Ignoruje ma a vo mne to vyvoláva pocit viny
Asi týždeň späť chcel o 23:00 cca manžel sex. Odmietla som, bola som neskutočne unavená. Predtým problém nebol. Máme 2 deti a bola som len obyčajne unavená, bolo aj veľa hodín. Na druhý deň od rána samozrejme zmena správania ku mne, ktorá trvá doteraz. Rozprávame sa spolu o bežných veciach, ale chlad a nezáujem tam je veľmi vidieť. Od tej doby sme spolu nespali.
Obidvaja máme po 30tke, on bude mať 35. Sedí vedľa mňa a ani nezačne reč, nič. Tak som sa spýtala čo sa deje čo som urobila a vychrlil na mňa, že nič ale že odteraz to bude len takto. Normálne nechápem, človek má záujem sa porozprávať atď a takto ma odpalkuje. Povedala som, že ignorácia ma zvnútra zožiera a on nič na to. Tvári sa najviac urazený a ja stále nechápem na čo? Nechápem čo som urobila, len mi to sedí k tomu odmietnutiu ten večer. Toto nie je prvý krát čo ignoruje... Úplne to vo mne vyvoláva pocity viny. Príde vám to normálne?
Povedal, že dnes nie, lebo stáva do práce. A pritom išiel do spálne a celý čas sa hrá s mobilom, nespí
@syslik81 tak na to povedal, že si vystačí aj sám akože wtf už
@autorka
Ak je v spalni a hra sa na mobile, chod za nim, pritul sa k nemu, pohlad ho.
Nebud aj ty na internete.
@sheila121 ak by žena aj viackrát odmietla, tak to nie je dôvod mať hubu zdutu týždeň a možno aj dva týždne to bude. Mne sa aj zle zaspáva s takou myšlienkou, že sa nebavíme
Potom ma aj napadá, že ma proste nechce
@zmrzlinka2021 ja sedím v obývačke, on sa zobral ani bu ani mu a išiel do spálne
@autorka
TAk nesed a neargumentuj, co spravil on. Ty si zodpovedna za to, co spravis ty.
Chod za nim, pohladkaj ho, objijmi.
Moj drahy uz zabuvinkal - ja som sova 😀
Keď odchádzal, tak sa pýtam, keď deti spia, či sa pomilujeme a on že
Nemám chuť.
Tak som povedala, dobre, v poriadku, každý má právo nemať chuť, ja za to na teba nebudem týždeň nahnevaná.
Samozrejme bez odozvy
On si na tichu domácnosť nájde hocičo, však? Toto nie je o jednom sexe, toto je jeho detinsky vzorec správania. Co s tým u dospelého chlapa netuším, dieťaťu sa dá vysvetlit
@viestta on keď nie je odutý, tak je perfektný muž, do voza aj do koča, ruky veľmi šikovné, ale toto na ňom nenávidím. Raz som sa ho spýtala, prečo taký interval, prečo toľko dní si nasraty? A že ani nevie
Je to taká sprostá povaha.
Sex pýtať nebudem. Budem sa správať ako by sa nič nestalo. Nedám najavo, že ma niečo trápi. Nebudem začínať prvá reč. Keď to vypustím z hlavy, tak sa mi možno trošku uľaví
A zase prečo by si sa mu mala doprosovať fakt ako decku? to nemáš právo povedať nie? on ťa odmietol už 2x a demonštratívne sa hrá s mobilom - odula si sa preto? nie.. iba sa trápiš.. ja by som sa viac nenúkala, maj svoju hrdosť. Neurobila si nič zlé.
@nikaeli súhlasim s takým názorom. Si pripadám ako keby sme mali obidvaja 15 rokov
Ahoj, odpoveď na tvoju otázku je podľa mňa, nie nieje to normálne.
V tichej domacnosti ťa teraz trestá, že on je nad vecou a dalo sa čakať že ťa odbil, tým že trucuje.
Áno, môže to byť manipulatívne spravanie a opovaz sa mať kvôli tomu výčitky svedomia.
Keď začne byť viacej otvorený porozpravajte sa o tom, že čo cítil keď si ho odmietla a aj ty mu povedz že ako si bola unavená. Po prípade porozmýšľať ako rozumne odmietnuť muža. Alebo či ho máš zapojiť viacej do práce keď si ty tak unavená.
Celkom by ma naštval, keď povedal že mal už sex sám so sebou a teba nepotrebuje. Lenže toto sú debaty na premyslenie, zase nech je to konštruktivne, nie len že jak ťa nasral atd, lebo človek keď pocuje kritiku hneď ide do utoku a to bude hádka.
Som zvedavá jak toto poriešite.
