icon

Ignoruje ma a vo mne to vyvoláva pocit viny

1. jan 2023

Asi týždeň späť chcel o 23:00 cca manžel sex. Odmietla som, bola som neskutočne unavená. Predtým problém nebol. Máme 2 deti a bola som len obyčajne unavená, bolo aj veľa hodín. Na druhý deň od rána samozrejme zmena správania ku mne, ktorá trvá doteraz. Rozprávame sa spolu o bežných veciach, ale chlad a nezáujem tam je veľmi vidieť. Od tej doby sme spolu nespali.
Obidvaja máme po 30tke, on bude mať 35. Sedí vedľa mňa a ani nezačne reč, nič. Tak som sa spýtala čo sa deje čo som urobila a vychrlil na mňa, že nič ale že odteraz to bude len takto. Normálne nechápem, človek má záujem sa porozprávať atď a takto ma odpalkuje. Povedala som, že ignorácia ma zvnútra zožiera a on nič na to. Tvári sa najviac urazený a ja stále nechápem na čo? Nechápem čo som urobila, len mi to sedí k tomu odmietnutiu ten večer. Toto nie je prvý krát čo ignoruje... Úplne to vo mne vyvoláva pocity viny. Príde vám to normálne?

autor
2. jan 2023

Zaslúžil by si tvrdú babu, s jeho povahou

amiaja
2. jan 2023

Vidis, ma sa pri tebe az moc dobre tak si mysli ze si moze robit co chce. Chce mat tichu domacnost, bude ju mat. Je hladny, nech si navari. Ma spinave oblecenie, nech si operie. On ta tresta, psychicky tyra a ty ho este obskakujes kretena.
Normalne som sa nasrala aj za teba😄

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
autor
2. jan 2023

Inak teda, ešte tu spomeniem, že potom trochu premažem komenty, aby ma tu niekto blízky nespoznal, tak aby ste si nemysleli, že som troll

autor
2. jan 2023

Ja by som potrebovala byť aj s niekým v kontakte, bývame na samote u lesa

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
zanka777
2. jan 2023

Povedz mi že tvoj manžel je v znamení býka a odpadnem.... Ja mám doma toto isté čo sa týka správania 😬 katastrofa keď sa zatne a urazí sa ako malý chlapec..... Ale u nás nejde o sex 😁

domak2
2. jan 2023

Ty máš viac problémov než len zduteho muža. K tomu, že by potreboval tvrdsiu babu. Jeho typ si vedome vyberá tvoj typ, veselú, milú dobrosrdecnu, lebo "ved on sa zmeni/za to nemoze".... Tvrdšia baba by ho prekukla už na začiatku. Ale možno ju z teba postupne spravi, len sa musíš za seba nahnevať, len ak nemáš možnosť odchodu, tak to neprehnat. Prestaň sa kvôli tomu trápiť, to ho doslova nabija (narcissistic supply). Škoda ze nemáš nikoho blízko, asi je na čase sa pridať do nejakých klubov, krúžkov, kľudne s deťmi, aby si nebola len zavretá doma závislá na naladach nedozreteho chlapa.

autor
2. jan 2023

@zanka777 je to ryba
Ja strelec

autor
2. jan 2023

@zanka777 tak u nás to bolo skrz sex 3x a čo si spomínam skrz psov 2x

pipistrel13
2. jan 2023

@mira0611 ja nechapem preco by sa ona mala znizovat k prosikaniu sa o sex...ak sa tak nesprava prvykrat,je to velmi cudny,sebecky muz,ktory zjavne neznesie,ked nieco nie je po jeho..a uz vobec nechapem,preco by zena (ci muz) nemohli odmietnut sex z akychkolvek pricin,samzorejme nie kazdy krat
a uz len by sa mi chcelo milovat s muzom,co ma ignoruje

kubkovamama
2. jan 2023

Píšeš,že to robieva aj v iných situáciách,tu už zbytočne riešiť odmietnutie za sex a odplatu a bla,bla,problém je v jeho povahe,jednoducho to v ňom je.A ak nie je on ochotný na sebe pracovať,je na tebe aby si sa naučila s tým zmieriť.Rozviest sa predpokladám nechceš,to nie je ani pádny dôvod.Asi si citlivá povaha a čo by iná žena s krikom zmietla pod koberec ty nedokážeš.Ja som bola pri ex taká "utiahnuta",nechápala som vydieračské a manipulatorske reakcie,stále som mala pocit,že za všetko môžem ja a aj mi to patrične dával najavo,nebavil sa aj 2 týždne.Terajsi muž je veľmi tvrdohlavý,občas sa vie urazit,ale ak niečo začne skúsat,poučena z minulosti nemám obavy zvýšiť hlas a jasne stručne mu vysvetliť,že niečo si už nenechám.A druhá vec,že na rozdiel od tvojho vie komunikovať,keď vec prehrmi,dokážeme to potom normálne prebrať.Ak tvoj nemá záujem debatovať,nedokáže si priznať,kašli na to.Chod za ním,povedz mu s kľudom a stručne,že ťa zranuje jeho chovanie,ale ak neplánuje nič zmeniť tak ani ty nebudeš nič meniť.A ďalšie dni sa chovaj akoby nič a ries iba nevyhnutné veci v domácnosti a deti.Nebavila by som sa o ničom navyše.Nenechaj sa ovládnuť emóciami,jemu to v konečnom dôsledku robí dobre a hladká ego,že ženská sa trápi

