Incest alebo moja paranoja
Ahojte uz mi to dlho vrta hlavou hladala som aj na internete ale nic take som sa nedocitala. Ake su podla Vas priznaky incestu medzi súrodencami? Mam priatela cakam snim bábätko len jeho sestra stale mi tam nieco nesedi bud majú silny surodenecky vztach alebo nieco ine? Tak ako zacat raz podvečer sme si isli lahnut a priatel isiel racej si lahnut ku sestre do postele podla mna chore vela si spolu vypisuju na fb riesia spolu vsetko dokonca ju chcel dat aj za krsnu pre nasho drobčeka ma niake peniaze na účete a raz mal vypite a vravy polku da nasmu a polku jej dcere niekedy uz mam potuchy ci to neni jeho dcera. Taktiez kupuje jej vkuse nieco drahe darceky dava jej stale peniaze je mi to divne. Sestra mu ustavicne vravi kocúrik in jej uz aj po zadku pleskol podla mna je to chore.jeho sestra bola vzdy proti jeho priatelkam nech mal hoci jaku a vzdy ho odhovarala tak isto aj odomna dokonca mu pobedala nech si da spravit testy DNA. Aa to je estw kipu toho na co som uz pozabudala alebo mi to teraz nepride na rozum. Co si myslite vy dakujem za normálne odpovede
A su to vlastni surodenci? Alebo si tu sestru priniesol nejaky rodič do vzťahu? To uz by sice potom nebol incest...
@limetka69 aha ano vidis, ten to bol. :D mne uz sa to myli :D on na rachel tak celkom kaslal zo zacatku :D
to ja nechápem tieto vzťahy, asi žijem úplne inak, ale ako môže človek existovať vo vzťahu, kde už s a chlap vyhráža sociálkou a zobratím ešte nenarodeného dieťaťa? To je aký vzťah? Veď to už musí byť riadne narušené a riadne zvady ak sa už takéto vyhrážania používajú, ty zrejme už si chcela odísť a on sa ti vyhrážal, tak to už asi samo o sebe nie je dobrý vzťah. Ako môžete ešte v tomto vzťahu aj sexovať, by som takému chlapovi už nikdy nedala, keby sa mi takto vyhrážal, pre mňa by to bola známka, že ma v skutočnosti neľúbi, len ma chce vlastniť a uviazať si ako zvieratko v zlatej klietke. No už dávno by som tam nebola a to či tam nejaký incest je alebo nie je. Ak tam však ešte je aj niečo také ako incest, no tak to už načisto je celé zle.
Radsej sa mu skus potajomky dostat do mobilu :D a zistis co to...a inak taketo veci ako ze mu vravi ze je kocurik a somariny maju surodenci co maju fakt silne puto niektori incestnici surodenci zacnu somariny uz jak male deti - prvy spolocny sex ked niet nikoho ineho po ruke :D ...radsej sa mu nasackuj fakt do telefonu ci si nepisu prasaciny,
@basullinka Volal sa Danny ;)
Kupila by som malu kameru a nainstalovala do spalne aby o nej nevedel a ked ona dojde a ty odides na par dni co sa bude diat...a aj v obyvacke a potom zistis kde je pravda
@0kristina0 preco myslis, ze by sa mali pred “rodinnym tribunalom” zlomit?
.
@fokuska ano presne :D diki :D aj ked autorke toto moc nepomoze. Ale aspon ma pousmianie :D
No autorka na tvojom mieste by som sa nezlakla vyhrazok a odisla, babatko ti z brucha socialka nevezme a ani ti nevezme male babatko, ak nie si uplne nezodpovedna, alkacka a pod
@nikola2000 veď práve a ani scény sa asi neoplatí robiť lebo bude mať hneď dôvod buchnúť dverami a ,,užiť,,si sestru kým bude na navsteve
@moonlight1210 mozno sa ona pod tlakom svojho muza zlomi, ktovie ale ono uz aj na reakcii cloveka sa da vela vycitat
No ja neviem...mne to pripada tak, ze cim viac si je tebou isty, tym viac navonok ukazuje svoju naklonnost ku svojej sestre...asi ma pocit, ze si to voci tebe moze dovolit...mne sa zda jeho spravanie minimalne cudne...dieta ti nevezme, to su len silne reci...este sa babo nenarodilo a ty ho vobec nemusis uznat ako otca...