Zajtra by som s ním hodila reč - či sa mu zdá také správanie normálne. To ťa teraz bude z trucu odmietať dokedy? máš na oplátku zas aj ty jeho? Kto dlhšie vydrží? 😆 alebo sa začne správať ako normálny muž, ktorý svoju manželku rešpektuje a nerobí drámu z únavy a jedného odmietnutia. Fakt smutné. Nech sa chlapec spamätá 🤦🏻♀️
Nikdy som sa nestretla s tym aby sme si navzajom jeden alebo druhy partner “ ziadali” pytali sa o sex, vzdy to zacne prirodzene. 23h je normalny cas ziaden extrem. Treba dobru komunikaciu medzi sebou a sex nema byt na poziadanie ale prirodzena chut oboch partnerov a vzajomny respekt
@lucyluska nie že môže ti byť manipulatívne správanie. Toto je manipulatívne správanie. Len teda rozmýšľam,ako sa slušne odmieta bez toho, aby som znášala týždeň následky. Aby som mu tým neublížila rozmýšľam, ale on nerozmýšľa ako mi ten týždeň neublížiť. Klapky na očiach má v tomto asi. Sama neviem a to s ním žijem
Momentálne prežívam no
Tak by som mu len povedala ze ked bude mat chuť tak nech povie. A nechala to uz na nom kedy príde. A bavila by som sa normálne.
To aby si nabudúce so zaťatými zubami alebo polomŕtva držala len aby sa nezdul? Toto by fakt chcel? Aby nevedel ci spolu spíte ze mas na neho chuť alebo len preto aby sa neodul a nebolo doma dusno?
PS: ak dobre rátam to bol taky oduty cez sviatky aj na Silvestra? Ak ano tak to by som mu riadne dala pocítiť ze toto prehnal.
Ja som veselá povaha,rada vtipkujem, doberám si, ale táto situácia spraví zo mňa citovú trosku. Smiech cez slzy
@tykat doslova 👏👏👏👏👏👏👏
Budem sa báť odmietnuť
@tykat áno bol, ale zase až doma večer
Lebo na návšteve keď sme boli, tak sa bavil normálne
Nikdy som sa nepýtala či dnes večer bude sex.Pritulim sa a je sex🙂
@tykat na Silvestra som si išla ľahnúť bolo 23:30 pretože. Ako deti zaspali, tak mi nič nehovoril, nezačal reč. Samozrejme po tom, čo odmietol sex, že dnes nie.
@tykat a ako by si mu to dala pocítiť, pretože ja som mäkká povaha, ja by som sa udobrila hneď. Len jemu asi nastaviť zrkadlo, pretože je zvyknutý, že ja sa nehnevám veľmi dlho,skoro vôbec
Poznám taky prípad. Super muž, ale keď sa mu niečo nepáčilo...tichá domácnosť. Týždeň, dva, tri..Technická domácnosť to volam- riešia sa len nevyhnutnosti okolo deti. Kocka prežívala múky, pocity viny, vnútorné dohady. A jedného dňa sa zbalila večer a odišla. Potom to polepili a dohodli sa. Povedal, že potrebuje 2h byť sám keď sa nahnevá. Za pár mesiacov už nezniesla ani 2 hodiny a oznámila, že nevie v takom vzťahu fungovať, asi mala tiež dosť za tie roky. A čuduj sa svete, prestal s mlčaním. Všeobecne, dusno doma býva skrytá forma agresie, najmä pre toho, kto je v pozícii odmietaneho to musí byť ťažké. Ono môžeš ho ignorovať a ísť si po svojom...ale je to škoda žiť v tichu a dusne. Z tohoto pohľadu, asi si vykricat veci za 5 min a ideme ďalej je možno lepšie. Skúsila by som rozhovor, správu, mail...niečo, kde vyjadrím ako sa cítim. Treba to vyriešiť aj do budúcna, nielen jednorazovo- najma ak takto bude riesit akykolvek zadrhel medzi vami. Drz sa
@lucimax ďakujem
Ja som vždy prvá čo sa ozvala. Ja ale nemám kam odísť. A s deťmi to tak jednoduché nie je len tak zbaliť a ísť preč, z trucu im zobrať ich večerný kľudný spánok vo svojej postieľke, zaužívané veci atď
To by im neprospelo. Kvôli jednej nešťastnej žene nenechám aby trpela celá rodina
No nič, mne to sedí na skrytú agresiu
Dobrú noc

tak potom to je male decko a dostal vzdy co chcel .. nechaj ho tak nevtieraj sa mu .. sa odduje tak rychlo ako sa zdul .. varlata sa chlapom naplnaju pomerne rychlo a skor ako neskor mu budes chybat .. ale nenechala by som mu to len tak prejst ..