viestta
2. jan 2023

V čase keď si pre neho vzduch, zariad sa aj ty rovnako. Žiaden servis, nech sa nakrmi, nech si operie, nech sa stará o seba, keď ty si vzduch. Rozumný rozhovor opakovane nepomáha, taku nastav zrkadlo. Je to jeden nevyzrety sebec a manipulator. Nájdi v sebe hrdosť a sebadôveru a nenechaj sa trestať za veci za ktoré nemôžeš. Normálny chlap pochopí, že nedostane zakaždým ak chce. Ak vidí, že žena padá od únavy na hubu, miesto výčitiek, že mu nedala sa snaží odbremeniť ju od jej povinnosti. Normálny chlap chápe, že sex nie je jediné čo drží manželstvo pokope. Áno, je dôležitý, ale určite nie najdolezitejsi. A pochybujem, že ten tvoj vôbec tuší co je skutočná a nesebecka láska. A to je vaša najväčšia katastrofa.

autor
2. jan 2023

@amiaja tieto veci naňho neplatia. Raz som povedala, že mu slúžku robiť nemusím a on že, najesť sa pôjdem ku starenke, oblečenie mi vyperie mama, desiatu do práce keď nespravíš, tak si kúpim.

tenerifka
2. jan 2023

riesenie mas vo svojich rukach, jeho povahu nezmenis, ale mozes zmenit jeho spravanie k tebe. Neplac, nepros, nerozpravaj. Ked ho chytne chut takto ta tyrat, neukaz mu, ze ta to zrañuje, ser doslova nañho, tak ako ti napisali - bud ku vsetkym mila okrem neho, nevar mu, neupratuj po ñom. Nechaj mu deti a chod von, sama, aj ked sa pojdes len prejst do OC. Bude zo zaciatku zurit, lebo jeho debilne spravanie prestalo mat na teba devastujuci ucinok. Raz zacne komunikovat, isla by som potom normalne dalej. Pri dalsom najblizsom naznaku tichej domacnosti by som mu len povedala "no ako chces moj" a znova zopakovala to hore napisane. Prestane ho to bavit, lebo z toho nic nebude mat. Viem, hrozne, ale nic ine v tejto situacii neplati.
Nehovor mu, ze ti jeho spravanie ublizuje, on to velmi dobre vie a preto to robi. Ked prestane mat obecenstvo a nebude chciet prist o full servis, postupne s tym prestane

autor
2. jan 2023

On nereaguje na vety ako cítim sa zle,keď je doma ticho, ubližuje mi to.
Tento prípad
Tento rok na jar mi mama vyplatila 600€ z dedičstva po otcovi. Lenže zrovna v ten mesiac zostali jeho feny choré, zožrali niečo mastné z kuchyne - mali 11 a 12 rokov. Zostali ležať, brucha nafúknuté, tak sa išlo na veterinu. Jedna bola na tom zle, odbery krvi,sono, nejaké drahé testy, crp nemerateľné, zároveň sa odhalila cukrovka norma bola 8 ona mala 38 hodnoty a ďalšie diagnózy sa odhalili. Samozrejme fena už mala krvácanie do žalúdka, vracala krv, tak sa musela uspať. Druhá cena prežila, ale tie isté testy robili a účet bol za jednu 350€ a za druhú 290€
Ešte ma to aj nechal zaplatiť pretože celú dobu mi vyhadzoval na oči, že to ja som im hodila mastné z kuchyne. Tak peniaze z dedičstva som musela dať na psov. To som ani mame nepovedala ako peniaze skončili

amiaja
2. jan 2023

No tak nech sa paci, mas o starost menej.. uvidis dokedy ho to bude bavit chodit jest inde, nosit spinave trenky mamicke.. je to obycajny sebec. Inak uprimne, neviem co na takom chlapovi lubis.. bav sa s detmi, maj dobru naladu, smejte sa, nachystaj jedlo len pre vas a henten "vzduch" nech si tam sedi sam potichu ked ho to bavi.

tenerifka
2. jan 2023

Ešte ma to aj nechal zaplatiť pretože celú dobu mi vyhadzoval na oči, že to ja som im hodila mastné z kuchyne. Tak peniaze z dedičstva som musela dať na psov. To som ani mame nepovedala ako peniaze skončili

zaplatila si to, lebo si chcela, pistol ti pri hlave nedrzal, ziadne peniaze si mu davat nemusela. Si slaba povaha a on to aj patricne vyuziva, vychcany je

