Incident na svadbe
ahojte chcem sa opytat ci sa aj vam niekedy stalo ze ste na svadbe boli svedkom nejakeho necakaneho incidentu..ja som totiz bola na svadbe teraz v sobotu, vydavala sa mi sesternica..vsetko prebiehalo super, nevesta krasna, super jedlo zabava, okolo pol noci ked som odnasala nejake veci do auta vysla som na parkovisko ..zrazu som zacula ako niekto hlasne rozprava ..bol to zenich ktory mal znacne vypite ..na uchu nacapeny telefon, v ruke cigareta a ozvalo sa:" ale ja ju nemilujem, ozenil som sa s nou lebo ty si ma nechala, ak povies hned zajtra to cele zrusim, ved sa da vsetko anulovat do 24 hodin nie?..mne je uz vsetko u prdele, tak to uz pochop, stači slovo a pojdem tam hore a skoncim celu tuto frasku a vsetkych poslem do pi..."----ostala som ako obarena, samozrejme nevesta tancovala zabavala sa cela stastna v siedmom nebi..viem ze pred svadbou spolu chodili rok a pol on mal predtym 11 rocny vztah..nikomu som nic o tom nepovedala..nechcem sa miesat to ich vztahu.,,pred rokom som zas bola na svadbe kamoske kde som si zas pozrela scenu ako cerstva svokra dala riadne zaucho zenichovi, ktory sa hned na to zobral a odisiel z hostiny ( to bolo asi 9 hodin vecer! a dve hodiny ho nebolo, nakoniec ho dopratal nevestin brat ze ho nasiel v bare na druhom konci mesta..akoze sila fakt..mate aj vy nejake taketo podobne zazitky..?
Bože to sú príhody, sa tu smejem, čo všetko sa môže stať 😂
Ale k veci, neriešila by som to, možno ani sám nevedel, že jej volá, poznám viac situácií, kedy opitý volal svojej ex, pritom za triezva to mal v hlave vysporiadané.
@layla123321 😅😅🤣🤣🙈 uz to nemôžem opraviť
mila autorka, ja viem ze to v tvojom vnutri rezonuje, a chcela by si to vykricat do sveta, ale radsej urob vsetko pre to, aby sa to nevesta nedozvedela od teba. Je nad slnko jasnejsie, ze ak to, čo si pocula od zenicha, je pravda, manzelstvo im nevydrzi
Uplne najhorsie bude, ak z toho ne/manzelstva vzidu deti, chudatka uz teraz
Akože dámy a keby ste vy tá nevesta???? Určite by ste chceli všetky žiť v takomto zväzku. Gratulujem vám teda....
Pochodila som už dosť svadieb, ale teda tieto scény čo tu opisuješ mi prídu ako z filmu 😅
Každopádne, ak by som bola niečoho takého svedkom, nikdy v živote by som sa do toho nestarala. Sú veci, ktoré sa nehovoria.
Nevesta je uz vydata a pokial je zalubena je to tvrdenie proti tvrdeniu. Ja som tiez vravela sesternici ze sa mi nelubi vtedy este jej frajer. Prestala sa so mnou bavit. Proste zena da skor na muza ako na inu osobu ak je zalubena a ak to on popre
.
Môj ex má podvádzal. Mal popri mne ďalšiu. Každý o Tom vedel. Jeden víkend bral do spoločnosti mňa druhý víkend ju. Keď sa to dozvedela moja najkamka okamžite mi volala. Dodnes som jej neskutočne vďačná. S ostatnými som prerušila kontakty. Cítila som sa jak totálny debil. Je tomu už 10 rokov.
No ja by som tiež sesternici nič nehovorila, ale nie je to správne.
Sama to viem z druhej strany, ex ma podviedol. Boli sme partia 3 kamarátok a jedna z nich to vedela. Nepovedala mi to. Povedala mi to až neskôr tá druhá. Bol to posledný impulz vďaka čomu som ukončila nefunkčný vzťah, ale tá, čo mi to tajila, u mňa stratila dôveru a už sa neobnovila. Brala som to a aj dodnes beriem ako podraz, že mi takú vec nepovedala
Ja viem ze nechces miesat 💩 a urcite ty by si bola najhorsia. No na druhej strane by som sa nevedela pozriet sesternici do oci. A pri radach typu, nemiesaj sa do toho, preco mame stale tendenciu 'ochranovat' tu zlu stranu? Kazdopadne nezavidim ti tu situaciu. 😒
Keďže to nie je tvoja “spriaznená duša”, tak by som jej to nevravela, lebo vyjdeš najhoršie z toho. On to poprie a ona mu uverí lebo ty len závidíš 🤷♀️ Keby to bola tvoja super kamoška tak by som jej to určite povedala, lebo by mi na nej záležalo.
Inak ja si pamätám jednu svadbu, keď som si ako študentka privyrábala ako čašníčka - na svadbe sa tie dve rodiny neznášali, jediní, kto spájal tie dve rodiny bol ženích a nevesta. Takže museli sme mať vyhradené zvlášť chladničky na nápoje a zákusky pre nevestinu stranu a zvlášť pre ženíchovu😆🤟. Vždy keď niekto ku mne prišiel, že si niečo prosí , vždy som sa spýtala, z ktorej rodiny je, či zo ženíchovej alebo nevestinej😂😂😂 neexist aby dostali koláče od druhej rodiny. Museli sme na to dávať pozor. Inak svadba nudná, nikto sa nebavil a veru by ma zaujímalo, čo strašné sa stalo že sa tak neznášali.