Je to divne, hlavne ze nešiel ľahnúť k priateľke, ale k sestre, neviem, a co rodičia na to, vedia to? Ak hej, spýtala, si sa, čo si myslia o tom? Darčeky si samozrejme dávajú aj u nás, ale aby muž dal polku peňazí nášmu dieťaťu a polku sestrinmu? Áno, je to zvláštny vzťah, jednoznačne
@perdulka7 tak pravdu mas ale ako pisala jedna mamicka ked sa narodi nenapisat ho ze je otec a vychovat sama ale zasa ak chce alimenty nema na vyber...ja by som s takym chlapom nebola ze sestra co ma rodinu je viac ako ja a nasa rosina..moj ma 2 sestry a si to nebiem ani predstavit asi by som sa zblula kebyze toto vidim a to po pravde som tiez zazila ze matka a sestra ho obsmatkavali po vreckach lebo hladali penazenku aby im dal prachy a mi zle bolo.ape tie mrchy nevedeli ze ju mam ja...nastastie nejake prilis teple vztahy nemaju...
Keď máš pochybnosti o ich vzťahu nainštaluj skryté kamery (telefón ) do izieb ,keď príde a dozvieš sa pravdu o ich vzťahu a možno aj viac .
@basullinka je,len nedavno to davali na DOMA,tak preto viem,ze sa tak nevolal. Bol to ten ich dused,Joshua bol ten,ktoreho chcela a kupoval si u nej tie veci. Sle nespomeniem.si na heho meno 😀
Tak ale tiez ked si 20 rocna spravi po kratkej znamosti dieta s 35 rocnym a poriadne ho nepozna. Dalsie planovane rodicovstvo.
@0kristina0 to je nezodpovedne hop alebo trop. nemusia reagovat nijak divne. Mozu reagovat normalne ako sokovani ludia, ktorych obvinili z uchylnej blbosti.
Moze tym autorka uskodit skor sebe pred celou jeho rodinou.
Ja by som zbierala dokazy. Bud potvrdia, ze sa nieco take deje, alebo uznam, ze je to moj problem, ze za ich vztahom vidim nieco viac. Ze su si proste len blizsi nez je obvykle, ale nic sexualne v tom nie je.
A ked by som ich aj nazbierala (relevantne, jednoznacne dokazy, nie nieco, co sa da vysvetlit tak i tak), tak by som si ich zabezpecila a pouzila by som ich len na jeho vydieranie, aby podpisal dohodu o plateni vyzivneho a nekontaktoval nas. Nech si dalej uziva so sestrou, ak sa im to paci, ich vec. Do toho by som sa nestarala. No mne nech da navzdy pokoj.
Zila by som si svoj zivot a on nech si robi, co chce.
@moonlight1210 ale ja som nikde nenapisala aby to riesila pred celou rodinou, bud nech to riesi sama s nimi dvoma alebo nech prizve aj jej muza
@miriam1983 uz slecna vyssie pisala, ze sa vola Danny :D
@nikola2000 ak je naozaj takýto zvhly nečudoval by som sa keby zneužíval aj vaše deti neskôr.. Fuj...
@basullinka to nebol Joshua, ale Danny
no fuuha veeeelmi divne,podla mna urcite nie normalne.Mat skvely surodenecky vztah je fajn,ale toto mne teda len na surodenecky vztah nepripada.Ktovie
Toto je veľmi divné. Maj sa na pozore!😎
Ja len že nerobte hneď zo súrodencov uchylov. Tiež by som možno mala blok sexovať, keď by vedľa spala návšteva. A tiež nevieme, prečo odišiel zo spálne. Možno sa pohádali, alebo hocičo ... Osobne si myslím, že keby mali pomer a sestra by mala nad bratom takú moc, že by mu rozbíjala vzťahy, tak brat žiadny vzťah nemá a nečaká dieťa ...
@nikola2000 väčší problém vidím v tom vyhrážani sa. Ale ak máš kde bývať a dieťa bude mať zabezpečené základné potreby, nemá šancu ťa o mimino pripraviť. Osobne si myslím, že tým incestom hľadáš nejaký zastupny problém, aby si si nepriznala, že máte problém medzi sebou.

@basullinka neviem ako sa volal, ale bol to ten sused co vyzeral ako neandertalec lebo odniekial prisiel a ked sa oholil a ostrihal bol z neho krasavec.