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
autor
2. jan 2023

@tenerifka veru nedržal. Ale pri pokladni sa veľmi nemal aby vytiahol peňaženku, nič tomu nenasvedčovalo že by ju išiel vyťahovať aby zaplatil

tinkavvv
2. jan 2023

Tak si nemala ani ty vytiahnut. Fakt nechapem. Sama sa mu podvolujes a on vie, ako na teba.

autor
2. jan 2023

@tinkavvv asi hej. ale ako tak rozmýšľam, ja som naňho nebola ešte nasrata tak, že by som sa týždeň nebavila

liv1
2. jan 2023

Pozri bud sa vzchopis, alebo sa nestazuj. Lebo toto si cele vyrabas sama. On sa ti povyhraza a ty sa vo vsetkom podvolis. Vsak maj trocha aeba ucty a rob co som ti pisala na predoslej strane. Vsetko mame v hlave. Uplne vsetko. Od teba zavisi ako sa veci vyvinu a ci si to bude dovolovat dalej. Nemusis byt hystericka zla, naopak. K detom mila a jeho absolutne ignoruj. Nevar mu, nepec, nepodavaj jedlo, nebal desiatu, vybehni s detmi von, na prechadzku, vylet..

makakova
2. jan 2023

Tak ked je taký kkt, vypýtaj si od neho tie peniaze naspäť. Boli to jeho psi predsa.. alebo aspoň polovicu nech ti vráti. Keďže si dovoľuje este sa takto chovať k tebe... Je to neskutočne detinské.. môj muž robí to isté. Ja uz som ale zvyknutá, presne rovnako ako teba,ma to trápi ale len prvé dva dní a tretí deň sa ukludnim a obrnim a IGNORUJEM ho úplne rovnako. Tvarim sa ze neexistuje... On potom vždy príde sám a on sam sa ospravedlnila správa ako debil a nevie prečo. Mam pocit, že na tom skusa pracovať a tých ignoratskych chvíľ je menej. Uvedomuje si zeto nie je ok.

Tvoj muz je ale asi o level dole, keďže je zadubeny ešte... Musíš byt tvrda , skús sa to nejak naučiť. Nesmie vidieť,ze ta to trápi...

Ospravedlnil sa ti niekedy sa toto správanie?

autor
2. jan 2023

@liv1 áno, nebudem mu robiť slúžku keď mieni byť taký. Každý má právo sa uraziť, nahnevať, ale toto čo stvára to už normálne nie je. Omluvu ani nečakám, to by som sa načakala. Skôr sa vo mne začína tvoriť zlosť

katkazuz
2. jan 2023

Prosím ťa, nič si nevyčítaj, on taký jednoducho je,
zrejme vyrastal rovnako. On to nevidí ako problém, on predsa nerobí nič zlé- on je len ticho.
Tu nepomôže komunikovať, on chybu nevidí.
Veď už si to skúšala nie?
Nepros sa mu, netúľ sa k nemu, to ho len podporuje v jeho správaní.
Zober sa a odíď na pár dní.
Má niekoho koho názor rešpektuje?

makakova
2. jan 2023

Kasli nanho, totálne... Nech je pre teba neviditeľný.

autor
2. jan 2023

@makakova neospravedlnil sa nikdy. Skôr sa to vždy otočilo proti mne, vždy som z toho vyšla že za to môžem ja
Reč som vždy začínala ja, že poďme sa otvorene porozprávať. Napríklad povedal, jeho to už nebaví
Ale čo ho nebaví to už nepovedal. Môžem ja krava rozmýšľať čo robím zle keď ani neviem čo? Neviem doteraz čo ho nebaví. On si ide svoje a čo poviem ja to do úvahy neberie.

simca06022011
2. jan 2023

tak sa ho spytat treba dokedy bude trucovat ako male decko... jaby som ho nenechala zduvat sa, nema sa preco. nech sa ide vybehat von na cerstvy vzduch a zamysli sa nad sebou :DD Raz clovek nechce sex a robi z toho cirkus ako nejaka primadona urazena :D

tenerifka
2. jan 2023

pozri, nie je klise, co sa hovori, ze mrchy maju dobrych muzov, lebo chlap nema sancu spravat sa pri nej ako kkt, nedovoli mu to. Naopak, netusim preco, ale usluzna a submisivna zena prebudza v mnohych muzoch agresivitu, chut dokazat si, aky je chlap.
Ak by ste zili v nejakej krajine, kde muz ma pravo zenu bit, tvoj muz s jeho povahou by ta trieskal hlava-nehlava, ale kedze zije v Europe a vie, ze fyzicke nasilie je nepripustne, riesi to takto, a je sam so sebou spokojny, lebo ved ta nebije.
Proste musis byt tvrda, nechce diskutovat-nediskutuj, obrñ sa, rob to iste s nim co on s tebou. Bude mat z toho sok, ale nepovol. Nic ine nepomoze