A teda ešte jedna príhoda z inej svadby, svadobná mama sa ožrala a zabudla, kde dala obálky s peniazmi , ktoré dostali mladomanželia ( jej syn si bral sirotu). Obvinila personál, že sme jej tie peniaze ukradli, museli sme jej prehrávať kamerové záznamy aby videla, že si ich dala na bočný stolík do papierovej tasky a zabudla na to. Také že- prepáčte- sa nekonalo a ona sa zabávala ďalej.😏😳
Mne by nedalo nechat to len tak. Ale isla by som najprv za zenichom. Zistit, Ci to myslel vazne alebo len bol opity. Alebo by som kontaktovala aj jeho ex. Ako to medzi nimi je. Mozno by nakoniec zenich s nevestou zili stastne a zenich zabudol na ex, ale mozno by sa rozisli a ja by som si vycitala, ze som sesternici mihla usetrit trapenie.
Povedz to jemu a povedz mu toto:
To ze on robil výlevy byvalke neznamená ze nemôže mať dobrý vzťah k svojej žene. Svadba je aj pre neho veľká zmena veľký záväzok asi ešte nemá úplne uzavretú vo svojom vnútri byvalku. Urobil ale krok k novému vzťahu a keď spracuje ten rozchod tak môže začať fungovať ich vzťah. Povedz mu ze keď chce byt šťastný nech si začne pomaly budovať vzťah s manželkou a že na bývalú zabudne a bude šťastný. Že ty jej to nikdy nepovieš ze ho neodsudzuješ že take veci sa stavajú ale nechceš aby takto veci ostali. Existuje cesta z toho von. Ona ho miluje a hoci si to on teraz neváži situácia sa môže zmeniť.
Jeho manželka tiež potrebuje si budovať s ním vzťah. Podľa mna ona to aj tuší ze on ešte neuzavrel svoju minulosť. Hovorit jej o telefonáte by znamenalo jej veľmi ublížiť. To by ich vzťah nezlepšilo. Už by sa netrápil len on ale obaja. Ich vzťah sa týka ich oboch a obaja sú zaň zodpovední nie len on. Pre niečo sa ale vzali. To ze do nej nie je teraz zamilovaný neznamená že to tak o niekoľko mesiacov nebude. Len to musí chcieť. Zabudnúť na jednu a plniť povinnosti voči druhej - spoznávať ju.
Môžeš mu to aj povedať cez jemu blízku osobu cez otca alebo matku nemusíš mu to hovorit ty priamo.
Nepovedala by som jej to.
Ja som mala veľmi dobrú kamarátku na SŠ. Ak sme zmaturovali, zaplesla za mnou pomyselné dvere a našla si inú partiu. Cca po 2-3r som brigádovala v jednom obchode. Táto spolužiačka pracovala hneď vedla. Šla som ju pozdraviť a popýtať sa ako sa má, ale nechcela sa so mnou už baviť, bolo to také nasilu. Neskôr sa má na ňu pýtala šéfka, že či ju poznám a ak hej ako dobre a tak. Potom mi prezradila že má dceru a jej krstni- muž a žena sa nedávno rozišli a že ten chlap teraz chodí s touto mojou bývalou kamarátkou. Ale že spáva aj s bývalou. Že či jej to nechcem povedať alebo naznačiť, lebo jej je to ľúto a ona nemá na to žalúdok...vravím že x rokov sme sa nevideli a je čudná na mňa, pritom ja som jej nikdy nič zle nespravila. Že si neviem predstaviť tam teraz len tak prísť a povedať jej to. Tak sme to obe nechali tak. Prešlo pár rokov, zasnúbili sa, mali pred svadbou, zálohy zaplatené a on ju nechal kvôli ex. Ešte si aj charakterne vymyslel nejakú hlúposť a otočil to na ňu aby nebol za debila on....
Autorka, ja by som to sesternici nehovorila. Nie len preto, že ty by si bola za tú zlú. Ale proste ona sa teraz vydala, je šťastná. On si ju vybral, požiadal ju o ruku a vzal si ju za ženu. Čiže: chce s ňou žiť. To, čo tu niektoré baby píšu, že ju podvádza s bývalou, je blbosť. Bývalá ho predsa nechala, nechce s ním nič mať. On sa na svadbe opil, vrátili sa mu spomienky... reálne za triezva môže byť všetko inak. Ak by si aj išla za nimi a povedala im, čo si počula, len by si im obom ublížila. On by to vysvetlil, ukecal by ju a ona by mu verila, lebo by mu veriť chcela. Zbytočne by si narobila zle. Môžu byť spolu šťastní a prežiť krásny život. Alebo aj nie, to nikto nevie. Ty do toho nezasahuj.
Kokso žasnem nad povrchnosťou všetkých komentujucich. Je jasné že tá svadba bola obrovská chyba. Pokiaľ nič nepovieš, sesternica sa možno roky bude utápať v manželstve kde je manžel totaaaalny chuj. Možno skončí sama s deťmi. Alebo hádky. Nevera je takmer istá. A ty chceš byť ticho? Ja by som jej to určite povedala, ak máte dobrý vzťah. Radšej budem kľudne za zlú, ale možno jej ,,zachranim" život od hrozného vzťahu.
Velmi ťažká otázka, neviem čo by som robila na tvojom mieste. Ináč troska mimo témy, ale ja tak neznášam únosy nevesty. Našťastie na mojej svadbe sa ma opýtali či chcem povedala som he nie tak to akceptovali. Ale počula som aj také že nevestu uniesli, ona si tancovala niekde v bare s kamoškami a ostatní sa nudili na svadbe. Wuaw :D

chod k nim zavolaj si jeho aj ju a povedz ze ta to mrzi .ale ze si ho pocula na parkovisku telefonovat a mal by sa zene priznat o com to bolo ... jej sa ospravedln povedz ze ju mas rada ale nezasluzi si daco take ako tam sedi a ze by si si neodpustila mlcat