. neviem co ta bavi. prihlas sa na nejake vecerne kurzy. aj dnes uz po praci niekam chod. tvar sa zahadne, nehovor nic, nech on rozmysla, co vsetko vies. zvladnes to? hned teraz si najdi na internete co nove by si mohla robit. cvicenie, malovanie? jazykovy kurz? nieco....
@sisaha no ano , ja jej este poobede zavolam a porozpravam sa s nou , a dnes mi to vsetko doplo ... jej manzel je jej casto neverny a ona o tom vie , vravela ze kym nevynasa peniaze domov a stale sa k nej vrati tak jej je to jedno.. jeho nazor je taky isty , neberie to ako neveru ale ako sprestrenie zivota ... a on je kamarat s mojim mm..
Juj, baby, to je strašné čítanie...
Pred pár dňami som si myslela, že som v podobnej situácií, manžel sa hocikedy večer vyberie von, na koncert, minule prišiel trošku pod parou a keď som nahnevaná kontrolovala vačky, našla som v bunde kúsok servítky a na nej napísané telefóne číslo a meno nejakej dievčiny. Veľmi som sa nahnevala a hlavne sklamala, čo ak, ktovie koľkokrát, ktovie, čo spolu robili alebo sa robiť chystajú, ak mu dala telefónne číslo. Nakoniec z toho vyšlo nedorozumenie, bunda bola kupovaná cez MK bazár a ja som si až potom uvedomila, že papierik je naozaj staršieho dáta.
No cítila som sa hrozne. A teraz sa bojím.
Nezávidím vám, držím palce a prajem veľa síl!
@zufala111 aká škoda takého skvelého chlapa máš a teraz toto ☹ taká facka na prebratie sa zo sna ☹ neviem, čo by som robila ja, asi by som mu nakládla viac roboty a k tomu kúpila autodráhu,spoločné výlety,alebo niečo podobné,kde by sa vyšantil a zabudol a nemal čas na "pc úlety" 🙂 škoda by ho bolo..ak nemá koníček,vymysli mu ho napr.idú vianoce daj vyrobiť z vašej fotky alebo malej puzzle a možno ho to chytí 🙂 🙂 ja neviem..BOJUJ!!
@space1 @zufala111 Súhlasím so space1. 🙂 Treba to aspoň skúsiť. Skús mu uveriť, ešte nemáš žiaden corpus delicti o naozajstnej nevere, tak ak bude mať inú zábavu, možno nebude potrebovať rozptýlenie tohto druhu. Aj ja som manželovi kúpila modely lietadiel na Vianoce, aby si mohol lepiť a maľovať... :D

@zufala111
no, koľko nás tu je :(
mne to spravil tiež, plač, slzy, debata - nejaký čas pokoj. a potom zase a zase.....a tento týždeň som ho tiež načapala. ani hrozba, že sa rozvediem, nepomohla. dnes sa sťahujem do detskej, uvidím, či to s ním pohne - lebo on ma má rád, a to len zo zábavy blablabla.
to, že to robiť nebude je lož, keď to spravil raz, bude pokračovať. viem, že som ťa nepotešila, ale ako som tu čítala príspevky.....vidím, že všetci sú si bratia :((
ale držím ti palce, potrebuje to čas, kým mu začneš znovu veriť - dúfam, že u teba to dopadne lepšie 🙂